Az egyik legjobb sorozat amit valaha láttam evör. Aki szereti a 90-es évek vége/2000-es évek elejei amerika hangulatát és akar egy jó sorozatot ami több szálon fut, tehát egyszerre mutatja be a rendőrök a mentősök és a tűzoltók mindennapjait, annak nagyon tudom ajánlani. A sorozatról azt kell tudni, hogy összesen 6 évad, minden évad körülbelül 20 részből áll, 1 rész 50-60 perc. Rengeteg izgalom,fordulat,dráma jellemzi, szerencsére nem esett abba a hibába mint sok más sorozat,hogy annyi az évad,hogy a végére már kedve sincs az embernek nézni mert annyi ideig húzzák halasztják a lezárást. A 6 évad teljesen befogható hosszúságú, egészen az utolsó részekig fenntartja a néző érdeklődését, én eltudtam volna nézni még pár évadon keresztül, de örülök neki, hogy végülis lezárták és nem érkeztek gyengébb minőségű évadok. A finálé nagyon érzelmesre sikeredett, aki lelkesen végignézi a 6 évadot az garantáltan megkönnyezi a lezárást. Nem tudok rá egyszerűen mást mondani mint, hogy zseniális sorozatról beszélünk. Nekem kicsit furcsa volt elsőre mert egy olyan PD-s sorozatot néztem előtte ami 2014 környékén játszódik tehát kicsit nehéz volt az elején visszatérni a 90-es évek végére, de ez csak az én egyéni gondom volt. Ez a hangulat se tartott tovább 2-3 résznél, utána már nem volt megállás egészen a 6. évad végéig.
[youtube]lGSEvz5_nBk[/youtube]