Drogfelvásárló NPC arányainak megnövelése

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Dready

Újonc
Játékos
Üzenetek:10
Mason Keats

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Mason Keats/Keats «

Ötleted leírása

» Elég egyszerű, mivel tapasztalataim szerint az NPC nagyon ritkán vesz olyan drogot amilyet te el szeretnél adni, de ha ad is csak keveset vesz belőle. Ha másik drogokat vesz azokból is nagyon sokszor minimális mennyiséget vásárol fel, amivel szinte semmi pénzt illetve rp-t sem hoz mert amióta játszom a szerveren nem nagyon vettem észre hogy a civilek érdeklődnének bármiféle drog iránt, persze vannak kivételek van aki belemegy és vesz de ez ritka. Ha feljebb lennének rakva a mennyiségek akkor több drogot lehetne eladni, ami több bevételt hozna a frakcióknak, amit vissza tudnának forgatni akár rpkbe akár bármi másba. «


Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Remélem nem csak én gondolom igy, és azt is remélem ha ez bekerül pár frakciónak és játékosnak élvezhetőbb lesz a játékmenete. «



 

Loco

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:144
Destiny "Bleach" McCharm
Aki RP-t szeretne csinálni a terítésből és egyáltalán nem talál erre alkalmas vásárlót, annak ott van a custom illegális rp lehetőség. Az áhított eladási árat ugyan úgy befogjátok tudni zsebelni ha az a mögöttes tartalom. Ezentúl még pozitív visszhangja is lesz a szervezetnek és bővülhet az élménykép topic fórumon.
(Rengeteg admin és játékos, köztük én is nagyon szívesen feláldozom a szabadidőm az RP-re egy ped álcát magamra húzva, és hozni a vásárló figurát a custom lehetőségben.)

Aki pedig a pénz miatt grindolja a drogot és adná le NPC-nek bandásként, megakar gazdagodni egyről a kettőre és luxus autóval mászkálni Davis utcáin, az hanyagolja a banda RP-t. Vagy ne is csatlakozzon oda ha ez lenne az a bizonyos cél.

Amennyiben karakterednek mégis a gettóból való kitörése a cél, akkor sem csak a drogrendszer van mint opció. Találjatok ki valami újat, arra vevő lesz az RP-zni akaró közeg. Hozzáteszem, ha újra nincs is ötleteket, továbbra is ott van a custom illegális rp lehetőség.

Tisztában vagyok azzal, hogy ezt a lehetőséget nem lehet spammelni két naponta, legalábbis nem túl szép, de ne is ez legyen a terv. Néha-néha simán becsúszhat és értékelni fogják az igyekezetet. Ha ez nem elég, a második bekezdést tudom felhozni.
 

Taktikaiteknős

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:490
Olyan szépen lehet dobálózni ezekkel a kifogásokkal és mindig a civileket vagy másokat hibáztatni, hogy nincsen drogkereskedés vagy bármi hasonló.
Engem érdekelnének azok a logsorok, amik megmutatják, hogy ki hogyan próbálkozik nyitni az eladás felé.
Előző karakteremmel civilként direkt kimentem még az animafkos bulikra meg autóstalikra is, ahol vagy jöttek belém kötni a négerek, vagy idő előtt el kellett menjek, mert szétszúrkáltak valakit a négerek vagy nehézkesen találtam csoportokat, akik aktívan drogoztak (értsd benyomtak fejenként annyit, amibe az egész csoport belehalna realisztikusan) de meg sem próbáltak másnak eladni akár csak egy füves cigit sem.
Hiába keresed civilként az ilyesféle eladókat, ha az a mindset, hogy úgy se vesz senki és csak panaszkodni kell, hogy mekkora szar.
És nem, nem fogok lemenni a gettóba drogot venni, mert 1, láttam miket művelnek az emberek ott (tisztelet a kivételnek) és a fearRPt kábé meg kéne szegni, hogy odamenjek amellett, hogy fix meghalnék. 2, Nemár, hogy konkrétan PDs nyomozó oktatásra kelljen mennem, hogy drogkereskedőt találjak.
Azt sem tartom jó érvnek, hogy azért nem veszik, mert rossz a függőség script. Ha valaki RPzni akar, akkor úgy is le tudja rendesen RPzni, hogy ráfüggött a cuccra, ha csak megveszi, RPsen benyomja, RPsen ráfügg és RPzi a tüneteket, anélkül, hogy benyomná scriptesen is a drogot. Ha ennyire zavar a scriptes függőség.
Ha az NPC csak jobban venné/többet fizetne a drogokért az csak arra lenne jó, hogy mégtöbben így farmolják a pénzt. Csudajó lenne.

TLDR: Civilként tapasztaltam milyen a nagy drogkereskedős próbálkozás és igazából szinte senki nem tesz érte, hogy vegyenek is tőle valamit. (kivétel mindig van, akinek nem inge...) El kéne gondolkodni azon, hogy talán nem tökéletes mindenkinél minden, amit csinál és min lehetne változtatni, hogy legyen vásárló.

Köszi a figyelmet, áldás békesség, szeretkezz ne háborúzz.
 

Diablo

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:128
Gabriel Corryder
A való életben sem minden második ember él ezekkel a szerekkel. Egy szórakozóhelyen talán többen vevők keményebb drogokra is, de ha jobban belegondolsz, egy tök átlagos amerikai lakos, aki éli a mókuskerék életét, miért szeretne hirtelen a semmiből kemény drogokhoz jutni? Persze, vannak olyan esetek, hogy valakit arra visz az ic, hogy na most akkor kokain, meth, jöhet bármi… De merem azt mondani, hogy egy karakterhű játékos nem fog csak úgy a semmiből methet vásárolni. Akiket meg erre visz az ic… 10ből talán 1 player.

Na de akkor maffiaként kinek add el a drogod? Bandás karakternek, majd elszórják egymás között. Hidd el, vannak erre vevő emberek.

A kokain és lsd mióta kemény drog?
 

Kirazu84

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:168
Kriszokos0

Pinguuuu

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:82
Sikerült megfogni a lényeget, látom.
Az lsd az egyik legveszélyesebb drog aki használta tudja hogy egy két élű penge az egész ha az embert nem beszámítható akkor olyan szinte rajta tud maradni a dolgon nem függűségéget értve hanem az embereket vágja gatyára igazat kell adjak Janette-nek. és igen mivel pszichedelikus a legveszélyesebbek közés sorolható.
 

Diablo

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:128
Gabriel Corryder
Az lsd az egyik legveszélyesebb drog aki használta tudja hogy egy két élű penge az egész ha az embert nem beszámítható akkor olyan szinte rajta tud maradni a dolgon nem függűségéget értve hanem az embereket vágja gatyára igazat kell adjak Janette-nek. és igen mivel pszichedelikus a legveszélyesebbek közés sorolható.

Tudom mi az, az lsd trip🧐
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,558
-
Head of Staff hozzászólás
Az illegál scriptek nagyobb része rework-öt kap, kitalálunk erre a rendszerre valami alternatívát.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó