Szörnyen érzem magam, Gekko. A szemedbe kellene mondanom, de úgy éreztem, ez a legjobb módja annak, hogy a lehető legvilágosabban fejtsem ki gondolataimat.
Az, hogy veled lehettem, rengeteget jelentett nekem. Kapcsolatunk tele volt hihetetlen csúcsokkal és fájdalmas mélypontokkal egyaránt, de mindig mindent sikerült megvalósítanunk. Szárnyaltunk, Gekko! És... mindigis erre vágytam. Szárnyalni kívántam.
Mindent neked köszönhetek. Kiteljesültem melleted. Bármennyire is fáj ezeket leírni most, és sosem bántanálak meg, de úgy érzem, az a legjobb, ha őszinte vagyok veled.
Valami megváltozott bennem. Ahogy benned is.
Lehetőséget kaptam, hogy Európába utazzak két, akár több hónapra. A hónap végén indulok. Világot akarok látni, Gekko. Elegem lett a kibaszott burokból. És... végre anyáék is támogatnak valamiben! Teljes lett az életem, érted? És ezt is neked köszönhetem.
Nem akarok tőled elbúcsúzni. Nem tudok. Minden apró kis pillanatunkat a szívembe zártam, és sosem fogom elfelejteni azokat a boldog pillanatokat, melyeket okoztál. Sírok, és nyelni sem tudok, még ezeket a sorokat írom, de...
Te is érzed, hogy valami megváltozott, igaz? Utálom magam emiatt, de nem hibáztathatlak. Ahogy te sem engem. Szeretlek.
Tsuki