Nincs ott az eladó, akkor nincs ott NPC sem? Ez ott dőlne be, hogy én mondjuk reggel 10-kor venni akarok egy eladási lapot és egy bolt sincs nyitva. Plusz szerintem elég kicsi az a réteg, aki szinte 0-24 boltost RP-zne. Meg hát ugye a bevétel is. A jelenlegi gazdaság mellett egy ilyet bevezetni kevesebb pénz szerzési lehetőséggel igen csak sokként érné a gazdaságot.
Az egyedi biznisz rendszerre miért kell script? Jelenleg RP-vel is bőven megoldható egy-egy ötlet, nem szükséges külön script mindenre.
Példa: akarok egy autó bérlő céget. Mi kell hozzá? Egy placc ahol a kocsikat tartom, egy FN oldal, hirdetés, egy iroda esetleg, ahol a kulcs átadást, szerződés írást megtartom. Se több, se kevesebb, nem kell ehhez script és egyedi ötlet is.
Csak akkor tudom elképzelni az itemet, ha van is indok használni azt. Gokart pályánál okés a felszerelés, mint ruha, de a player itt sem állna 0-24 készen neked, így szerintem itt is kellenének az NPC-k, akiktől kapod azt. Meg hát ugye itt is a pénz kérdése.. Oh meg igaz. Két gokart pálya van, az egyik ki mondottan a LifeInvaderé. Akkor egy gokart pályáért menne a harc? Hozhatunk be több gokart pályát, de arra vendég is kell.
Mivel a kaják nem töltenek szükségletet csak HP-t, így igazából az éttermeket ki is venném majd. Helyette pedig mindenki tudjon csinálni kaját magának, aminek hozzá valóit meg lehetne termelni vagy venni. Grapeseed piac, termőföldesek. Grind csak akkor szűnik meg, ha mindent ingyen adunk a playernek. Minimalizálni tudod, de nem sokat szerintem.