FACELESSES

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Tiiskid94

Kritikus
Játékos
Üzenetek:278
Sorry for drips
W7Dv95P4uyIAYYmHvALbFvs-ANpmKgY63DSjBSqfhAMThdziT_E2AYe3CMdVVjJ6G1e5oN4uHtQ_icDPKA751Ka_Qek1dDOi0S8p3c1Tpmh5yoqPFdmGCDt3C9zu2Y7YSf-Cbp8z


Frakció története


2018-as évek elején egy társaság alakult Los Santosban, eleinte pár motoros arc volt a tagja, majd folyamatosan nőtte ki magát egyre nagyobbra és nagyobbra. Át vették a helyi szórakozóhelyek felett az irányítást és folyamatosan pörögtek a drogok a buli negyedben. Állandó autófeltörések és bolt rablások fűződtek a nevükhöz, egyre nagyobb számban jelentek meg a gyorsasági motorosok a környéken. Két testvérpár nevéhez volt köthető az egész banda, Aaron Boone és Tony Boone. Hamarosan egy 50 fővel rendelkező csapat alakult ki, akikkel folyamatosan meggyűlt a rendőröknek a baja, a banda úgy érezte övé az egész buli negyed és nincs megállás számukra. Hatalmas vagyont teremtettek és egyre több belső kapcsolattal rendelkeztek. Nem csak a rendőröket tartották a markukban, de az buli negyedben dorbézoló fiatalok is felnéztek rájuk.
Ellenben a hatalmas siker az, ami hamar szemet szúrt a helyi maffiának, amiért ők akarták kezükben tudni az egész várost és eléggé zavarta őket, hogy néhány suhanc elveszi a területeiket és folyamatosan növekednek. Egyik éjszaka merényletet követtek el az egyik szórakozóhely előtt ahol több mint harminc motoros vesztette az életét.  Így alakult ki a maffia és a motorosok közötti háború. Esténként Los Santos utcái harcmezővé változtak, ahol a maffia és a motorosok csatáztak és lőtték halomra egymást. A rendvédelmi szervek mit sem tudtak tenni, szó szerint egy háborús övezetté alakult át a buli negyed. Mivel az emberek már utcára se mertek menni este, így a szórakozóhelyek bevétele folyamatosan csökkent, így a banda nem tudta ellátni az embereket, de a harcok tovább folytatódtak.
Végül a motorosokat felemésztette a maffia és mindenkit kivégeztek. Egyedül két ember élte túl, a vezetők, kik hamis személyivel új életet kezdtek kint Blaine Countyban.
Szeretnék a környéken újra építeni a birodalmat, viszont sokkal nyugodtabb környezetben, hogy ne hívják fel magukra a Los Santosban lévő maffia figyelmét.


qm3We08EoNs_RnuRwdrEZAEKHcu7mgh0AUmJCcoWCjHM5Ltz8ASVov5qgRRbyvYXM6e9naIhyvi3P7eSu0u73Hx0Bx48vqOry455mzFno3uOcRRHU0QZZVs3SPIQYNKZ5Qrr1w_S


Hotshot
A klub jelenlegi vezetői. Az ő felelősségük a klub és a cégek irányítása, ők osztják ki a feladatokat is.

~De a döntések általában közös megbeszélés alapján történnek.~

Outrider
Általában az újonnan érkező emberek, akiknek még bizonyítaniuk kell.
Dealer
Általában a drog termesztéssel és eladással foglalkoznak.
Mister
Általában a legál részében tevékenykedő tagok.
Gunman
Általában fegyverekkel foglalkozó rész a klubban.


igYxQ3erMHssvRyXwqKrJovJ1FAEoYXklqZbQbJT0TRavaKisy4yQUYTdZrN8Xw39qBZnWPigE_5U4LZjwT_kIgLid7siBY9ZnjadGB_8smExCQ1zCzdNSCzgvO5fvewy1RZ4NYp


A frakció fő tevékenysége, hogy összehozza a motorosokat a szerveren, illetve bele vigye az éjszakai életbe a drogok használatát, későbbiekben motoros találkozókat és felvonulasokat szervezni, illetve illegális vadászatra bátorítani frakis társaikat. Később a motoros klub mellé Paletoban berendezni egy szórakozó helységet és kapcsolatba kerülni az illegális frakciókkal annak érdekében hogy a későbbiekben egy illegális parti sorozatot tudjanak létrehozni ami eldugott helyeken lenne megtartva az illegális játékosok számára. Szeretnék illegális box meccseket tartani, versenyeket és szeretnék túszokat is ejteni persze ezt úgy  próbáljuk ezt megvalósítani, hogy legyen interakció a BCSO és a frakció között.

bJD6X3j-lsoaR2i6pWTtvrF0eIixbVRhbjdCglEIzrfKGO9wNRZdhobhGtaN89WDTyHa4N6pha_hkm8GPcLut-C8o5vpqrQ27Wv4TFi3dSaQdRnt6JGwEqxVfS0YPVzCbhoTGd9p


Saját magamról pár szó, Nagy Attila vagyok 26 éves, igazából amióta RP-zek azóta vagyok a OneRP szerveren is, nagyon sok embert megismertem és egy igazán jó társaság az akik ezen a szerveren vannak nap mint nap. Szeretnék minél több interakciót kialakítani a szerveren lévő játékosokkal és mivel szeretem a motorokat gondoltam egy motoros banda igazán illene az egész szerver hangulatába, viszont szakítani akartam a hagyományokkal és egy újabb modernebb motoros klubot szeretnék létrehozni ami inkább már a modernebb világ felfogásai alapján gondolkodik, inkább fiatalos csapatot szeretnék akik a technológia világában nőttek fel. Nem vezettem még frakciót ezért eléggé új lesz ez nekem, de vannak még páran a csapatban akik viszont vezettek már frakciókat másik szervereken és ők teljes mértékben támogatnak és segítenek a frakció kialakításában, remélem elnyeri a tetszésedet ez a pályázat és minden építő jellegű kritikát szívesen várok.



nbSkK-VPYtPH3rCg51DLhG3Px28JIjDCUCSMt1NDyuEH6j5PPqBZb_dVS0KmLI1muzQZurmGHnyPgd0SCEaj3E0pdrbyKWZcC9YsnJujV30rRAUrmiLsy7_zYJzbrW1MlWrGfuLI



Pár élménykép a jelenleg non-scriptes frakcióból a későbbiekben az MG elkerülése végett hasonló képeket fogunk megosztani.



JGXK06OnZLdr58UXCr_hD6Kpj42W91Zw2EHOcftadKpsBmVdHfbxmONJ-cxvJLh30R-bg9IF4GqPpncmM5pqQs80f84cpofv2CgpyS-w


g8OGQljpilQG4PRxWIfLM_GhrIxcITlOFr1cWnLxxH_OUGDuijOEJzQ4jRibsaGoVzeUXuBj4pCX9uHVwV6PHdyaZ8L8mAoANgbMKYII


Köszönöm, hogy végig olvastad.



 

Pengu

Haladó
Játékos
Üzenetek:24
Hello,elég későn adtad be ezt a pályázatod és elég rövid is lett, nem minden derül ki a pályázatodbol  számomra,az elképzelés jo és meg is lehetne valosítani,és sokan szeretik a motorosokat,de nem tudom támogatni ezt a lapot.
 

Kuglóf

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:68
Nagyon pacek lett! Két hete ismerlek kb de egyből lejött hogy neked lenne eszed egy frakció vezetéséhez, pláne egy illegálishoz. Sok sikert kívánok és még szép hogy TÁMOGATOM!;) :)
 

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:807
Átolvastam a pályázatod, a formázás szép, de kevés a lap, bővítsd ki fejts ki mindent, mert így ebben a formában nem támogatom.
 

Roland410

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:80
Először is kezdeném jóval. Maga a pályázat nem feleslegesen hosszú, lényegretörő, letisztult az egész, viszont az, hogy az utolsó ~12 órában küldted be, nekem arra utal, hogy ez ilyen hirtelen gondolat, mert magában a pályázatban semmi olyan formázási vagy egyéb különlegességet nem mutat. Ez értelemszerűen nem feltétlen baj, mert a választásokkor én is elég későn indultam, úgyhogy nem vagy egyedül, de kérdőre kell vonnom, hogy mennyire gondolod komolyan a dolgot, lennének-e mások melletted, ha megkapod egyáltalán, stb.

Sajnos rá kell térni a rosszabb dolgokra is. Mint a másik pályázaton is írtam, idáig az összes motoros banda rövid idejű volt, amikor én is AMC-s voltam, ott se akart senki csatlakozni, ahhoz képest, hogy az "eventekre", amit szerveztünk jöttek 10+ számokban. A hierarchián viszont jót nevettem, szóval ezt köszönöm így utólag is. A "hotshot" általában olyan ember, aki felvágni, bizonyítani akar, ez mint leader rang kicsit hülyén jön ki. A többi rang az olyan meh, de 99%-ban úgyse lényeges, mert játékban nem nagyon szokott szóba jönni. Minden más meg olyan sablonos (ami nem feltétlen a te hibád, mert sok dolgot nem lehet megvalósítani jelenleg a játékban), csak kicsit unalmas már, hogy mindenki akar egy Paletoi szórakozóhelyet, mert Blaine County jelenleg Las Vegassal összehasonlítható, csak kevesebb neonfény és szerencsejáték van.

Ami vegyes érzelmeket váltott ki belőlem, az a tevékenység rész igazából, mert a nagyjával egyetértek, meg tetszik, de egy csak illegálos buli részleg vagy nagyon jó, vagy nagyon szarul sülhet el. A túszejtés ezzel ellentétben olyan szállóigeként fel lett hozva és nagyjából egyből el is lett engedve, így semmi nem derült ki belőle, hacsak nem a boxmeccs versenyzőit vagy az autóversenyzőket akarod túszul ejteni. A rangoknál egyébként a "Mister" a legál résszel foglalkozik, de gyakorlatilag erről egy szó nem esik, hacsak nem a szórakozóhelyre gondoltál. Nem ártana valami infó arról is.

Összességében nagyon vegyes a dolog számomra. Párszor beszélgettünk már, normális srácnak tűnsz, sajnos RP-zni annál kevesebbet tudtam veled együtt. Ahogy az elején is írtam, eléggé későn adtad be, és így jobban kivesézve kicsit összecsapottnak tűnik a dolog, meg az se éppen előny, hogy nem igazán van tapasztalatod mint leader. Miközben ezt írtam, gondolkoztam végig, hogy mit mondjak, és amondó vagyok, hogy egy esélyt megér, de sajnos sok információ hiányában nem tudok szolidan odaállni a pályázat mellé, és teljes szívvel-lélekkel támogatni. Attól még kívánom a legjobbakat, és remélem ettől nem megy el a kedved, vagy bármi. Ha mást nem, nyomjátok NS-be, aztán csak lesz valami.
 

Tiiskid94

Kritikus
Játékos
Üzenetek:278
Sorry for drips
Igazából, mi már el kezdtük a HQt kialakitani illetve már többen is vagyunk a csapatban és komolyan gondoljuk, sajnos jelenleg ez a frakció pályázati lehetőség egy olyan időpontban ért engem amikor nagyon sokat dolgozok és sajnos csak a mai napon volt időm össze rakni a pályázatot, ha nem is kapjuk meg a scriptet se probléma, mivel nagyon sok ötlet van amit anélkül is meg tudunk valósítani és mindenkit biztosítok hogy a későbbiekben ez sokkal részletesebben ki lesz dolgozva és részletezve lesz mint a legál része mint pedig az illegál része a frakciónak, nem feltétlen szeretnénk a bulizó helyből profitálni csak, több legális céget is ki találtunk a frakciónak amit meg szeretnénk valósítani csak mivel a szerveren is ehhez tőke kell szépen lassan tudjuk felépiteni a frakciót, ezeket folyamatosan élmény képeken keresztül osztanánk meg az emberekkel és hirdetnénk hogy a cégek eljussanak mindenkihez, szeretnénk nem terveket közölni hanem inkább a végeredményét egy-egy projektnek.
Igen, tudom nem vagyok vele én se meg elégedve amilyen a frakció pályázat végeredménye lett, de idő szűke hiányában gondoltam egy próbát megér 🙂
 

Roland410

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:80
Ez esetben sajnálom, hogy így jöttek össze az IRL dolgaid, és attól még remélem, hogy csináljátok a dolgokat, mégegyszer sok sikert kívánok, illetve remélem, hogy jól vagy azért a sok meló mellett!
 

kissandras

Újonc
Játékos
Üzenetek:14
Nos. Nekem erről a pályázatról az a véleményem hogy: támogatom


A negatív válaszolók néha igazat mondanak, és itt is van olyan aki igazat mond, de viszont semmi kifogásom a pályázat ellen.
 

Dani

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:487
A frakcióban van pár elég tetszetős elképzelés, ráadásul nincs jelenleg motoros bandánk a szerveren. A leírás viszont elég rövid lett és tele van helyesírási hibákkal. Ezek mellett Lázár elküldte a beszélgetéseteket, ahol elképesztően flegma és lekezelő stílusban nyilvánultál meg felé és a szervert is eléggé leírtad.

[admincontroller]A pályázatot elfogadtuk volna, de miután megláttam, hogy miket és hogy hogyan írtál DC-n, egyértelműen elutasítva.[/admincontroller]
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó