Egyedi bizniszek, boltrendszer

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,066

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Fater «

Ötleted leírása

» Egyedi bizniszrendszer. Ha valakinek van ötlete egy bármilyen biznisz kialakítására. például gokart pálya, saját itemekkel, amik esetleg valami kis plusszt adnak, egyediséget visznek.
Boltrendszer rengeteg boltra alkalmas hely van a városban, ott is egyedi itemekkel meglehet dobni a dolgokat. Grindeot kifelejteni, ha nincs ott az eladó, akkor nincs NPC sem. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Pro kontra érvek jöhetnek, kiegészítések. «

Kirazu84

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:187
Kriszokos0
Nincs ott az eladó, akkor nincs ott NPC sem? Ez ott dőlne be, hogy én mondjuk reggel 10-kor venni akarok egy eladási lapot és egy bolt sincs nyitva. Plusz szerintem elég kicsi az a réteg, aki szinte 0-24 boltost RP-zne. Meg hát ugye a bevétel is. A jelenlegi gazdaság mellett egy ilyet bevezetni kevesebb pénz szerzési lehetőséggel igen csak sokként érné a gazdaságot.
Az egyedi biznisz rendszerre miért kell script? Jelenleg RP-vel is bőven megoldható egy-egy ötlet, nem szükséges külön script mindenre.
Példa: akarok egy autó bérlő céget. Mi kell hozzá? Egy placc ahol a kocsikat tartom, egy FN oldal, hirdetés, egy iroda esetleg, ahol a kulcs átadást, szerződés írást megtartom. Se több, se kevesebb, nem kell ehhez script és egyedi ötlet is.
Csak akkor tudom elképzelni az itemet, ha van is indok használni azt. Gokart pályánál okés a felszerelés, mint ruha, de a player itt sem állna 0-24 készen neked, így szerintem itt is kellenének az NPC-k, akiktől kapod azt. Meg hát ugye itt is a pénz kérdése.. Oh meg igaz. Két gokart pálya van, az egyik ki mondottan a LifeInvaderé. Akkor egy gokart pályáért menne a harc? Hozhatunk be több gokart pályát, de arra vendég is kell.
Mivel a kaják nem töltenek szükségletet csak HP-t, így igazából az éttermeket ki is venném majd. Helyette pedig mindenki tudjon csinálni kaját magának, aminek hozzá valóit meg lehetne termelni vagy venni. Grapeseed piac, termőföldesek. Grind csak akkor szűnik meg, ha mindent ingyen adunk a playernek. Minimalizálni tudod, de nem sokat szerintem.

Utoljára szerkesztve:

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:792
-
Hasonlóan tudnám elképzelni, mint az RP munka scriptet és az éttermes bizniszt. Megveszed a nagykerben az árulni kívánt dolgokat, a boltot feltöltöd az eladni kívánt cuccokkal, beállítod az árat és átveheted az NPC-d helyét, ha te akarsz szerepjátékozni. Véleményem szerint nem megoldható az, hogy egyáltalán ne legyen Boltos NPC.

A nagykeres témát meg lehetne annyival cifrázni, hogy változó árban lehessen venni a dolgokat. Így olcsóbban / drágábban tudsz kereskedni. Legyen kisebb verseny a boltok között, hogy hol is tudom megvenni olcsóbban a krumplit. (Csak egy példát írtam a krumplival)

Simoon

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:61
Dr. Jessica Fray
Lehetne bőven új bizniszeket létrehozni a szerveren. Boltok közül is több fajta lehetőség van. Ami véleményem szerint tök jót menne az egy e-cigi vagy elfbar-os kisbolt a városban. RL is nagy divat egy darab műanyaggal a szádban szaladgálni.

3sm4rt

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:111
Chase Dalton
Én ezt teljes mértékben támogatom, viszont ez az NPC-s dolog szerintem sem a legjobb.. Azt viszont támogatnám szívesen, hogy a boltokat is lehessen bérelni. :) Illetve az új bizniszeket is szívesen támogatnám !!!

Allen-Jakson

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:101
Allen Jakson
Ha nincs bolt nyitva megéhezek és éhen halok mert mondjuk 40 en vagyunk fent és nincs bolt nyitva nincs kajám se és azért halok éhen mert kivenék az npc t hülyeség nem támogatom . Jó hogy tankolni tudok a kút tulaj vagy alkalmazotjai nélkül

Simoon

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:61
Dr. Jessica Fray
Ha nincs bolt nyitva megéhezek és éhen halok mert mondjuk 40 en vagyunk fent és nincs bolt nyitva nincs kajám se és azért halok éhen mert kivenék az npc t hülyeség nem támogatom . Jó hogy tankolni tudok a kút tulaj vagy alkalmazotjai nélkül
Következő frissítéssel a szükséglet rendszer kikerül így a karaktered biztos nem fog éhen halni

DRAX94

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:71
Sony Drax
Én nem venném ki hogy ne legyél éhes vagy szomjas mert akkor meg ennyi erővel vissza lehetne azt is állítani hogy nincs súly határ ameddig van inventorid bármekkora súllyal tudj mozogni gyorsan is!!! :)

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,249
-
Head of Staff hozzászólás
Vannak ezzel kapcsolatban már készülőben dolgok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó