Van különbség a vezetési stílusokban még akkor is, ha csak a szabálytalankodókat nézzük. De egyébként ezzel a végsebességes felfogásoddal valahogy nem tudok azonosulni. A gyorsulást meg kérlek fel se hozd.
Azzal tisztában vannak egyesek amúgy, hogy a szerveren több olyan kocsi is van, amit nem tudsz csak úgy megvenni a legelső autókerben, amit meglátsz az út szélén, hanem rendelésre gyártják?
Ezzel a rendelésre gyártják dologgal már nagyon túl megyünk az innenen meglátásom szerint, eddig azon autókról volt szó melyek a szalonban is megtalálhatóak.
Másrészt, felfogásommal? Ne személyeskedj kérlek! Viszont, ha nem tudsz vele azonosulni, meglehet, hogy én fogalmaztam rosszul, s emiatt nem érted. Ennek fényében nagyon szívesen kifejtem, noha nagyon nincs mit, de arra szerettem volna ki lyukadni, ha már "halálosirambanoztunk", hogy ezen az alapon mindegy milyen autóval tesszük azt, ha ugyanazzal az értékkel bír az autó, sebesség, stb csak a kategóriájának neve más. Ne száguldozzanak szupersportok. Sima sportok tehetik? Elvégre kinezétükön és nevükön kívűl szinte (a hangsúly a szinte szón van) mindenben megegyeznek! Ellenben úgyérzem ezzel el kanyarodtunk résznyileg az adott témától, emiatt elnézést kérek!
Ne csak szupersportok száguldozzanak a városba. Ezzel teljesen egyetértek amúgy. Viszont, ha eddig sem csak azok mászkáltak a városba, mert a nagyja játékos aki osztja a véleményed -és amit tiszteletben tartok Én is- az esetleges PP limit eltörlését követően is ezen értékképet követve játszanának, akkor miért annyira aggodalmas ennek az ötletnek a megvalósítása?
Nem reális? Részben ezt is elfogadhatónak tartom, részben viszont nem, ha már szőrözni szeretne az ember. Miért? A játéktér ugye Los Angeles/Los Santos. Beverly Hills/Vinewood Hills. Mi játékosok a magunk számával, ha a realitás talaján szeretnénk maradni egy bizonyos részét tesszük ki a képzelt városnak. Miért ne lehetne több esetleg szupersport (megjegyzem az ötlet nem kizárólag csak erre a fajta kocsira él, hisz limit más kategórián belül is van!!) az utakon? Los Angelesben nem mindennapi a rengeteg hasonló jármű? Hm.
Viszont részemről itt, ha már a realitásról beszélünk ellenpéldaként jön képbe egy szösszenet a szabályzatból, mégpedig:
"A szervernek nem szándéka a valóság pontos másolása. Ennek oka, hogy ez egy játék és az elsődleges irány a maximális játékélmény nyújtása."
Ha a realitást nézzük akkor is jó példát nyújt az ötlet megvalósítása, ha pedig a szabályzat ezen részét, akkor meg pláne, mert miért ne lehetne olyan jármű, amiért még esetleg pénzt is költök IRL?!
Nyilván öregmotorosok közt nagyobb az egyetértés, mint egy újonnan jött tagnak, aki esetleg "lázadóbbra" fogja emiatt a hozzáállását, pedig nagyon nem erről van szó. Személyszerint mégha az ellenkezőjét is mutatom vagy gondolom, de mindig is tiszteletben tartottam a vezetők, tőlem magasabb poz.-ban tartózkodók véleményét a konfliktus kerülés miatt.
Viszont, ha már pont egy új játékos, vagy nem oly régen játszó játékos is a karakteréhez mérten fontosnak tartja, vagy csak az élménye kedvéért, de szeretne egy jobb minőségű autóra szert tenni, ne kelljen már félredobnia az RP-t azért, hogy irreálisan pofátlan és nevetséges összeget összefarmoljon azért, hogy vegyen egy SUV, SPORT, vagy igen szupersport (de nem ez a nívó) kategóriás limites autót olyantól, akinek csak van, nem használja, vagy ritkán és ezzel visszaélve elég kér egy pofátlan összeget a LIMITRE hivatkozva. Azért na...
Az meg, hogy az úton el húz egy sz.sport 170-el mellettem, vagy egy sima sport vagy más kategóriás ugyanekkorával vág be elém driftelve a kereszteződésbe egy kutya részemről, ezért kár a kiemelés csak az sz.sportra.
Mindegy is. Őszintén részben bánom, hogy belementem ennyire részletesen ebbe, mert az egyetértés nyilván már megvan erről. Lehet persze törölni, akármi.. a célom nem a viszály, se a hangulatkeltés volt, csak egy vélemény kifejtés az ötlethez, amit ésszerű keretek között továbbra is TÁMOGATOK!
Elnézést a hosszúság miatt!
plusz a kereskedés miatt mert ugye megvesszük utolsót limitről 700k ért, majd kitesszük kerbe csont gyáriba 3 millióért.(mert hogy az ritka)
Erről van szó!