Hookies étterem és Bay Cafe

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Ruszi

Pletykafészek
Very Important Person
Üzenetek:129
palyazat_fo.png


Előszó

Először is azzal kezdeném, hogy a pályázathoz készítettem 2 darab weboldalt, amely tartalmazza az étterem, valamint a kávézó leírását, egyéb információkat (úgy gondolom, hogy ezzel az ic részt le is zárnám)

- Hookies étterem weboldal:
https://pbhookies.webnode.hu/

- Bay Cafe weboldal:
https://baycafe2.webnode.hu/

Elképzelések a frakcióval kapcsolatban

Mivel az elkövetkezendő patch hozza ezt a frakciót mint újítást a szerverre, az lenne az elképzelésem, hogy megpróbálnék létrehozni egy ún. "étterem rp-t", amelyet úgy képzelek el, hogy lenne egy előre meghatározott nyitvatartási idő, amely alatt az alkalmazottak az étteremben, valamint a kávézóban tartózkodnának és várnák a vendégeket. Valamint, mivel a követőző patchben kivételre kerülnek többségében az ételek és azokat, majd csak az étteremben lehet megvásárolni ezért arra gondoltam, hogy a frakció akár étel kiszállítással is foglalkozhatna , mivel ugye vannak olyan frakciók, amelyeknek tagjai a duty idő miatt nem tudnak eljönni a frakció "hq" ról és ezért az ő dolgukat megkönnyítenénk.

Továbbá az elképzeléseim közé tartozik még az is, hogy minden héten szeretnék valamilyen kisebb rendezvényt tartani vagy a kávézóban vagy az étteremben


Szervezeti felépítés:

Leader/Alleader:

- Tulajdonos
- Üzletvezető

Konyhai dolgozók:

- Séf
- Szakács
- Konyhai kisegítő

Felszolgálók:

- Főpincér
- Pincér/Barista
- Tanuló pincér

Igazából a szervezeti felépítésnél azért hoztam létre 2 féle "csoportot" mert amennyiben lesz rá mód és lehetőség, szeretném úgy kialakítani a frakciót, hogy mindkét csoporton belül fel lehet jutni a ranglétrán. Tehát akit pl jobban érdekel az az RP, hogy főzzön, süssön az azonnal konyhai kisegítőként tud kezdeni és ott fentebb jutni a ranglétrán. Mindkét csoportban a fizetések azonosak lennének és arányosan nőnének a ranglépésekkel. (Tehát ha valaki pl eléri a Főpincér "rangot" az egyenértékü lesz a Séf "ranggal"

Rövid bemutatkozás:

Richárdnak hívnak, jelenleg 25 éves vagyok. Szabadidőmben szívesen szeretek edzőterembe járni (bár most a korlátozások miatt, ez a lehetőség elúszott), kirándulni, utazgatni,  nagyon szeretem az autósportokat és mindent ami autókkal kapcsolatos. Az oneRP szerverén kisebb-nagyobb kihagyásokkal már nyitás óta játszom, a roleplay szervereken a pályafutásomat még a "samp" korszakban kezdtem el, valamikor még 2010 környékén.
 

Bojheee

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:55
Enyhe zavart érzek az erőben. Minden támadást mellőzve érdekelne, hogy van e bármilyen közöd a vendéglátáshoz vagy fogalmad a rangjaidról?
 

Kockasajt

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:112
Egy nagyon összeszedett pályázatot írtál! Szerintem megérdemelnéd a leader címet! Támogatom a pályázatod! Sok sikert!
 

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:634
Maurizio Mancini
Szerintem nagyon jó pályázatot írtál! Támogatom! Sok szerencsét!
 

Melissa

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:28
Nagyon szép, nagyon igényes pályázat! A két általad készített weboldal jól sikerült és nagyon megfogott! Szerintem te érdemled meg ennek a frakciónak a vezetését. Teljes mértékben támogatom a pályázatodat!
 

Pandaa

Haladó
Játékos
Üzenetek:22
Hali, vendéglátásba dolgozok én is mint Szakács, nekem nagyon tetszik a lapod és nagyon jól össze szetted a dolgokat, szerintem megérdemelnéd a Leader-t, természetesen csak TÁMOGATNI tudom.
 

Ruszi

Pletykafészek
Very Important Person
Üzenetek:129
Idézet tőle: Bojheee:
Enyhe zavart érzek az erőben. Minden támadást mellőzve érdekelne, hogy van e bármilyen közöd a vendéglátáshoz vagy fogalmad a rangjaidról?
Pacsi, semmi közöm nincs a vendéglátáshoz, de úgy gondolom, hogy nincs veszíteni valóm azzal, hogy megpróbálom a pályázatot.
 

tamas_

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:178
-
Igazából, azon kívül hogy leírtad hogy "alkalmazottak várnák a vendégeket", és "a frakció étel kiszállítással is foglalkozna" semmi konkrétumot nem találtam a pályázatban.
Azt sem hogy ezt hogyan szeretnéd megvalósítani, mert kétlem hogy X mennyiségű ember nyitástól-zárásig ott fog állni X helyen és várni a vendégeket.
Ha meg igen, nekik hatalmas pacsi.
A frakció története pedig szinte teljesen lényegtelen véleményem szerint, nem egy illegális frakciót pályázol meg.
Tervek kellenek, ötletek, referenciák, hogy miért lennél pont te alkalmas erre.
Szerintem ezt, így, ahogy van, bárki képes lenne megcsinálni.
Étterem, mert alkalmazottak várják a vendégeket, és még ki is szolgálják őket... Wow.

Virág üzenetére reflektálva, egy ilyen weboldalt interneten található sablonok segítségével nem tart tovább elkészíteni, mint kettő teljes perc.
Erős túlzás "általad készített"-nek nevezni. Persze ez nem gond, én sem csinálnék teljesen sajátot, de egyáltalán nem akkora cucc, mint amilyennek tűnik.
Nekem teljesen vérszegény a pályázat, hiányzik belőle az, ami egy jó pályázathoz kell... Kreativítás.
 

Bojheee

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:55
Idézet tőle: Ruszi:
Idézet tőle: Bojheee:
Enyhe zavart érzek az erőben. Minden támadást mellőzve érdekelne, hogy van e bármilyen közöd a vendéglátáshoz vagy fogalmad a rangjaidról?
Pacsi, semmi közöm nincs a vendéglátáshoz, de úgy gondolom, hogy nincs veszíteni valóm azzal, hogy megpróbálom a pályázatot.
Teljes mértékben megértem, amit mondasz csak én úgy tartom korrektnek, ha egy ilyen volumenű dolgot szeretnél üzemeltetni a szerveren akkor kell egy kis háttérmunka. Te ezt kihagytad ahogy látom mivel felszolgálónak vetted a baristát. Nem látok semmi féle ambíciót, hogy színeket vinnél a dologba. Nem ismételném el, amit Zus kolléga írt, de teljesen azon az állásponton vagyok, mint ő. Véleményem szerint ha csupán csak összeszedett a pályázatod az nem elég. Ez egy roppant nehéz frakció tudom, de épp ezért tartom szükségesnek hogy valaki olyan vezesse aki bele lát egy vendéglátóhely üzemeltetésébe. Rangoknál például teljes a káosz megnevezések terén. Ha esetleg kérdésed lenne szívesen segítek, de ettől függetlenül még nem gondolnám, hogy nálad lenne a legjobb helyen ez a frakció.
 

Dani

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:487
Szervusz!

A leírásod rendkívül szép és igényes lett. Nagyon jó ötleteket láthattunk benne!
Sajnos azonban a pályázatodat nem tudjuk elfogadni. A három tender között a legkisebb részletek döntöttek, ezeket a spoilerben olvashatod.

A leírás rendkívül rövid. A 3 pályázat közül a tiéd volt a legrövidebb még a két honlappal együtt is.

Nagyon sok a helyesírási hiba. Megnéztem a készített honlapon a Piazza D'Oro Intenso kávé leírását, mert nagyon elütött helyesírás és fogalmazás szempontjából is. Kicsit sajnálattal láttam, hogy ez a rész CTRL + C, CTRL + V egy másik honlapról. (Hozzáteszem, mivel ez egy általános leírás, ahol nagyon magadtól nem tudtál volna egyedit írni, nem vészesen nagy probléma, de levett a pályázat értékéből.)


[quote author=undefined]lenne egy előre meghatározott nyitvatartási idő[/quote]
Ebben a megfogalmazásban azért nem támogatjuk az ötletet, mert olyan, mintha nyitvatartási időn túl nem szolgálnátok ki játékosokat egyáltalán. Ti lennétek az egyetlen frakció, ami ételt tud csinálni, így azoknak akik csak akkor tudnak játszani, amikor zárva vagytok, elég nagy érvágás lenne.

Zos. elég jól megfogalmazta egy gondolatomat:
Tervek kellenek, ötletek, referenciák, hogy miért lennél pont te alkalmas erre.
Annyival egészíteném ki, hogy ezek mellé az is fontos, hogy a megvalósítás módja is szerepeljen

A legnagyobb pozitívumokat ki szeretném emelni:
Így is nagyon tetszik és egyedi ötletnek tartom, hogy 2 weboldalt hoztál létre. (Írták előttem, hogy sablonból, ez nem probléma, hiszen ami jó, azon nem kell feleslegesen változtatni.) Már önmagában az ötlet is szuper!
Tetszik az is, hogy kész étlapot és itallapot gyártottál.
Összességében látszódik, hogy bőven fektettél bele energiát. Egy kicsit a fórumos részt kellene legközelebb bővíteni és szuper lesz az egész.

Köszönjük a pályázatodat,
oneRP Vezetőség
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó