Sziasztok!
Első sorban szeretném leszögezni, hogy az alábbiakban felsorolt dolgok/tippek nem csak 100%-ban az én/én frakcióm véleményén alapulnak.
Beszéltem már több illegális leader-rel és egyhangúan mindenki egyet értett abban, hogy a jelenlegi rendszer nem a legjobb.
Első sorban szeretném leszögezni, hogy az alábbiakban felsorolt dolgok/tippek nem csak 100%-ban az én/én frakcióm véleményén alapulnak.
Beszéltem már több illegális leader-rel és egyhangúan mindenki egyet értett abban, hogy a jelenlegi rendszer nem a legjobb.
Drogokkal kapcsolatos problémák:
5) a maffia nem tud drogot készíteni
6) a drogok nem nyújtanak kellő bónuszt ahhoz, hogy értéket képviseljenek
Kifejtés:
2) Az ültetéshez úgy érezzük, hogy fölösleges a labor, ellenben a kész drog elkészítésével.
5) Ez a pont magától értetődik. A bandák tudnak fegyvert craft-olni és drogot ültetni, míg a maffia a kábítószerekhez nem tud nyúlni.
6) A marihuana +20 HP-t, a kokain pedig +50-et ad. Szerintem ez a nagy rizikó (5 növény után 50%-kal riaszt a rendszer a PD-n), amit vállal a frakció a drogokkal nem tud kifizetődni, még akkor sem, ha saját használatra veszik őket. Ha leesem a motoromról (nem tőgáznál) is azonnal meghalok, így például a +20HP szinte meg sem érződik.
Tippek a problémák megoldására:
2) Ültetni lehessen sima lakásokban/házakban is, de a tovább craft-oláshoz továbbra is maradjon elengedhetetlen a labor.
4) A palánták növési idejének részleges csökkentése, nem magát a növési időt érezzük soknak. De az is segítene a helyzeten, ha bárki
5) A maffiáknak is legyen script-i joga a drogokhoz vagy pedig kapjanak ők is valamit, ami csak az övék, ezzel megszüntetve a frakciók között, script adta előnyöket/hátrányokat.
6) A drogok adjanak egyéb/nagyobb bónuszokat, hogy meg is érjék a kockázatot. (High risk, high reword rendszer)
Fegyverekkel kapcsolat problémák (ezt érezzük összességében súlyosabbnak):
2) blueprint egyszer használhatósága
1) Jelenleg, a mi részünkről szerintem közelíti a fémdetektorozás az összesített 60 órát és jelenleg NULLA alkatrészt találtunk (meg úgy 5 készségkönyvet). A mágneshalászatba összesen alig 10-20 órát rakhattunk, de a helyzet ugyan ez, csak jóval kevesebb könyv drop-pal.
2) Blueprint-et tudtommal csak fegyverraktárból lehet szerezni, aminek a kirablása önmagában óriási kockázat, ezzel szemben pedig a blueprint el is vész egy használat után.
Tippek a problémák megoldására:
2) A blueprint-ek minden használat után maradjanak meg.
Ezek csak gyorsan megfogalmazott problémák és tippek voltak. Mindössze annyit szeretnénk elérni, hogy, mint illegál frakció tagok tudjunk is illegálkodni normális körülmények között úgy, hogy közben nem fog minden egyes player fegyverrel/droggal teli kocsikkal furikázni. A jelenlegi rendszerben, amennyiben mi tényleg drogot/fegyvert akarunk készíteni 100%-os grind fest-et jelent. Folyamatos detektorozás, horgászás szükséges minimális RP-vel. Hiszen, ha megállunk RP-zni, bukjuk a skill-jeinket és az időt, amit azok megszerzésébe fektettünk.
Köszönjük a megértést!
Köszönjük a megértést!
[float=right max=45%]Digitális aláírások:
Blader55 (Jack Hall Gang leader)
Fuege (The Sanctuary leader)
Darell (Volody OPG leader)
Szkep (Independents 1%er MC leader)[/float]