Üzenetek:42
Raina Winkler
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Raina Winkler / ♥ 𝙰𝚕𝚎𝚡𝚊 ♥#9927 «
Ötleted leírása
» Az ötletem, a járművekkel kapcsolatos, vagyis egy ideiglenes forgalomból kivonás. Én szerintem, a szerveren lévők többségének nem éppen 1 vagy 2 autója van, hanem akár 5 vagy több. Viszont van az az eset, mikor a 8 autóból, az éppen futó karakterem életébe, nem illeszkedik ebből 5 jármű, így azokat nem használom, viszont a jövőben tervezem használni, így eladni sem szeretném. Így annyit tehetek jelenleg, hogy ha van, akkor garázsba teszem, de ha így is van, a karakterem óránként több száz, vagy éppen ezer dollárt fizet, arra, ami igazából neki nincs is. Ennek megoldására pedig a forgalomból kivont járművek jutottak eszembe. Városházán a rendszám bediktálásával és az időtartam megadásával (1 hét, 2hét, 1 hónap, vagy akár működhetne úgy is, hogy határozatlan idejű, és mikor bemész a városházára akkor forgalomba helyezteted) kivonatod a járművet a forgalomból. Ekkor az adott járműre az adót nem kellene fizetni, természetesen ha valaki mégis használná a kivont járművét, akkor akár a telepített trafik is jelezhetnének a rendvédelmi szervek felé, úgy mint jelenleg a körözések és a rendszám nélküli járműveknél illetve az MDC-ben is látható lehetne, hogy nincs forgalomban, így ezáltal bírságolhatnák, illetve az adott járművet akár le is foglaltathatnák. «
Csatolmányok
» - «
Egyéb megjegyzések
» - «