Üzenetek:8
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» FrostedFlake87 «
Ötleted leírása
» Elsősorban a karakter inventoryjából való gyors pakolást szeretném ajánlani, mint ötlet. Ugyanúgy mint kivenni, jobb klikkel bepakolni tudna a karakter a csomagtartóba. Szerintem ez mindenkinek hasznos lenne. (Nyílván a csomagtartó megnyitása közben 100-ból 99-szer nem fogsz használni semmit jobb klikkel, így nem is nagyon ütközne semmivel azthiszem. De egy plussz gombbal is egyszerűbb lehet a pakolás, mint az egér rángatása.)
A másik téma a járművek indítása/gyújtás ráadás, illetve a kézifék rendszer. Kicsit elavult a működésük, bár ez abszolút egyéni vélemény. Mindkét esetben egy szkecsi, kissé idegesítő megoldást kell használnunk. A gyújtás ráadást is le lehetne egyszerűsíteni sima indítással, akár pici-jól időzített nyomvatartással, vagy bármi egyszerűbbel az apró minigame helyett. A kézifék véleményem szerint külön idegesítő. Nagy egérmozdulatot igényel, illetve xy panelek alatt tud érdekesen viselkedni. «
Csatolmányok
» - «
Egyéb megjegyzések
» Láttam már, hogy előttem pedzegették az utóbbi témákat, mivel mindennap használja az ember ezeket a rendszereket szerintem érdemes lehet rájuk nézni. «