Támogatom azt a hozzászólást, hogy mindenkinek, mint frakciók, mint játékosok, maguknak kell generálni az RP-t. Nem hiszem, hogy az illegálnak csak az a dolga, hogy bankot vagy boltot raboljon, embereket csonkítson stb. Ugyan ez igaz a rendvédelmi szervekre, miszerint nem csak járőrözni kell nekik. Gondoljunk csak bele.. IRL mennyi bankrablás van? Mennyi boltrablás? Mégis van dolga folyamatosan a rendvédelemnek. Kiképzések, továbbképzések stb. Valamint szerintem is rengeteg körözött ember van, akik után nyomozni lehetne (de természetesen ez nem dara, így lehet azért nem izgi).
Apropó dara.. valljuk be őszintén a fent említett események (rablások) következménye 90%-ban darálás. Tudom, hogy ez élvezhető, meg tényleg jó, viszont szerintem érthető az illegál félelme ez ügyben. Hiszen ha elkapnak hatalmas az esélye, hogy CK-t kap a karakter. Gondoljunk bele.. ha nem rabol, akkor valszeg nem kap CK-t, ha rabol akkor igen. Ráadásul igen, hogy lehet rablásokkal karaktereket felépíteni?
Ne kelljen már az illegálnak odamenni PD-re, vagy az FBI-hoz, hogy tessék, rám rakhatjátok körözést, itt vagyok, nyomozzatok utánam! Mi is kapcsolatokat építünk, nem pedig odasétálunk, és rábökünk az emberekre, hogy mostantól te a barátom vagy.