Ezzel az ötlettel rendesen meghúztad az oroszlán bajszát, ám én mindettől függetlenül úgy gondolom, hogy éppen ideje volt egy ilyesfajta ötletnek megszületnie. Jelenleg az illegál eszeveszett módon vágódik bele mindenfajta olyan körülménybe, melyből simán kerekedhet egy laza csitt-csatt-dirr-durr. Pontosan jól tudjuk, hogy az ilyen helyzeteknél az ellenérdeket képviselő egyének (akik ugyebár a lőpárbajt kezdeményezik) nem nagyon szívbajosak, hiszen pontosan jól tudják, hogyha esetlegesen meg is halnak, az max egy ezresükbe fog fájni, semmivel se többe. Mondhatjuk, hogy igazságtalan, de ha ezen vagy fennakadva, miért tevékenykedsz illegál berkeken belül? Tessék akkor elmenni horgászni, bányászni, és kész. Tízszer annyit lehet keresni egy illegális frakcióval, ha okosan csinálod, mint bármely más "szakmában" a szerveren. Ezt figyelembe véve pedig egy kicsit nonszensznek tartom a fegyverek megmaradását, elvégre az illegál lényege pont a kockázatvállalás, ahol áldozatok nélkül nem igen jön a siker (vagy hát nem kéne jönnie). A jelenlegi helyzet sajnos lehetőséget szolgáltat arra, hogy az illegálosok ne féltsék karakterjüket, gondolkodás nélkül vágjanak bele egy 20% -os túlérési arányt biztosító ügyletbe, mert hát tudják, hogy a fegyverük bizony megmarad, és ezzel igazából még úgy is nyernek, ha papíron mégsem - meghalnak. Ennek következtében pedig megtapasztalhattunk már megannyi random bolt, meg emberrablást, amiknek azért a minősége rendesen csapkodta a béka valagát. Szó se róla, kell az esemény, de nem gondolnám, hogy ily módon kellene ezt elérni. Ebből fakadóan pedig egyetértek az ötlet azon részével, hogy halál után el lehessen venni az elhunyt ember fegyverét. Viszont ezt én speckó kiegészíteném azzal, hogy erre csak a rendőrök legyenek képesek. Elvégre megnézném, amikor Kis Pista, a halász egy lövöldözés közben beoson a III. Világháborús körülményeket felvonultató esemény kellős közepére, és szépen ki lootolja a jó népet. Korrekt kereteken belül lehetne tartani ezeket az elvételeket, és úgy gondolom, hogy a szabályzat kiegészítésével, és - mint már említettem is - a rendőröket leszámítva zéró toleranciával ezeket a dolgokat helyén lehetne bőven-bőven kezelni. A PP -s fegyverekre is ki lehetne találni valamit, elvégre az magától értetődő módon egy másik ligában játszik.