Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Anita Lay/quatsil«
Ötleted leírása
» Bár -néha kissé kínkeservesen, de- lehet forgatni a bábunkat animációk alatt, de ha nem úgy van alatt a felület, simán bezuhan a textúrába, vagy lebeg a semmiben. Sőt egy másik játékos képes eltolni minket (akaratlanul) át mindenen amikor animációban vagyunk.
Javaslom, lehessen szabadon mozgatni fel-le, jobbra-balra, előre-hátra a bábukat animációk alatt is, hogy mindig tökéletesre be lehessen állítani az adott tereptől fűggetlenül! Nem baj ha ez teljesen robosztus módon van megoldva és szürreális pózok is elérhetőek lesznek. Gyanítom, van annyi jó érzés az emberekben, hogy méltósággal használják majd. És persze legyen távolsági korlátozás (mondjuk 1-1 méter minden irányba), hogy ne lehessen átcsúszni a térképen, vagy felliftezni az fellegekbe (..és legyen clipping is, ahol az adott hely megkívánja).
Még egy fontos dologgal kiegészíteném; animban (mindig) lehessen mutogatni bal kézzel, mint alapból (meg pár animban már most) is!
Hab a tortán: animba vagy nélküle, ha éppen írunk a chat-be, a bábú mozgathatná a száját, mintha beszélne. (de psszt! ezt nem én mondtam, nehogy emiatt legyel leszavaza a fenti két ötletem, amúgy is off)
«
Csatolmányok
» Válasz «
Egyéb megjegyzések
» Válasz «