Üzenetek:280
Sorry for drips
Frakció története
2018-as évek elején egy társaság alakult Los Santosban, eleinte pár motoros arc volt a tagja, majd folyamatosan nőtte ki magát egyre nagyobbra és nagyobbra. Át vették a helyi szórakozóhelyek felett az irányítást és folyamatosan pörögtek a drogok a buli negyedben. Állandó autófeltörések és bolt rablások fűződtek a nevükhöz, egyre nagyobb számban jelentek meg a gyorsasági motorosok a környéken. Két testvérpár nevéhez volt köthető az egész banda, Aaron Boone és Tony Boone. Hamarosan egy 50 fővel rendelkező csapat alakult ki, akikkel folyamatosan meggyűlt a rendőröknek a baja, a banda úgy érezte övé az egész buli negyed és nincs megállás számukra. Hatalmas vagyont teremtettek és egyre több belső kapcsolattal rendelkeztek. Nem csak a rendőröket tartották a markukban, de az buli negyedben dorbézoló fiatalok is felnéztek rájuk.
Ellenben a hatalmas siker az, ami hamar szemet szúrt a helyi maffiának, amiért ők akarták kezükben tudni az egész várost és eléggé zavarta őket, hogy néhány suhanc elveszi a területeiket és folyamatosan növekednek. Egyik éjszaka merényletet követtek el az egyik szórakozóhely előtt ahol több mint harminc motoros vesztette az életét. Így alakult ki a maffia és a motorosok közötti háború. Esténként Los Santos utcái harcmezővé változtak, ahol a maffia és a motorosok csatáztak és lőtték halomra egymást. A rendvédelmi szervek mit sem tudtak tenni, szó szerint egy háborús övezetté alakult át a buli negyed. Mivel az emberek már utcára se mertek menni este, így a szórakozóhelyek bevétele folyamatosan csökkent, így a banda nem tudta ellátni az embereket, de a harcok tovább folytatódtak.
Végül a motorosokat felemésztette a maffia és mindenkit kivégeztek. Egyedül két ember élte túl, a vezetők, kik hamis személyivel új életet kezdtek kint Blaine Countyban.
Szeretnék a környéken újra építeni a birodalmat, viszont sokkal nyugodtabb környezetben, hogy ne hívják fel magukra a Los Santosban lévő maffia figyelmét.
Hotshot
A klub jelenlegi vezetői. Az ő felelősségük a klub és a cégek irányítása, ők osztják ki a feladatokat is.
~De a döntések általában közös megbeszélés alapján történnek.~
Outrider
Általában az újonnan érkező emberek, akiknek még bizonyítaniuk kell.
Dealer
Általában a drog termesztéssel és eladással foglalkoznak.
Mister
Általában a legál részében tevékenykedő tagok.
Gunman
Általában fegyverekkel foglalkozó rész a klubban.
A frakció fő tevékenysége, hogy összehozza a motorosokat a szerveren, illetve bele vigye az éjszakai életbe a drogok használatát, későbbiekben motoros találkozókat és felvonulasokat szervezni, illetve illegális vadászatra bátorítani frakis társaikat. Később a motoros klub mellé Paletoban berendezni egy szórakozó helységet és kapcsolatba kerülni az illegális frakciókkal annak érdekében hogy a későbbiekben egy illegális parti sorozatot tudjanak létrehozni ami eldugott helyeken lenne megtartva az illegális játékosok számára. Szeretnék illegális box meccseket tartani, versenyeket és szeretnék túszokat is ejteni persze ezt úgy próbáljuk ezt megvalósítani, hogy legyen interakció a BCSO és a frakció között.
Saját magamról pár szó, Nagy Attila vagyok 26 éves, igazából amióta RP-zek azóta vagyok a OneRP szerveren is, nagyon sok embert megismertem és egy igazán jó társaság az akik ezen a szerveren vannak nap mint nap. Szeretnék minél több interakciót kialakítani a szerveren lévő játékosokkal és mivel szeretem a motorokat gondoltam egy motoros banda igazán illene az egész szerver hangulatába, viszont szakítani akartam a hagyományokkal és egy újabb modernebb motoros klubot szeretnék létrehozni ami inkább már a modernebb világ felfogásai alapján gondolkodik, inkább fiatalos csapatot szeretnék akik a technológia világában nőttek fel. Nem vezettem még frakciót ezért eléggé új lesz ez nekem, de vannak még páran a csapatban akik viszont vezettek már frakciókat másik szervereken és ők teljes mértékben támogatnak és segítenek a frakció kialakításában, remélem elnyeri a tetszésedet ez a pályázat és minden építő jellegű kritikát szívesen várok.
Pár élménykép a jelenleg non-scriptes frakcióból a későbbiekben az MG elkerülése végett hasonló képeket fogunk megosztani.
Köszönöm, hogy végig olvastad.