Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Tommy Andrews/Gery#0153 «
Ötleted leírása
» Az elektromos autók akkumulátora (legalábbis amit én használok, ami egy dilettante) eléggé sokat bír. Valóságban egy jobb teljesítményű autó sem megy 500-600km-t egy aksikval, de egy prius biztos nem. Ezért arra gondoltam hogy jó lenne ha meg lehetne oldani, hogy a lámpák, illetve neonok, indexek is a ,,tankolt" áramból fogyasszanak, így égve lehetne hagyni azokat is, illetve lenne szükség az elektromos töltők használatára, mert én vásárlás óta még egyszer sem használtam. Illetve hamár ingyen van, tarthatna a töltés több ideig, így is kicsit realisztikusabbá téve a dolgot. Tudom ez nem jó ha azt nézzük, de mondjuk egy 30 perc töltési idő lehet elég lenne ahhoz hogy az emberek töltés közben rp-re, vagy bármi más tevékenységre legyenek kényszerítve. Pl. egy étterem rp kialakulhatna abból, hogy megállnak tölteni az autót, közben beülnek egy burgerre, vagy hasonlók. «
Csatolmányok
» Válasz «
Egyéb megjegyzések
» Nem ez a legfontosabb dolog a szerveren, viszont szerintem egy gyorsabban elkészíthető újtás, ami nem lenne rossz. Várom az észrevételeket ezzel kapcsolatban. Illetve bocsi a fogalmazásért, nem az erősségem «