Megvan az esélye annak, hogy ez most új dolog a szerveren és ezáltal mindenki ezt csinálja jelenleg kb. Viszont idővel szerintem jóval csökkenni fog a telephelyek száma(megunják, kitapasztalják, hogy nem olyan jó és tovább állnak stb.) és nem lesz mindegyik bérelve. Nyilván akkor is fogják többen is csinálni, főleg ha nincs olyan rossz pénz benne, én nem tudom, nem csináltam még. Tény és való, jelenleg tényleg lehetetlen ezek bérlésére a lehetőség, viszont így is van elég sok.
Jogos a felvetés, hogy csak egyelőre van így felkapva a fuvarozás - farm satöbbi, céges ügylet.

Viszont az, hogy telephelyből csupán tizenhárom darab van, idővel is gondot okozhat, ahogy a többi esetben is, ranch-eknél például.

Így most van egy csomó cég, de csak tizenhárman csinálják, vagy még annyi sem, mert valóban van olyan, hogy két telepet bérel, egyetlen egy cég. Szerintem ez nem fog lecsengni egy hamar, és valóban rosszabbul jártak most azok, akik farmos céget alapítottak, rengeteg pénz megy a levesbe, mert képtelenek ranch-et bérelni. Személy szerint roleplay-t is belevittem a cégbe, már IC formálódott a telephely köré, lehetett random embereket is felvenni a cégbe, ami még több ismerkedést sző, de ennek így most lőttek, valószínűleg jó hosszú időre.
Vitatkozni sem lehet, és nem is kell azzal a ténnyel, hogy a cégeken kívül rengeteg más lehetőség akad a pénz szerzésre.

Csak azokba kevesebb RP-t lehetett eddig bevonni, sőt a legtöbb ilyen rendszer, elemeli a karaktert a saját roleplay környezetéből.