Üzenetek:137
Neved: Jaylen Foster
Adminisztrátor(ok) neve: ART
Panasz oka: Megkérdőjelezhető ban
Panasz kifejtése: Az lenne a panaszom oka hogy én ART-t admin urat felhívtam 1 dc beszélgetésre mivel szerintem IC fun történt, majd feljöttek a kedves srácok ők ki fejtették hogy szerintük nem volt fun . Én ekkor mondtam hogy akkor legyen és nemes egyszerűséggel fogtam és le léptem DC-ről mivel gondoltam az "AÜGY" ilyenkor már feleslegessé vált . De akkor ART barátunk konkrétan Discordon kötelezett hogy azonnal lépjek vissza a DC beszélgetésbe mondjuk most se értem miért kötelez mikor szerintem lehetett volna kedvesen is kérni hogy KÉRLEK SZÉPEN vagy valami hasonlót írhatott volna ha már a ONERP-t képviseli elvileg de ő inkább bunkó módon ilyet írt most azonnal gyere vissza és hasonló társai én erre vissza írtam hogy szerintem már nem vagyok szükséges az ügyhöz mert már ők akkor túltárgyalták ezt az egész témát . Szerintem egyszerűen ART csak azért baszta rám a DC bant mert én nemes egyszerűséggel fogtam és le léptem DC-ről mert már nekem is hajnali 2-3 óra környékén szép szóval de már csak az tartotta bennem a lelket hogy ne aludjak be hogy kávét ittam ! Továbbá az Arrogáns viselkedést se értem ban indoknál mivel én nem érzem magam felsőbbrendűnek másoktól és nem is viselkedtem így Szerintem mielőtt ezt rámrakta el is olvashatta volna magát a jelentését az egésznek !
Bizonyíték (kép, log, videó): Nemtudok ez ellen bizonyítékot mutatni mert részben DC beszélgetés volt másik részben pedig írtam neki pár szót de utánna már töröltem én is inkább DC_n mérgembe !
Megjegyzés: Bízok az igazságban és abban hogy szerintem csak nemes egyszerűséggel 1 DC beszélgetésből egyszerűen túlkapás történt ART részéről pedig szerintem én 1 rossz szóval se illetem őt vagy mást ami miatt ténylegen hogyan mondjam jogos lett volna maga a kitiltás amivel jutalmazott
[globmod=zos.]Szerkesztettem a téma nevét a mintának megfelelően, valamint örülnék, ha képes volnál értelmes felnőtt ember módjára leírni a gondolataidat. [/globmod]