Üzenetek:382
Neved: Federico D Cortez
Játékos(ok) neve: Evelyn Ma
Panasz oka: Törölt RP folytatása
Panasz kifejtése: A mai napon elkapták az Evelyn Ma nevezetű játékost, aki IC olyan információkat adott ki a szerveztről (Cortez Crime Family) ami nem valós és az adott információk törölt RP-ből lettek kiszedve. Ezt csak OOC tudom, de az Evelyn IC jóban volt a Hector karakterével, tehát feltehetően az információkat onnan tudhatja / tudhatta. Tudni kell, hogy a Cortez Crime Family + State Line Mob + Crips háborúban állt a La Eme + Goldens frakciókkal, amely RP végül törölve lett Klód által. Rákérdeztünk Klód-nál, mit folytathatunk az RP-ből és mit nem (gondolunk itt megszerzett információkra, esetleg nyomozásokra), azt mondta, hogy nem folytathatunk semmit. Ezt mi tiszteletben is tartottuk, szeretnék ha a másik fél is ehhez tartaná magát. Ismét én lettem a szóvivő az ügyben.
Bizonyíték (kép, log, videó):
Sor 6: [16:35:02] Evelynn Ma mondja: Egy viszonylag empatikus hanglejtéssel re - Pastebin.com
Pastebin.com is the number one paste tool since 2002. Pastebin is a website where you can store text online for a set period of time.
pastebin.com