Gyors pakolás, gyújtás-kézifék újragondolás

TabooTooper18

Újonc
Játékos
Üzenetek:8

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» FrostedFlake87 «

Ötleted leírása

» Elsősorban a karakter inventoryjából való gyors pakolást szeretném ajánlani, mint ötlet. Ugyanúgy mint kivenni, jobb klikkel bepakolni tudna a karakter a csomagtartóba. Szerintem ez mindenkinek hasznos lenne. (Nyílván a csomagtartó megnyitása közben 100-ból 99-szer nem fogsz használni semmit jobb klikkel, így nem is nagyon ütközne semmivel azthiszem. De egy plussz gombbal is egyszerűbb lehet a pakolás, mint az egér rángatása.)

A másik téma a járművek indítása/gyújtás ráadás, illetve a kézifék rendszer. Kicsit elavult a működésük, bár ez abszolút egyéni vélemény. Mindkét esetben egy szkecsi, kissé idegesítő megoldást kell használnunk. A gyújtás ráadást is le lehetne egyszerűsíteni sima indítással, akár pici-jól időzített nyomvatartással, vagy bármi egyszerűbbel az apró minigame helyett. A kézifék véleményem szerint külön idegesítő. Nagy egérmozdulatot igényel, illetve xy panelek alatt tud érdekesen viselkedni. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Láttam már, hogy előttem pedzegették az utóbbi témákat, mivel mindennap használja az ember ezeket a rendszereket szerintem érdemes lehet rájuk nézni. «

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:460
Khira Love
Gyors bepakolással egy a baj csak. Így is sokszor elbugolnak az itemek vagy akár duplikálás is előfordul régi hiba. De még az ki nincs javítva addig csak baj lenne vele.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó