Olyan szépen lehet dobálózni ezekkel a kifogásokkal és mindig a civileket vagy másokat hibáztatni, hogy nincsen drogkereskedés vagy bármi hasonló.
Engem érdekelnének azok a logsorok, amik megmutatják, hogy ki hogyan próbálkozik nyitni az eladás felé.
Előző karakteremmel civilként direkt kimentem még az animafkos bulikra meg autóstalikra is, ahol vagy jöttek belém kötni a négerek, vagy idő előtt el kellett menjek, mert szétszúrkáltak valakit a négerek vagy nehézkesen találtam csoportokat, akik aktívan drogoztak (értsd benyomtak fejenként annyit, amibe az egész csoport belehalna realisztikusan) de meg sem próbáltak másnak eladni akár csak egy füves cigit sem.
Hiába keresed civilként az ilyesféle eladókat, ha az a mindset, hogy úgy se vesz senki és csak panaszkodni kell, hogy mekkora szar.
És nem, nem fogok lemenni a gettóba drogot venni, mert 1, láttam miket művelnek az emberek ott (tisztelet a kivételnek) és a fearRPt kábé meg kéne szegni, hogy odamenjek amellett, hogy fix meghalnék. 2, Nemár, hogy konkrétan PDs nyomozó oktatásra kelljen mennem, hogy drogkereskedőt találjak.
Azt sem tartom jó érvnek, hogy azért nem veszik, mert rossz a függőség script. Ha valaki RPzni akar, akkor úgy is le tudja rendesen RPzni, hogy ráfüggött a cuccra, ha csak megveszi, RPsen benyomja, RPsen ráfügg és RPzi a tüneteket, anélkül, hogy benyomná scriptesen is a drogot. Ha ennyire zavar a scriptes függőség.
Ha az NPC csak jobban venné/többet fizetne a drogokért az csak arra lenne jó, hogy mégtöbben így farmolják a pénzt. Csudajó lenne.
TLDR: Civilként tapasztaltam milyen a nagy drogkereskedős próbálkozás és igazából szinte senki nem tesz érte, hogy vegyenek is tőle valamit. (kivétel mindig van, akinek nem inge...) El kéne gondolkodni azon, hogy talán nem tökéletes mindenkinél minden, amit csinál és min lehetne változtatni, hogy legyen vásárló.
Köszi a figyelmet, áldás békesség, szeretkezz ne háborúzz.