Üzenetek:127
Ajredzsi Stevens
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Jake Javier Heke / jake_heke «
Ötleted leírása
» Sziasztok!
Az ötletem végülis belefogalmazódott már a címbe is. Tudjuk, hogy nagy többségben sikeres fémdetektorozásra Cayo Perico szigetén van lehetőségünk. Viszont az ott található dolgok respawn ideje nem ad egyenlő esélyeket azok számára akik kimennek, s sajátos céljaik miatt keresgélnének. Példával élnék, jelenleg a sajátommal, mivel mással amúgy sem illik...
Személyszerint rengeteg kapcsolatomat ezen által alakítottam ki, s ápolom mai napig. Többnyire, mivel időm engedi, hajnalban, direkt akkori tájban mikor nincsenek fent a hozzámköthető személyek, -látogatok ki a szigetre, begyűjteni dolgokat, amikkel a nap későbbi felében kereskednék, ezáltal a fentebb írt kapcsolataim ápolnám.
Maradjunk őszinték, nem a vagyonosodásról szól, mert az vajmi kevés ami ebből adódik! Viszont tényleg ad nem csekély lehetőséget kapcsolatok kialakítására, remek rp szituációkhoz.
Viszont, ha én ezt hajnalban lefutom, a köreimet... akkor kérdeztem mennyi a respawn ideje, amit válaszként X időt kaptam. Ez relatíve. Lehet 22 év, 22 hónap, 22 óra, 22 perc.
Az elmúlt kettő hétben próbáltam utánajárni ennek személyes tapasztalatok alapján, s csaknem a 22óra22perc jött ki, tehát csaknem 1 napos frissítési ráta. Lehet időközben is respawnol csak gyérebb mennyiségben, nem tudom, viszont azt igen, hogy ezáltal másoknak nem ad tisztes lehetőséget arra, hogy keresgéljenek maguknak fontos dolgokat amivel akár Ők is tudnak kialakítani kapcsolatokat, rp szituációkat.
Nyilván hozzáteszem, én sem mindig ülök hajnalban a gép előtt.
Így vagy gyakoribb respawn kellene a szigetre, -hanem is pont a tavakhoz hasonlóan, hogy kb 20 percenként-, de gyakoribb mindenesetre, napi több alkalommal, akár... gyérebb felhozatallal is!
...hogy ne az legyen, hogy mert: "pffuuu ez is csak gazdagodni akar", mert ezt inkább keressék az olyannál aki egy Torost 10.000.0000$-ért akar eladni, bár ott nem húzzák a szájukat, míg az ebből befolyt összeg elenyésző, viszont remek ismeretségek és helyzetek vannak cserébe!
A másik pedig, hogy San Andreas állam területén is jó lenne több loot-hely, ha a gyakoribb respawn bizonyos okok miatt nem szavazódna meg.....
Hangsúlyozni kívánom, hogy akár respawnonként sokkal értéktelenebb kínálat is elfogadható (ócskavasak), de mégis esélyt adva mindenkinek, aki megpróbáltatná magát! «
Csatolmányok
» Nem-nem! «
Egyéb megjegyzések
» Köszönöm, hogy elolvastál! «