Üzenetek:218
Akk Alama Goh
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Naeem Watkins/Attesz#9931 «
Ötleted leírása
» Fegyver decay, nehezebb fegyver/lőszer szerzés
Elsőre félelmetesen hangozhat az elképzelés, tudom. Viszont ezért is dobom fel ezt az ötletet, mivel érdekel a véleményetek erről a dologról. Szerintem!!! egyszerű fegyvert és lőszert szerezni a szerveren + az idők alatt felgyűlik sokaknál. És ennek bizony sok hátránya lehet a gondolkodásra és a illegál gazdaságára való tekintettel. Igen.. tudom, hogy sokan gondolják azt, hogy jelenleg is nehéz fegyvert szerezni. Viszont ha belegondolunk akkor az illegál fraciók nagy része maffia és így bizony verekedni kell a területért. De én/mi azt tapasztaljuk, hogy még kevés odafigyeléssel is annyi fegyvert lehet magadnak felraktározni amennyit nem szégyellsz. Lehet több pisztoly forogna az utcán, az SMG - Nagy kali helyett imo.
A nehezebb fegyver/lőszer szerzés szerintem adja magát. A fegyver decay/romlás pedig szintén, de a lényeg hogy idővel romlana a fegyverünk és X idő után bizony tönkre is vágódna de így perma szinten. Persze nem egy-két hétre gondolok ez alatt. Ezzel lassan de biztosan csorogna ki a fegyver + ha nehezítenénk a szerzésen akkor egy bizonyos számra redukálódna a felhozatal, és nagy eséllyel tartaná is ezt. «
Csatolmányok
» - «
Egyéb megjegyzések
» Dobáljátok már alá a megérzéseket plz, kajakra érdekel többek meglátása ezzel kapcsolatban. Főleg illegál térről, de bárki verje le véleményét. «