Ellie Bahn - hustle hard for the moolah...

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Becy.

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:81
Keiriana Wellington
Név: Ellie Bahn Grand_Theft_Auto_V_Screenshot_2023.07.01_-_23.14.37.61.png
Születés hely, idő: Los Santos, 04/15/2002
Nem:
Súly: 60 kg
Magasság: 158 cm
Szemszín: Világosbarna
Nemzetiség: Amerikai-Koreai

Pozitív tulajdonságok: Nyitott, Maximalista, Megbízható, Bátor

Negatív Tulajdonságok: Beszédes, Nagyképű, Hisztis, főnökösködő






A lélek első bélyege.


A horizont távoli határába elkezdtek megjelenni a pirkadat apró jelei. Kezdett világosodni amit a felerősödő narancssárgás színpompába öltöztetett látóhatár sejtetett mindenki elé. A lágy kellemesen hideg szellő táncra penderítette az út menti fák lombjait. Csodás látvány volt ez a természetes keringő ami ilyenkor mutatkozott meg. Az úton ebbe a korareggeli órákban néhány autó motorjának zúgása és valamennyi városlakó léptei törték meg a csendet. Little Seoul utcái sejtelmes, de mégis szép látványt mutatott ilyenkor. Az utcán egy házaspár épp reggeli romantikus sétáját folytatta. A férfi megpakolt csomagokkal vette fel felesége tempóját ki láthatóan lassabban haladt és már messziről lehetett látni, áldott állapotban van annak is már a vége felé jár.

itsagirl-removebg-preview.png

A férfi lovagiasan andalgott a nő mellett. Egyszer csak azt vette észre, hogy felesége hirtelen megállt és a hasához tette a kezét. A férfi azonnal letette a csomagokat, átkarolta felesége derekát, majd mélyen a szemébe nézett. Nézése nyugtató hatással volt a nőre akinek fájdalmas tekintete férjét látva elhalványult, száját szóra nyitva ennyit mondott – Itt az idő – a férfi ekkor rögtön hívta a mentőket, akik elég gyorsan megjelentek és bevitték a nőt a közeli Los Santos Medical Centerbe. Ott már várta őket a szülész az asszisztenssel és a hordággyal. A nőt megnyugtatták hogy minden rendben lesz, a szülőszoba már elő van készítve a mentősök instukciója alapján. A nőt betolták és elindult az a folyamat ami mindenki életében az egyik legfontosabb, hamarosan megszületik egy kisember, a gyerekük, ami egy izgalmas időszakot fog hozni magával.

A szülés alatt a férfi fel-alá járkált a folyosón. Idegesen tördelte a kezét, néha-néha a körmét is rágcsálta. Izgult a feleségéért. Nem sokkal később kijött a szülész sejtelmes tekintettel, és félrehívta a férfit. Közölte vele van egy jó és egy rossz híre. A jó hír az, hogy a kislányuk és az anyuka is jól van. A férfi nem tudta eldönteni akkor mi lehet a rossz. Az orvos vett egy mély levegőt, erős empátiával tűzdelve közölte a férfival, hogy a felesége mentálisan nem tudta feldolgozni azt, hogy életet adott egy gyermeknek, nem akart se rápillantani, se megfogni ami aggodalomra ad okot. Pár napig még szeretnék benntartani megfigyelésre a gyermeket is, megtesznek mindent annak érdekében, hogy az anyuka átvészelje ezt az időszakot.

Pár nap elteltével sem történt nagyobb pozitív irányú változás, de tovább a kórház nem tudta benntartani a nőt, így a gyerekkel együtt hazaengedték. A nő nem is nézett a gyerekére, maga elé nézve ült a székben üres tekintettel. Egyik este átment hozzájuk az egyik nagyszülő, megpróbált nekik segíteni. Pár hét leforgása alatt nem történt olyan érdemi változás hogy lássák a nő örül az anyaságnak. A nagyi akit Alicia Kan-nak hívtak félrehívta az apát, elmondta neki ez a helyzet a gyereknek nem lesz jó. Azt javasolta felneveli ő a kis Ellie Bahn-t, ezzel megadva neki, hogy megkapja azt, amit az anyja szemmel láthatóan nem tud és nem fog neki megadni. Az apa átgondolva, sajnos nem látott erre más esélyt, így belement a nagyi kérésébe.


Untitled_Project__5_-removebg-preview.png

Miután elvitte magával a kislányt, fura érzés tört az anyára. Őrjöngeni kezdett és azt mondogatta hogy elrabolták a gyerekét és mindenképpen meg kell keresni az illetőt. Ebbe belement az apa is akinek ugyan tiszta tudata volt, de a felesége kedvéért belement a játékba. Kocsiba ültek és elkezdték keresni lányukat természetesen hamis utakon járva. Egyszer mikor a városban haladtak, az anya a lányát vélte feltételezni egy embernél, egyszer csak a mozgó autó ajtaját kinyitva kiugrott a kocsiból. A sérülései olyan súlyosak lettek, hogy nem tudták megmenteni. Ebbe a férfi belerokkant és elment az államból, talán másik országba ezt már senki sem tudja. A kislány immáron végleg a nagymamájához került, ő neki kellett megadni azt amit az anyjának kellett volna. Elkezdték közös életüket a Little Seoul-i házában ketten, békességben.



A beilleszkedés első nehézségei.

Alicia és Ellie közös élete az első pár évben idillinek volt mondható. A nagyi örömmel gondolt vissza arra, amikor megtette az unokája a kezdő lépéseket, amikor először mondta ki, hogy nagyi. Imádta az unokáját ezért bölcsődébe nem is járatta, szerette volna vele a legtöbb időt kihasználni. Az óvodai évei nem voltak különbek egyik kortársáétól. Játszottak, rajzolgattak, ismerkedtek az olvasással, tehát egy átlagos éveknek mondható időszak volt ez Ellie életében. Viszont egy valami kicsit aggasztották az óvónőket amit jeleztek a nagyi felé is. Furcsállták, hogy Ellie amikor rajzol általában van egy talán női alak akit a lap szélére firkant szinte mindig. Minden más alakot hozzá sokkal közelebb. A nagyiban kis idő után a felismerés szikrája fellobbant. Rájött, hogy Ellie-nak mélyen a tudatában ott van az anyja műve, hogy nem törődött vele és ezt a feltételezését egy gyermek pszichológus is alátámasztotta. Ezt leszámítva Ellie óvodai évei zökkenőmentesen zajlottak le.

Általános iskola kezdetén kissé visszahúzódó kislány félve lépett be az iskola küszöbén. Zárkózott személyisége csakhamar megmutatkozott. Leginkább a könyvek érdekelték, néha csak céltalanul lapozgatta miközben gondolatai másfelé jártak. Nem nagyon barátkozott senkivel. A felső tagozat idején történtek vele kisebb változások. Akkorra más osztálytársai is lettek. Jelleme eleinte semmit nem változott, de amikor az egyik nagyhangú osztálytársa odament hozzá, és közölte vele, hogy azért neveli a nagyanyja, mert egy ilyen szürke lányt, aki még csak beszélni se beszél senkivel, egy ilyen különcet mint ő, még ő is lepasszolt volna ha így megtud tőle szabadulni, ezt már nem hagyta szó nélkül. Tenyereit a padra helyezte, majd a padot nézve felegyenesedett a székből és megkérte ismételje meg. Amikor az osztálytársa nagy mellénnyel megismételte, a következő pillanatban elvesztette az egyensúlyát és elesett az oldalára fordulva. Az állkapcsához emelte a kezét, nagyon fájt neki. Igen Ellie egy lendületes jobb horgot adott osztálytársának. Bevitték az igazgatóhoz, számonkérték tettét. Ellie elmesélte mi történt. Mivel a tanári kar és az igazgató is tudta Ellie előéletét, súlyosabb büntetést nem kapott. Csak megkérték a nagyit jobban figyeljen rá, mert elfojtott fájdalmai vannak.

asd-removebg-preview.png

Az általános iskola utolsó évében sajnos a dolgok kicsit elfajultak. Mindig megtalálták Ellie-t. Egrecírozták, arra játszottak, hogy a lányt eltanácsolják az iskolából, ami majdnem sikerült is nekik. Illetve megpróbálták az életét is megkeseríteni. Egyik móresre tanítás az volt, hogy hárman hirtelen lefogták, és az iskola melletti szűk épületbe zárták be közel nyolc órán keresztül, ezzel elérték azt, hogy a lányba felpislákoljon a klausztrofóbia szikrája. Mikor kiengedték, hunyorítva kezdett körbenézni, de mire a szeme hozzászokott a fényhez megviccelői már eltüntek, de sejtette ki tette. Pár nap elteltével kiderült ki volt, elszólásokból és hallgatózásból megtudva. Megkereste a felbújtót mikor egyedül volt, odament hozzá, és megajándékozta egy jobb egyenessel, egyenesen az illető orrát eltalálva, ami betört. Finoman jelezte neki ha mondja ezt valakinek, vagy ha folytatja, kaphat még ilyet. Természetesen a hadjárat le lett fújva, mondván nem éri az energiát rá pazarolni.



Jellemtörés tetőfoka.

Untitled_Project__1_-removebg-preview.png

A kalandos általános iskolai éveket követve elkezdte tanulmányait az egyik középiskolában. Balszerencséjére olyan osztálytársa is oda ment akivel korábban rosszban volt, de Ellie érzett valamit benne amit nem tudott hova tenni. Olyan érzés kapta el, hogy a többi társa nélkül nem jelent számára akkora veszélyt. Mikor közeledett felé ez az osztálytársa, hirtelen hátrahőkölt pár lépést, látszódott fél tőle. Legalábbis Ellie így könyvelte el. Az iskolában a tanulmányai nem voltak kiemelkedőek, tudatosan a kötelező minimumra törekedett. Úgy volt vele az életre nem itt, és nem ezekkel az emberekkel fog felkészülni, nem itt fogja megtanulni. A korábbi osztálytársa egyik nap, nagyjából a tanév felénél járhattak ekkor, a semmiből félrehívta. Ellie gyanútlanul odament hozzá. Az osztálytársa kivett egy dobozt a zsebéből és mondta neki vegyen ki egy szálat, bízzon benne élvezni fogja. Ellie úgy volt vele a dohányzás lázadó jellem és sose szerette a kötöttségeket. Így kivett egy furán csavart cigit a dobozból. Mikor elszívta akitől kapta, mosolyogni kezdett. Ellie-nak furcsa érzései voltak, mintha más világba kerülne. Megkérdezték tőle, hogy milyen, Ellie elmosolyodva mondta hogy nagyon jó. Igaz sajátos szókimondó és obszcén szóhasználata közepette. Mondták neki, hogy tudnak még szerezni. Ellie-nak annyira jól esett a nyomorúságos évei után ez az állapot, hogy beadta a derekát és innentől kezdve rendszeresen fogyasztója és csak fogyasztója lett a füves ciginek, amit természetesen a nagymamájának se mondott meg, mert azt tudta, hogy a nagyi nagyon ellenzi ezt és nem örülne, ha megtudná mit művel az unokája. Ellie igazság szerint egy embert szeretett nagyon, a nagymamáját. Noha drogfogyasztó vált belőle, de sose akart a terítők mezejére lépni, attól mindig tudatosan távol maradt.

Egyik este épp elszívott egy füves cigit mielőtt elment volna letusolni. A szer hatása alatt volt, és akkor egy kicsivel melegebb vízbe tusolt, viszont ez más volt mint a többi. A melegebb víz fájdalmat okozott neki és kipattogzott a bőre. Rémületében felkiáltott aminek hatására a nagyi megjelent. Ellie nem akarta elmondani mit lát, mert félt lebukik a nagyi előtt, de amikor a nagyi is megkérdezte hogy néz ki a bőre, tudta nem csak ő látja és rémületének félelmének nagyobb hangot adva. Másnap elmentek orvoshoz, és kiderült vízallergiája van ami azt jelenti a melegebb vízben való tartózkodást és abban fürdést ha lehet mellőzze. Ezt Ellie be is tartotta, így onnantól kezdve hasonló élménybe nem volt már része.


Untitled_Project__2_-removebg-preview.png

Egyik nap mikor sétált Little Seoul utcáin lehajtott tekintettel nekiment valakinek. Mikor felnézett, akkor előtte állt egy magas jóképű srác. Zavarba jött, hebegett-habogott ami eddig nem volt rá jellemző. A szerelem szele megpendítette lelkének érzékenyebb húrjait. A srác elmosolyodott, és elhívta egy üdítőre. Elkezdtek beszélgetni, minden idilli volt. A srác épp felvázolta mennyire nem érti meg azokat akik droghoz nyúlnak és bűnöznek. Mondta volt egy barátnője aki keményen nyomta. Próbálta rávenni, hogy ez nem jó, de folytatta, végül szakított vele. Véget vetett a kapcsolatuknak és nem is tudna már olyannal együtt lenni aki bármiféle drogot használ. Ellie itt megfogadta nem mondja el neki a füvezést, hiszen senki nem tudja, legalábbis azt hitte. Pár nappal később a dealerével találkozott, a távolban ott volt szívszerelme akit nem vett észre. Pechére a dealer ugyanaz volt mint a srác előző barátnőjéé. Számonkérte Elliet akivel nagyon jól alakultak a dolgok. Ellienek nem volt más választása, bevallotta, hogy füvezik, de csak azt csinálja. A srác mérhetetlenül csalódott benne, kijelentette soha többé nem akar a lányról hallani.

A csajsziban itt egy hatalmas törés keletkezett. Magát okolta mindenért. Teljesen kifordult onnantól kezdve magából, rájött az élete nem ér semmit. Minek legyen jó, ha nem kap pozitívan vissza belőle semmit. Elkezdte járni az utcákat, randalírozott és több alkalommal bevitték garázdaságért. A nagyija ment mindig érte, mert szerencsére olyan súlyos dolgokat nem követett el. Ennek a történéseknek a hatására és persze már a kor előrehaladtával a nagyi már nem tudott kellően Ellie mellett lenni, így bekerült egy otthonba ahol Ellie rendszeresen meglátogatja és levelezésekben is tartják a kapcsolatot.

book-removebg-preview.png
Így Ellie most, hogy egyedül él a házban, szabadidejét ha nem az utcán való lézengéssel tölti, előszeretettel olvas. Mindig ellátogat a könyvtárba, vagy ha az alkalmi munkákból egy kevés pénze megmarad, akkor a könyvesboltba síet és vesz könyveket. Viszont az igényeit csak és kizárólag egy témájú könyvek elégítik ki, ezek nem mások mint a horror témát feldolgozó irodalmi alkotások, csak ezeket hajlandó olvasni.




 

Mellékletek

  • Untitled_Project__4_-removebg-preview.png
    Untitled_Project__4_-removebg-preview.png
    201.8 KB · Megtekintések: 5
  • itsagirl.jpg
    itsagirl.jpg
    15.4 KB · Megtekintések: 5
  • Untitled_Project__6_-removebg-preview.png
    Untitled_Project__6_-removebg-preview.png
    155.4 KB · Megtekintések: 5
Utoljára szerkesztve:

Becy.

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:81
Keiriana Wellington
Könyvek, Barátok és Cigarettafüst.

A pénteki nap folyamán egy hosszas takarítás után Ellie úgy gondolta, hogy ellátogat a legkedvesebb helyére, Los Santos egyik könyvtárába. Szinte egész nap ott dekkolt, vásárolt egy pár könyvet, illetve beszélgetett a könyvtárossal is, nem egy keveset. A hölgy felajánlotta számára, hogy párszor bejöhet alkalmi munkára dolgozni, hogyha pénzre lenne szüksége. Tudni kell, hogy Ellie és a hölgy nagyon szoros kapcsolatban állnak egymással, általános iskola óta jár rendszeresen Ellie a könyvtárba. Sőt, volt olyan is, hogy beugrott segíteni a hölgynek leltározni, amiért cserébe kapott könyveket. Ekkor nagyon boldog volt, leginkább azért is mert érezte, hogy valaki foglalkozik is vele. A heti maradék pénzét is elköltötte, ezmiatt nem volt szomorú, számára nagy boldogság, hogy tud olvasni új köteteket is. Általában a nagymamája szokta őt kisegíteni pénzügyileg, ha nem talál alkalmi melókat. Hosszas idő után hazatért Little Seoul otthonába, készített magának vacsorát, és elfogyasztotta a TV előtt.

Web_Photo_Editor__1_-removebg-preview.png Gondolva egyet kicsípve magát kiment kis friss levegőt szívni a ház melletti parkba, így is tette, természetesen vitt magával egy könyvet is. Leült a számára legszimpatikusabb padra, elszívott egy szál cigarettát, és belemélyült az olvasásba. Pár oldal elolvasása után felfedezni vélt három embert a távolba csevegni. Nagy erőt véve magán összehajtotta könyvét, és odalépegetett hozzájuk. Mostanában nem foglalkozott a barátjaival, így eltávolodtak tőle, reménykedett benne hogy tud magának szerezni újakat. Bemutatkozás után egy hosszadalmasat beszélgettek, Ellie elmesélte hogy a nagymamája nevelte fel. Így belegondolva számára még mindig szomorúság az, hogy nem ismeri a szüleit, de persze ezt nem mutatta ki a srácok felé. Számára furcsa és egyben jó érzés volt az hogy ennyire nyitottak voltak az illetők vele, a hosszas beszélgetés feltöltötte őt aznap. Besötétedés után hazatért otthonába, kivett a szekrényből egy dobozt, kihúzott abból egy tekert füves cigarettát amit elszívott.

letöltés.pngimage.png



 

Becy.

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:81
Keiriana Wellington
Egy véletlen találkozás varázsa.

Untitled_Project__8_-removebg-preview.png
Az esti órákban Ellie elindult kellemes biciklizésre Little Seoul utcáin. Miután úgy gondolta elég a mozgásból elindult hazafelé. Mikor a ház környékére ért, észrevette új barátait. Egyszer csak azt érezte, szeretne velük beszélni, így elindult feléjük. A kellemes beszélgetés közepette Ellie rájött, hogy kifogyott a cigarettából. Elmondta a többieknek, hogy később visszatér hozzájuk, de most gyorsan elugrik egy boltba. Miután megvette a cigarettát, visszament a találkozási helyre, de senkit sem talált ott, ekkor kicsit csalódottan maga elé nézett, mivel unatkozott elővette telefonját és pötyögtetni kezdte unaloműzés céljából. Mikor felpillantott a telefon mögül azt vette észre, hogy egy ismeretlen lány, (mint utóbb kiderült Sarah-nak hívták), odasétált hozzá. Ellie szimpatikusnak találta és beszélgetésbe elegyedtek. Szóba került Ellie nagymamája, akit szeretne meglátogatni és meglepni egy süteménnyel, de sajnos nem tud se sütni, se főzni. Sarah felajánlotta segítségét, amit Ellie boldogan elfogadott. Miután röviden beszélgettek, Sarah elköszönt. Ellie újra elővette telefonját és üzenetet írt az egyik új barátjának, aki autós találkozón volt. Ellie nem volt nagyon érdeklődő az autós események iránt, de úgy döntött, hogy miért ne nézné meg, hisz amúgy sincs jobb dolga. Biciklire pattant és elindult a találkozó helyszínére. Lenyűgözőnek találta az autókat, és miután megtalálta barátait, az egyikük felajánlotta, hogy ha szeretné akkor hazaviszi. Ellie örömmel elfogadta a kedves gesztust, és együtt haza gurultak, vissza Little Seoulba. Miután elköszöntek, Ellie felment a lakására, és vacsorázott, egy tekert cigaretta társaságában.
sarahrp.pngsarahingame.png



 

Becy.

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:81
Keiriana Wellington
Célok, sütik és a nagyi támogatása.

A barátnőjével, Sarah-val facenetworkon keresztül lebeszéltek egy találkozót. Ellie, a lakása melletti parkban várta őt egy padon ülve a megbeszélt időpontban. Amint Sarah megérkezett, felmentek a lakására és belefogtak a sütemény elkészítésébe közösen. Miután végeztek vele, átvitték Ellie lakásába és kiléptek az apartman elé. Megpillantva egy srácot, a barátnője mondta, hogy nem igazán csípi a őt, akit történetesen Gekkonak hívtak. Miközben a két lány beszélgetett a srác elkezdett feléjük lépdelni, és szóba elegyedett velük sajátos stílusban. Ellie-nak nem tetszett a viselkedése így elkezdett vitázni vele. Utólag visszagondolt a történtekre és arra a következtetésre gondolt, hogy megérdemelte, ha már bántja és bántani szokta Saraht. Legszivesebben Ellie ott helybe bevágott volna egyet a srácnak, de inkább távozott pár mondat után. Sétált egy kicsit Vespuccin lenyugtatva magát. Miután úgy érezte kellően kiszellőztette a fejét elindult visszafelé. Majdnem hazaért, amikor megpillantotta barátait(?) a parkba, odalépett hozzájuk és elkezdődött a beszélgetés. Hosszas csevegés után az egyik srác akit mindenki csak DP-nek hívott, elkezdte Elliet kérdésekkel bombázni, hogy mit szokott csinálni nap mint nap, hogy telnek a napjai és úgy egészében mivel szokott foglalkozni. Ellie felsorolta mik azok a tevékenységek, amikkel foglalkozni szokott, de a füvezést kihagyta elsőnek, valamiért utána úgy érezte, ezt el kellene mondania, valamiért bízik és bízott DP-ben, majd nagy nehezen erőt véve magán bevallotta hogy fogyasztója a fűnek. A fő motiválóerő az volt abban, hogy bevallja neki, mert kezdett elfogyni a készlete “zöld” terén és a dealerét pedig nem lehet elérni.
tesztanyujtas.png

Reménykedett benne, hogy “DP” tud ebben segíteni neki. Nagy örömére tudott olyan nevet mondani, akihez Ellie tudni fog bizalommal fordulni. Elmondott neki egy nevet, aki árul Little Seoulban a neki szükséges anyagból. A lány ennek nagyon örült lelke mélyén, hogy lesz utánpótlása, másrészről viszont elszomorította az, hogy még mindig a nagyija tartja el hónapról hónapra és muszáj lesz elmennie valahova dolgozni. Belegondolt abba is, hogy mi lenne, ha ő is belefolyna a kábítószer kereskedelembe, de gyorsan elhessegette a gondolatot, többek között azért is mert nem szeretne bajba kerülni, illetve még mindig elítéli ezt, attól függetlenül, hogy fogyasztó, azonban érezte, ha nem talál olyan munkát ahol nincs időhöz kötve, akkor lehet nem lesz más választása. Megnézte mennyi az idő, majd a beszélgetést befejezte. Elköszönt DP-től és a srácoktól. Haza sietett és összekészítette a másnapi batyut amit visz a nagyijának. Mikor a sütire nézett arra tudott gondolni, reméli nagymamája örülni fog majd ennek a kedves gesztusnak valamint ízleni is fog majd neki amit a barátnőjével közösen alkotott és bízik abban hogy a nagyija kitudja egy kis pénzzel segíteni, mivel új cél van az életében, hogy letegye a járművezetés vizsgát és birtokolhassa a jogosítványt.

dp.png



 

Mellékletek

  • dp.png
    dp.png
    305.4 KB · Megtekintések: 4

Becy.

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:81
Keiriana Wellington
Ellie érzelmi hullámvasútja nagymamája látogatásában.

Eljött az áhított nap, mikor Ellie nagymamájához látogatott. A hajnal első sugarai között felébredve gyorsan kitakarította otthonát, és gondosan elpakolta a süteményt egy ételhordóba, hogy magával vihesse. Különlegesen, gyalog indult útjára, mert vágyott egy kellemes séta élményére. Általában a lányt mindig hűséges társa, a szeretett biciklije kísérte útjaira, de most kivételesen a sétálást választotta. Amikor megérkezett az idősek otthona elé, a találkozó előtt meggyújtott egy cigarettát. Szíve hevesen dobbant, főleg azért, mert nagyon remélte, hogy nagymamája segíteni fog neki a jogosítvány ügyében, valamint támogatja majd anyagilag a következő hónapra. A cigaretta elszívása után mély levegőt vett, majd belépett az épületbe, és a nagymamához síetett. Őt egy nagy öleléssel és sok-sok puszival köszöntötte, amit ritkán tett emberekkel élete során, de a nagyival mindig ilyen kedves volt, hiszen ő nevelte fel kiskorától fogva. Átnyújtotta neki az ajándék süteményt, amit barátnőjével közösen sütöttek, ezt is megemlítette a nagyanyának. Nagy örömmel fogadta a nagyi a sütit, és rögtön bele is kóstolt. Dicsérte a lányokat, mennyire ügyesek, Ellie pedig büszkén mesélt arról, hogy sikerült a tésztát kinyújtania, közben vidáman kacagva. Ezután hosszasan beszélgettek, mígnem elérkezett a várt téma, a pénz és a jogosítvány.

Ellie ajkáról szökőkútként ömlött elő a vágy, mint folyó, mely már nem talál utat a zúgó kavicsok között. A bicikli, múltjának hű társa, nem elégítette ki többé, mert a vezetés lángja gyúlt fel benne. Ám, mint keserű valóság, megértette, hogy mit sem ér a jogosítvány, ha pénztárcájában csak csekély összeg szunnyad, ám ezt szavaiba nem szőtte, csak a vezetői engedélyt említette. A nagymama e gondolatok mélyét egy szempillantás alatt átlátta, mintha a szavak maguktól is elhulltak volna. Büszkeséggel átitatott szívvel dicsérte az unokát, hogy elérkezett az idő, amikor komolyabban tekint a világra. A boldogság elragadta szívét, hiszen az unoka egyre közelebb jut ahhoz a bölcsességhez, amelyet ő maga oly nagy boldogsággal átélt a múltban. Egy pillanatra elkomorodott arcán a nagymama, ahogy megosztotta gondolatait Ellie-val, hogy a saját pénze is szép lassan fogyóban van. Sürgősen munkát kell találnia, de a következő hónapot még biztosítani fogja számára, és még a jogosítványt is, ha tényleg valóban ezt szeretné. Azt is hozzátette, hogy az autó megvásárlásához saját pénzre lesz szüksége. Ellie szavai hirtelen elakadtak, szomorúság tükröződött arcán. Mélységes csalódottság járta át, hiszen arra számított, hogy amíg munkát nem talál, addig a nagymama fogja állni a ház költségeit és gondoskodni is fog róla. Habozás nélkül bólintott, még ha belül is harcolt a csalódottság és szomorúság hullámai között. Az idős asszony előhúzott egy fémteli dobozt a szekrény mélyéről, amelybe a megtakarított pénzét gyűjtögette. Ebből az apró ládából egy jelentős összeget vett ki, és átnyújtotta a meghatott Ellie-nek. A lány átvette a pénzt mosolyogva, de igyekezett elrejteni nagymamája előtt a szomorúságot és csalódottságot. Végül, némi idő elteltével, elbúcsúztak egymástól, és Ellie elindult hazafelé, Little Seoulba sétálva.


Untitled_Project__9_-removebg-preview.png

Ezen napon Sarah, a barátnője, ünnepelte születésnapját. Ellie készségesen áldozott a pénzéből, ajándékba vásárolt neki egy ajándékkosarat és egy üveg whiskeyt. Este, szépítkezés és felkészülés után átsétált Sarah-hoz. Ellie azt hitte, kettesben fogják megünnepelni a lány születésnapját, de ott volt Sarah másik barátnője, Hanna, és később csatlakozott hozzájuk egy fiú, Kenny. Ellie átnyújtotta az ajándékot, boldogan felköszöntötte Sarah-t, majd a három lány együtt felmentek a lány lakására. Hosszú beszélgetés és italozás után megérkezett Kenny a tortával a kezében. A lányok vidáman fogadták, és meg is kóstolták a süteményt, mely Ellie-nak nagyon ízlett. Miután az édességgel végeztek, leültek a kanapéra, és hirtelen felmerült az ötlet, hogy mi lenne ha rágyújtanának egy füves cigarettára. Ellie titokban tartotta a társaság elől, hogy fogyasztója a fűnek, de részegen nem verte ezt a dolgot nagy dobra. Az ital hatása alatt könnyedén belement az ötletbe, Kenny pedig kínálkozott neki egyel. Nem várva meg a többieket, gyorsan rágyújtott, teljesen ellazultan hátradőlve a kanapén, nagy szívásokkal élvezte. Miután elfogyasztotta füves cigarettáját, elköszönt a többiektől, és elhagyta a bulit.

szulinap.png



 

Becy.

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:81
Keiriana Wellington
A vágyott vezetéstől az alkalmi munkáig.

Ellie hosszas olvasás után a gondolat fogva tartotta, ideje elmennie az autósiskolába és beíratkozni a tanfolyamra. Így is történt, és bátorságot gyűjtve biciklijével oda tekert, majd belépett az épületbe. Sikeres regisztráció után az online elméleti oktatást választotta, amint megtörtént maga a beíratkozás része, kifizette a díjat, majd hazaindult. A lakásában telefonját elővéve belevetette magát a tanulásba. Számos információgyűjtés és tanulás közben eszébe jutott, hogy mi lenne, ha lemenne az utcára. Ez így is történt, és a benzinkútnál meglátta ismerőseit, Gekkot és Slicet. Odament hozzájuk, köszönt, majd beszélgetésbe bonyolódott velük. A lány elmondta nekik, hogy beiratkozott jogosítványra, és milyen nagy vágyat érez már arra, hogy autót vezessen. Gekkoval eléggé feszült viszonyt ápolt, különösen az utóbbi vita után. Végül, jobban átgondolva a dolgokat, megbánta tetteit és szerette volna helyrehozni a dolgokat. Kis idő múlva hirtelen felvetette a kérdést a srácnak, hogy mi lenne, ha ő tanítaná meg őt vezetni, ezt egy frappáns kérdéssel tette fel. Végül a srác meghívta, hogy menjen vele, és beleültek az autójába, majd kis körútra indultak. Megálltak egy benzinkútnál, ahol hosszan beszélgettek egymással. Gekko felvetette, hogy mi lenne ha a lány vezetné haza szeretett autóját. Ellie nehezen engedett, de végül belement a dologba. Belül szorongva tartott a vezetéstől, hiszen soha nem fogott még kormányt a kezébe, különösen nem egy tuningolt autójét, amilyen Gekkonak volt. Lassan végigvezette azt Little Seoul-ig, kisebb hibákkal, de baleset nélkül.

gekko.png

Amint visszaértek, észrevették a többi srácot az apartman előtt, és oda mentek hozzájuk. A beszélgetés közben szóba került hogy hamarosan dolguk lesz, valamit pakolniuk kell, amire Ellie azonnal felfigyelt és érdeklődött. A lány segíteni szeretett volna a srácoknak, ezért megkérdezte DP-t, hogy csatlakozhat-e hozzájuk a pakoláshoz, DP rábólintott. Egy rövid séta után, amikor befordultak egy sikátorba, egy furgonból kellett átrakni autóalkatrészeket egy teherautóba. Ellie nehezen boldogult a pakolással, és visszagondolva megbánta, hogy felajánlotta a segítségét, de természetesen nem említette ezt. Végül befejezték a pakolást, a többi srác elment a teherautóval, így csak Ellie maradt DP-vel. A srác egy kis összeget ajánlott fel neki a segítségéért, amit Ellie némi gondolkodás után elfogadott. Hiába bánta meg, hogy segített nekik pakolni, könnyű pénzt kapott, aminek örült. DP felajánlotta neki, hogy ha lesz még hasonló munka, értesíteni fogja Ellie-t. A lány rábólintott, nem vetette el az alkalmi munkákat, hiszen jobb volt, mint egy irodában ülni egész nap. A beszélgetés után elköszöntek, Ellie pedig gyorsétterembe ment vacsorázni, majd hazatért.

helpinghand.png



 

Becy.

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:81
Keiriana Wellington
Bizonyítási vágy és a Bahama buli.

A délutáni órákban Ellie, merengősen, hátradőlve a padon, sasolta a földet, amikor váratlanul megjelent Slice, a hátam mögött. Köszöntek egymásnak, és egy hosszadalmas időt elcsevegtek. Pár nappal ezelőtt csúnyán összevitáztak, de végül ezt is megtudták normálisan beszélni. Egyszer csak közeledett DP távolról feléjük, Ellie szóba hozta, hogy mikor lesz neki újra munka, kíváncsian érdeklődött. A srác említette, hogy amint lesz lehetőség, értesíteni fogja, Nem kell aggódnia, mindennek meglesz a maga ideje. Nemsokára megérkezett Sarah és barátnője, Hanna. Sarah magukhoz invitálta Elliet, aki mosolyogva odalépegett hozzájuk. Sarah elmesélte, hogy Hanna felvételt nyert egy kávézóban, És azt javasolta, hogy ezt ünnepeljék meg valahogy. Ellie felvetette, hogy aznap este buli lesz a Bahamába. Ő is szeretne részt venni, és akár ott is meglehetne ünnepelni ezt. A lányok lelkesen támogatták az ötletet, a két lány elkezdtek készülődni a bulira, még az is szóba került, hogy Ellie akár náluk is előkészülhet, és akár le is fürödhet. Ellie kicsit félénk arccal rázta a fejét, nem szerette volna, hogy lássák hogyan reagál a vízre a bőre, Így természetesen nem ment bele a dologba. Ellie biciklire ült, és ment egy kört az utcába. Hazatérve meglátta Gekkot és Kennyt, akikhez oda gurult. Gekko közölte vele, hogy pont jókor érkezett, megfigyelheti hogyan szerel egy autót. Ellie számára váratlanul jött ez az egész, nem gondolta volna hogy ilyen gyorsan megbékél a srác. A lány leszállt a bicikliről, és figyelte, ahogyan Gekko bütyköli a járgányt.
csajos.png


A távolból DP hívására Ellie odaszaladt, remélve, hogy újra valami alkalmi munkához jut, pénzt szerezhet. A srác felvetette, hogy van egy kis meló. Az lenne a feladata, hogy álljon a Bahama melletti sikátor bejáratánál, és ha valaki belép a sikátorba, értesítse őt SMS-ben. Természetesen Ellie rábólintott, és miután mindent megbeszéltek, sietve hazament, hogy elkészüljön a bulira. Gyorsan átsétált a party helyszínére, megtalálta a sikátor bejáratát, elővette telefonját. DP üzenetben értesítette, hogy amint valaki bemegy a sikátorba, jelentse neki tíz percig. Ellie szeretett volna bizonyítani a srác felé, nem akart csalódást okozni. Így a maximumot kihozva magából, teljesítette a feladatot. Egy rövid ideig benézett a buliba, de a tömeg miatt nem érezte jól magát, ezért hazatért Little Seoulba. A benzinkút előtt találkozott DP-vel, aki leszámolt egy kis pénzt, és átnyújtotta a lánynak. Ellie elfogadta azt, és gondolkodás nélkül a zsebébe tette. Egy rövid beszélgetés után elköszönt a sráctól, majd felment a lakásába.

dp.png



 

Becy.

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:81
Keiriana Wellington
Nyitóbuli és a tüntetés.

Ellie a nyitóbuli előtti órákban leginkább azzal foglalkozott, hogy szépen nézzen ki. Megkereste a legszebb ruháját, majd leült a sminkasztalhoz és feltett magára egy szép, de nem kirívó sminket. A lány nagyon izgult, leginkább azért is mert a füves cigi terítésébe is belekóstol. Amint megtörténtek az előkészületek, Ellie izgatottan tekerte a cigiket, DP-től kapott anyagból, ami Blue Dream. Megtekert egy párat, a kis táskájába helyezte és kilépett az utcára, keresve barátait, ők velük szeretett volna menni a helyszínre, de szokásához híven ezt is lekéste. Így nem tehetett mást, gyalog indult el az esemény helyszínére, ami szerencséjére nem volt messze, épp csak az egyik közelben lévő parkolóban. Amint odaért, megpillantotta barátait, majd lassan odalépdelt feléjük és becsatlakozott a kommunikációba. Mivel egy ideje nem evett, meglátta a közeli food truckot. Odament és kért magának egy hamburgert, de a biztonság kedvéért kért magának mellé egy cola-t is. Alkohol is volt rengeteg, amit kínálgattak ingyen. Szemezgetett azokkal is, de nem tudta mi a jó, végül nehezen ugyan, de úgy döntött a buli alatt elfogyaszt pár üveg sört. Nem szereti a nagy tömeget és a zsúfoltságot, de az alkohol ad a lánynak egy kis bátorítást, jobban megnyílik másoknak tőle. Egyébként is, ha a többiek isznak, akkor ő miért ne igyon? Ezáltal nyitottabban járta körbe a bulit keresve a potenciális fogyasztókat, akiknek eltudná passzolni a cigiket. Kifogva az aranyhalat beszélgetésbe kezdett egy idegen sráccal és egy kis idő után Ellie rákérdezett, hogy érdekli-e őt fű. A srác megszeppent, nem nézte volna ki a lányból hogy ő benne lenne ilyen üzletekbe. Végül megvásárolt a pasas két darab cigit. Az üzlet után Ellie megpillantott egy rendőrt a helyszínen, ettől egy kicsit megijedt, félt, hogy lebukik ha tovább kezdi el árulni a cuccot. Gyorsan haza sietett és betette a hálószobájában található fiókba a cigarettákat. Miután biztonságba helyezte a zöldet, visszament a parkolóba és ott töltötte estéjét jól szórakozva. A buli végén Ellie segített elpakolni az asztalokat a helyszínről és haza is ment ezután.

buli.png


Másnap a késő délutáni órákban gondolva egyet ki ült az apartman melletti padra, elő véve telefonját teljesen belemélyült. Egy idő után megjelent DP, aki említette a lánynak hogy hamarosan lesz egy tüntetés. Ellie pontosan nem tudta miről van szó, de elszeretett volna menni arra, ami a városházán fog történni. De később kiderülve Gina Santi kormányzó-jelölt miatt történt a tüntetés. DP-vel közösen vonultak ki a helyszínre robogóval. Ellie minden percét élvezte az útnak, élete során még sosem ült motoron utasként. 19:00 után elkezdődött a demonstráció. Ellie leginkább csak hallgatott és megfigyelt, nem szeretett volna hülyeséget csinálni, és egyébként is tart a rendvédelmi szervektől. A tüntetés végeztével Gina Santi lemondott kormányzó jelöltségéről és az egyik dolgozó azt közölte a tömeggel, az államot is elfogja hagyni. A helyszínen elfajultak az indulatok ezután, atrocitásba keveredtek a civilek a rendőrökkel és az lett a vége hogy kiérkezett egy tömegoszlató jármű és elküldték az embereket. Ellie DP-t nem találta igy követve Slice-ot megindultak haza, Little Seoulba. A srác menet közben zenét hallgatott airpodson keresztül, ami Ellie-et nagyon zavarta, ez ott mutatkozott ki hogy elkezdett a sráccal szemtelenkedni. Félúton Slice gondolva egyet kibuktatta a lányt, Ellie a földre esett, és lehorzsolta egyik karját egy nagyobb ponton, szerencsére nem esett nagyobb bántódása. A sérülés erősen vérzett, egy zsebkendőt nyomott oda, ami egyhamar beitta a vért. Fájdalmasan sóhajtozva és idegesen haza sétált. Mikor, megpillantotta a srácot, oda lépett hozzá és teljes lendülettel amennyire csak tudta, az arcába nyomta a véres zsebkendőt. Idegessége miatt csak jöttek belőle ki az egyre csúnyább szavak. Ezt végig hallgatta barátnője is Sarah, aki elmondása szerint utálja a srácot. A lány felajánlotta hogy ellátja sebét. Ez így is történt. Felmentek Ellie lakására, ellátva sebét arra a következtetésre jutottak beszélgetés közben, hogy mi lenne ha megszivatnák Slice-ot. Mivel mind a ketten benne voltak, nem volt nehéz a közös cél érdekében egy tervet felállítani, amit már csak meg kell valósítani. Ellieből dúlt a bosszúvágy, szerette volna visszaadni ezt Slice-nak valamilyen formában.
tüntetés.png




 

Becy.

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:81
Keiriana Wellington
A boldog kezdet: A sikeres felvételi nap után.

Ellie a nap vége felé járva, csendesen lépdelt az utcán. Szívét betöltötte a sikeres felvételi nap utáni boldogság, széles mosollyal az arcán. A kávézó melegét még érezte bőre alatt, miközben a friss levegővel táncoltak az érzések a szellőben, nyári késő délután. A felvételi utáni nap elkezdődött reggel az első napja. Ez a nap több volt, mint egyszerű kihívás. Egy lehetőség, hogy beleszője vágyait a kávék aroma csomójába. Megfigyelte a munkások apró mozdulatait, ahogy szeretettel készítették a különleges kávékat, mint a művészek a finom ecsetvonatait. Bénán kezdte, de lelkesen igyekezett megtapasztalni az ízek harmóniáját és a kávé különleges erőtöltését. A kollégák türelemmel kijavították őt, melyeket Ellie lelkesen és hálásan fogadott, mert tudta, hogy a fejlődés az útja a sikerhez. A nap sűrű volt, mint az édes álom, de a fáradtságát rejtegette, nehogy a többiek észrevegyék ezt. Az első nap végén a tulajdonos mosolyában fénylődött az elismerés. Szavai a lány szívét dobogtatták meg, boldogan ölelte át a kedves hálát. Ellie a sikeres nap után, boldogan intett búcsút a kollégának. Hazafelé a lány lassan ballagott. Friss levegőt szívott, érezve az élet erejét. A sétát költői kérdések lengték be, miközben a lelkében kincset lelt. Milyen lesz a hétfő, mikor az első kávét ő készíti majd el? A színek, az ízek, a kávézó zenéje elvarázsolja-e őt még jobban e helyen? Majd elrepülve a gondolatok közt, örömre lel az álmodozás, tudva hogy a kávézó falai közt otthonra talált, s a lehetőségek varázslatos láncolatának ajtaján beléphetett. Megérkezett Ellie az otthonába, s magához vette a kresz könyvét, hogy átnézze a forgalomban található táblákat, és felkészüljön a holnapi gyakorlati vizsgájára.

Azóta eltelt egy kis idő a nyitóbuli óta. Hiába reménykedett, a party óta nem bírt eladni egyetlen füves cigarettát sem, a szomorúság beborította lelkét. Ahhoz, hogy elhessegesse a bánatát, egyhamar cselekedett még aznap. Apró zacskóba rejtette a tiltott cigiket, gondosan elhelyezve a zsebében. Biciklire pattant és Little Seoul utcáit kerekezve járta körbe. Gondolva egyet megállt Palomino Ave-nál, a sorházak előtt. Megrázó órákon keresztül hódító mosollyal ajánlotta fel a maradék füvet a járókelőknek. Végezetül, az eladás után előrántotta telefonját, egy üzenetet küldött DP-nek, tudatva vele, hogy sikerült mindet eladnia, de hiába, a srác nem válaszolt. Az esti órákban viszont megjelent, és félrehívta Ellie őt. A lány átadta neki a pénzt, amiből DP vissza adott egy köteggel, plusz megkapta a következő heti anyagját a csajszi.

arulas.png
asdasdasdasd-png.9891




 

Mellékletek

  • asdasdasdasd.png
    asdasdasdasd.png
    1.2 MB · Megtekintések: 34

Becy.

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:81
Keiriana Wellington
Sikeres jogosítvány és egy új vágy elérése.

A hajnali ébredés után Ellie energikusan vetette bele magát a reggeli készülődésbe, majd izgatottan öltözködött fel, az előző estén kiválogatott ruháját felvéve, amit kizárólag a gyakorlati vizsgájára készített elő. A szükséges dolgokat gondosan bepakolta a táskájába, hogy mindent magával vigyen a vizsgára, majd biciklijével útnak indult az autósiskola felé. Tekert az úton, közben egy normál cigarettát vett elő, és elszívta, remélve, hogy ez csillapítja az izgulását. Ellie igyekezett pozitív szemmel nézni a helyzetre, nagyon vágyott rá, hogy sikeres legyen a vizsgája. Végül leparkolta a biciklijét az iskola előtt, és belépett az épületbe, ahol már várta a vizsgabiztos és az oktató. Egy rövid konzultáció után beültek az oktató autójába, és elkezdődött a vizsga. Bár néhány apró hibát elkövetett vezetés közben, Ellie végigjárta az előírt útvonalat, a megfelelő időn belül. A vizsgabiztos elnézte ezeket a kisebb hibákat, és végül átengedte a lányt, megadva neki a vizsgapapírt. Boldogan lépett be a városházára, hogy megigényelje jogosítványát, amit néhány nap múlva postán kap majd meg a lakcímére.

Miután elhagyta a városházát, Ellie hazaért otthonába, és azonnal elővette telefonját, hogy értesítse nagymamáját a sikeres vizsgáról és jogosítvány megszerzéséről. Bár még néhány napot kell várnia a hivatalos jogosítványára. A nagymama nagyon boldog volt, és könnyek csillogtak a szemében, amikor válaszolt az üzenetére. Megérezte, hogy Ellie elsőre sikerrel fogja teljesíteni. Miután sok üzenetet váltottak, Ellie búcsút vett a nagymamájától, és elgondolkozva próbálta eldönteni, mi legyen a következő programja. Végül úgy döntött, hogy különlegesebb színre festi a haját, és valóra váltotta a tervét. Sietve elindult a Seoul-i benzinkútra, ahol szerencséjére talált egy megfelelő színű hajfestéket. Kifizette az árát, majd visszatért a lakására. Belépve a fürdőszobába összekeverte a festéket, majd ecset segítségével befestette a haját.


imageimage.pngimage.png



 

Becy.

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:81
Keiriana Wellington
Csókok és kendermagok.

Az éj leple alatt Ellie elbúcsúzott barátaitól, s lépteivel felsétált álmai hajlékába. Fürdés, vacsora és az ágy várta őt, de az álom még elkerülte ekkor a szemét. Gondolt egyet, és felnézett az internetre. Telefonja képernyőjén böngészett vidáman. Egy cikkre bukkant, mely a drogtermesztésről szólt. Ellie figyelmesen elolvasta, mit takar. A téma izgalmában mélyedt el, kutatni kezdett a termesztés rejtelmeiben. Gondolatai szárnyaltak, elképzelte mi lenne ha a kereskedelmet kiegészítené ezzel. Ellie egy lapot és tollat ragadott, minden fontosat feljegyzett. A termesztés folyamatáról írt részletesen, és mindent ami ehhez a témához kapcsolódhatott. Izgalom töltötte el az estét, új tervét szerette volna másnap elmondani Daniel Park-nak. Bizalommal fordult hozzá, hiszen bízott benne, egyre több időt töltenek együtt, és élvezik egymás társaságát. Egy csók már megérintette ajkait. Ellie lassan közelebb engedte őt magához, kezdetben félve, hiszen sebeitől hezitált, már egy férfiban csalódott élete során, és nem szeretne mégegyszer ebbe a hibába esni. De idővel megszerette a fiút, ez érzéseinek furcsa tánca. Másnap találkoztak, és Ellie elmesélte a tervét. Daniel örömmel bólintott rá, hogy segítsen neki. A fiú interneten látott egy videót, hol otthoni okossággal meglehet a termesztést oldani. Az üzletben beszerezték a szükséges tárgyakat és anyagokat. Amik nem mások voltak mint: Sátor, öntöző, föld, különböző tartók, ventillátor, szürő és cső.

vasarlas.png

Amint hazatértek Ellie otthonába a vásárlás követően, a csövet kivezették az ablakon át, hogy elkerüljék majd a lakásban terjengő kender illatát. Daniel aznap éjszaka Ellie lakásában aludt, kényelmesen a kanapén talált helyet. A srác reggel összerakta a termesztő sátrat, belerakta a felszereléseket, minden apró részletet. Aznap délután üzenetet küldött Danielnak. Magokat kért a termesztéshez a sráctól, a fiú szerencsére gyorsan válaszolt. Két fajta kendermagot hozott Ellie számára. Az egyik Blue Dream nevet viselte, a másik pedig White Widow volt, ő rá esett elsőnek a választás. Ellie a srác segítségét kérte az ültetéshez, Daniel pedig segített is a lánynak örömmel. De a következő magültetést Ellie fogja megtenni, így említette Daniel a lánynak. Miután elültette a fiú a növényeket gondosan, egy csókkal búcsozott Daniel, elhagyva a lakást.

image.png



 

Becy.

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:81
Keiriana Wellington
Viták és feszült pillanatok Little Seoul utcáin.

A késő délutáni órákban Ellie befejezte a szeretett hobbiját, az olvasást. Kiválasztott a ruhatárából egy outfitet, amit felkapott magára, végül kilépett Little Seoul utcájába, remélve hogy láthatja barátjait. Amint kilépett az apartmanból, elsétált a benzinkút felé ahol megpillantotta az ismerőseit, akikhez oda is ment, és köszönt nekik. Az este folyamán Daniel említette a lánynak, hogy nyolc órakor legyen elérhető, és már lassan ott tartott az óra, valamit megakart beszélni vele, és a többiekkel is. Viszont Daniel-t nem látta közöttük, így felkérdezte a többieket, hogy nem tudják-e azt, hogy merre lehet? Slice szólalt fel flegmán, akivel unszimpatizál, elég rossz viszonyt ápol vele. Régebben megbeszélte Sarah barátnőjével azt, hogy megszivatják a srácot, de Ellie lemondott a dologról, mivel Sarah jóba lett a fiúval. Ellie nem tudja hova tenni a lány viselkedését, neki azt mondta, hogy rühelli, erre fel most meg kavar vele? Ellie már odáig jutott fejbe, hogy egyáltalán nem bízik meg Sarah-ba, viszont nem szeretné megbántani, így ugyanúgy beszélget vele, mintha mi se történt volna. Visszatérve Slice flegma felszólalására, Ellie ráfeszült a dologra, nem szereti, ha ilyen stílusban beszélgetnek vele. Végül elkezdődött a vita, kisebb beszólásokkal, majd miután a srác beszólt Ellie-nak egy durvább mondatot, egyre feszültebb lett a hangulat, és odáig jutottak, hogy már szidták egymást szanaszét, nem gondolva arra, hogy megsértik egymás lelki világát. Slice beleállt Ellie arcába, és elkezdte szócsata közben lökdösni a lányt, amit Ellie viszonzott is felé. Forrt az idegtől, leginkább azért is mert az anyját hozta fel neki, aki eldobta Ellie-t a születése után egyhamar. Verejtékezni kezdett homloka a feszültség miatt, és ezáltal elkezdtek megjelenni arcán vörös kiütések, a vízallergiája miatt, de nem foglalkozott ezzel, mind addig, amíg ideges volt. Szeretett volna odáig eljutni, hogy Slice megüsse őt, és hogy ezáltal kapjon egy szép csúfnevet, ami nem más lett volna mint a "nőverő". De sajnálatos módon Ellie terve nem jött be, megérkezett Daniel a helyszínre, és befejeződött a vita. Daniel elhívta a két srácot aki Gekko és Slice volt, Ellie pedig ott maradt a benzinkút előtt Kenny-vel és barátnőjével, Sarah-val. A két illető próbálta rábeszélni Ellie-ra azt, hogy beszéljék meg egymás között a fiúval a konfliktust, de Ellie nem ment bele, végül inkább azt mondta, hogy fog vele tárgyalni, csak hogy zárják le a témát. Hosszas idő után Daniel lesétált a két helybelivel vissza hozzájuk, és elvitte Ellie-t a kikötőbe. A lány elmesélte Daniel-nak a történteket, és mondta a fiú, hogy muszáj lesznek kibékülni, hisz senkinek se fog jót tenni ez a hosszadalmas diadal kettőjük között. Ellie már van olyan kapcsolatba Daniel-al hogy hallgat rá, és nagy nehezen de rábólintott. Daniel említette, hogy majd félrehívja kettőjüket, és akkor megtudják beszélni a nézeteltéréseket egymás között. Ellie természetesen még most sem díjazza ezt, de csak Daniel kedve miatt csinálja. Végül amint átbeszélték lelki társával a benzinkúti vitát, Ellie-t vissza vitte Little Seoulba, és feltett felé egy kérdést, hogy a lány fél-e a magasba. Ellie tartózkodik a magas helyektől, de nem szerette volna gyengének mutatni magát, egyből rávágta hogy egyáltalán nem. Daniel odahajtott egy környékbeli házhoz, aminek a tetejére felmásztak. Ellie erősen kapaszkodott a létrán, és megkérte a srácot, hogy legyen alatta, ha valami baj történik, megtudja fogni őt. Romantikus időt töltöttek a tetőn, összebújva egymásba, végül Daniel lekísérte a lányt otthonába, és megbeszélték azt, hogy aludhat megint nála a kanapén. Ellie ezek után belépett szobájába, és egy hosszas sorozatnézés után elaludt ágyába. Reggel felkelve kifésülte haját, felöltözött, és alaposan meglocsolta a sátorban lévő növényeket. Elkészítette Daniel számára a reggelit, aki még aludt. Kikészítette neki az asztalra és gondolva egyet elindult a helyi könyvtárba. Szeretne új könyveket vásárolni a polcára, nem mintha kevés lenne neki.
image.png






 

Becy.

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:81
Keiriana Wellington
Békülés és Szerelmi Pillanatok.

Kilépve az apartman ajtaján, megpillantotta szeretett pasiját, akihez oda ment, és üdvözlésképp megcsókolták egymást. Átkarolva beszélgettek egymással, és egy kisebb csevegés után megjött Slice, aki távolról csevegett barátnőjével, Sarah-val. Daniel felhozta Ellie-nak a benzinkúton történteket, és említette hogy most lenne alkalmas megbeszélni a feszültséget egymás között. Ellie remélte aznap, hogy Daniel elfelejti ezt az egész béküléses dolgot, de nem így volt. A lány rábólintott, és elsétált távolabbra a többiektől, végül Daniel megérkezett Ellie ősi ellenségével, Slice-val. Beszélgetés közben természetesen Slice folytatta a flegma stílusát, Ellie pedig csak tűrt, és inkább erőltetetten mosolygott, próbálta azt mutatni a külvilágnak, hogy őszintén szeretne kibékülni vele, de közben belülről pedig tiszta szívből rühelli a csávót, és legszívesebben ha lenne lehetősége elpusztítaná a világból, de ezt tudja, hogy nem teheti meg, hisz ki is lenne ő, valami maffiózó vagy valami szuperhős? Bháh, biztos nem, csak egy átlagos viszonylag szegény lány, aki szeretne pénzhez jutni illegális tevékenységekkel és a kávézói fizetéssel, ahol Ellie már könnyen eltud készíteni mindenfajta kávét, persze van úgy hogy néha hibázik, de próbál beleadni mindent, hogy megfeleljen kedves főnökének. Végül Ellie és Slice megbeszélték egymás között a békét, Daniel pedig csak hallgatta a két fekete bárányt. Végül miután Slice elvonult, Ellie-ből mély sebet hagyott az, hogy engedte ellenségének, hogy felülkerekedjen fölé és hogy kinevesse őt a szemébe, nem volt semmihez se kedve és inkább úgy döntött hogy felmegy a lakásába, Daniel-nak egyébként is dolga lett volna. A lány letusolt, és egy hosszasabb idő után, újra találkozott társával, ahogy teltek a percek, Ellie-nak kezdett visszajönni a kedve, próbált pozitív maradni Daniel mellett, és ez így volt. A srác elvitte a város egyik parkjába, ahol eltöltötték kettesben az estét, ami nagyon romantikus volt. A legszebb pillanatuk az volt, mikor kimondták hogy szerelmesek egymásba. Ellie említette a srácnak, hogy számára még picit fura a szerelem téma, de idővel hozzászokik, azt is elmondta Daniel-nak, hogy a múltban nem becsülték meg, és szeretné hogy a fiú mindig maradjon mellette, és hogy sose hagyja cserbe, mert tönkre menne ebbe a világba, és nem is tudná, hogy mi tévő legyen, nagy valószínűséggel elhanyagolná az életét, és rossz döntéseket hozna.

Kepernyofelvetel_80.png



 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó