one RolePlay
Panaszkönyv - Játékos(ok) ellen
Neved: Ignacio Fernan
Panaszra tett játékos(ok) neve: Marcus Garner
Panasz oka: NonRP
Panasz kifejtése: Egy boltrablást követően, lövöldözés alakult ki a Sandy motelnél. Az egész lövöldözésben 4 ember vett részt a mi oldalunkról. Elsőnek az én karakteremet lőtték animba, ezt követően a többiek elfutottak. Az ő részüket nem tudom. A videóban is látható, hogy Marcus nem kevés golyót kapott karakterébe és minimum az egyik lába el is tört. 5 perccel az után, hogy szét lett lőve, már a karakteremnél volt. Rákérdeztem, elvileg lerpézte, hogy ellátja a karakterét. Ezt követően pedig átnézte a karakteremet, /egyből/ kivette a zsebeiből a tárakat és a pisztolyt fel a földről. Halál után Viki visszavitt a helyszínre, hogy adjam vissza a fegyvert és a tárakat. Ott még kifejtettem a véleményemet. 5 perc alatt, beleszámítva a még folyamatban lévő tűzharcot is(ami a szemszögemből nem látszódott), nem tudom elképzelni azt, ahogy a karakter ellátja magát és olyan jó állapotba kerül, hogy visszamegy az egyik szitává lőtt elkövetőhöz azért, hogy kivegye a zsebeiből a tárakat, majd megkeresse a kezéből kiesett pisztolyt és azt is magával vigye. Ha annyira a biztonságra kell menni, miért nem küldött oda mást? Miért volt fontosabb az a pisztoly, mint a karaktere épsége? /Az eset után még egy mentős is megkérdezte, hogy 10 golyóval a testében hogyan sétál./
Bizonyíték(Kép, log, videó): https://www.youtube.com/watch?v=dR4puztX25k
0:25 - Marcus megkapja a golyókat 1:54 - 5 perc elteltével, a tár és fegyver elvétele

Megjegyzés: Nem nagyon értem, hogy miért annyira fontos, egy szanaszét lőtt ember kipakolása, miközben a karaktered testében /10/ darab golyó pihen meg és mindezt még egy folyamatban lévő tűzharc közben.
Továbbá még azt is érdekesnek tartom, ahogy megtaláltak minket a rendőrök másodjára is. Efelől is érdeklődtem még a helyszínen Marcus-nál. Egyszer azt mondta, hogy be volt mérve a karakterem, másodjára meg helikopter látott minket elvileg a hőlátó kamerával. Bárhogyis, nekem nem áll össze a történet. 2x ráztuk le a rendőröket, másodjára már helikoptert nem hallottunk/láttunk. Így a kocsit letéve egyből kiszálltunk, futni kezdtünk a sivatagban. Át is öltöztünk, de ahogy beértünk a motelhez, egy rendőrautó vágott be hozzánk villogva.