Előszó
Először is azzal kezdeném, hogy a pályázathoz készítettem 2 darab weboldalt, amely tartalmazza az étterem, valamint a kávézó leírását, egyéb információkat (úgy gondolom, hogy ezzel az ic részt le is zárnám)
- Hookies étterem weboldal:
https://pbhookies.webnode.hu/
- Bay Cafe weboldal:
https://baycafe2.webnode.hu/
Elképzelések a frakcióval kapcsolatban
Mivel az elkövetkezendő patch hozza ezt a frakciót mint újítást a szerverre, az lenne az elképzelésem, hogy megpróbálnék létrehozni egy ún. "étterem rp-t", amelyet úgy képzelek el, hogy lenne egy előre meghatározott nyitvatartási idő, amely alatt az alkalmazottak az étteremben, valamint a kávézóban tartózkodnának és várnák a vendégeket. Valamint, mivel a követőző patchben kivételre kerülnek többségében az ételek és azokat, majd csak az étteremben lehet megvásárolni ezért arra gondoltam, hogy a frakció akár étel kiszállítással is foglalkozhatna , mivel ugye vannak olyan frakciók, amelyeknek tagjai a duty idő miatt nem tudnak eljönni a frakció "hq" ról és ezért az ő dolgukat megkönnyítenénk.
Továbbá az elképzeléseim közé tartozik még az is, hogy minden héten szeretnék valamilyen kisebb rendezvényt tartani vagy a kávézóban vagy az étteremben
Szervezeti felépítés:
Leader/Alleader:
- Tulajdonos
- Üzletvezető
Konyhai dolgozók:
- Séf
- Szakács
- Konyhai kisegítő
Felszolgálók:
- Főpincér
- Pincér/Barista
- Tanuló pincér
- Tulajdonos
- Üzletvezető
Konyhai dolgozók:
- Séf
- Szakács
- Konyhai kisegítő
Felszolgálók:
- Főpincér
- Pincér/Barista
- Tanuló pincér
Igazából a szervezeti felépítésnél azért hoztam létre 2 féle "csoportot" mert amennyiben lesz rá mód és lehetőség, szeretném úgy kialakítani a frakciót, hogy mindkét csoporton belül fel lehet jutni a ranglétrán. Tehát akit pl jobban érdekel az az RP, hogy főzzön, süssön az azonnal konyhai kisegítőként tud kezdeni és ott fentebb jutni a ranglétrán. Mindkét csoportban a fizetések azonosak lennének és arányosan nőnének a ranglépésekkel. (Tehát ha valaki pl eléri a Főpincér "rangot" az egyenértékü lesz a Séf "ranggal"
Rövid bemutatkozás:
Richárdnak hívnak, jelenleg 25 éves vagyok. Szabadidőmben szívesen szeretek edzőterembe járni (bár most a korlátozások miatt, ez a lehetőség elúszott), kirándulni, utazgatni, nagyon szeretem az autósportokat és mindent ami autókkal kapcsolatos. Az oneRP szerverén kisebb-nagyobb kihagyásokkal már nyitás óta játszom, a roleplay szervereken a pályafutásomat még a "samp" korszakban kezdtem el, valamikor még 2010 környékén.