Drog eladás vissza állítása

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

KBence050

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:65
Julian Jorovonich

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Antonio La Costa / kbence8202 «

Ötleted leírása

» Az ötletem az lenne , hogy az illegális élet fellendítése érdekében jó lenne vissza hozni a több hívásos rendszert mert ez a 10 darab hívás olyan kevés mint mackó sajtban a brummogás. Vegyük például, vagytok 15-en a frakcióba és mindenki szeret droggal foglalkozni, ezért felhívják a drogost de 5 ember nem tudja felhívni és ha még fel is hívják az esélye hogy azt adja be amit szeretnél körülbelül 25% ami eléggé csekély, azt nézve hogy nem egyszer volt hogy a 10 hívásból vagy 9 csak kokain és füvescigaretta. Ezért lenne érdemes vissza hozni azt hogy bár mennyiszer felhívhatnád a drogost, vagy adjanak jóval nagyobb 50-60% -os esélyt az aktuális frakció drogjainak beadására. «


Csatolmányok

» Nincs «
 

Az Elisz

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:398
Yana Timurovna
Csak hogy hozzászóljak én is, a nemzeti bank előtt egy random maffia által felszólítva sorfalat állni se nem élvezetes, se nem RPs, csak hogy egy kis példát mondjak emlékezetből, hisz erre mindenki emlékezni fog valószínűleg örökre aki ott volt.

Amit viszont látok, hogy baromira eltértünk a témától.
Drogeladás volt a téma, nem pedig az, hogy az "RPsebb" és "sima" (nemtom mit értünk azon, hogy sima lol) játékosokat egymásnak ugrasszátok, sem pedig az, hogy arról egyáltalán picit is beszéljünk, hogy ki nyom el kit.
Senki nem nyom el senkit, csak MEGINT félreértik az emberek az ötleteléseket, mint ahogy az megtörtént az FK Felügyelet című műremeknél is.
Az, hogy az RPsebb rétegnek segítő scripteket ötletelnek, nem azt jelenti, hogy a nemzeti scriptjét ki akarják vetetni, vagy akármelyik jelenlegi scriptes illegál témát megszüntetnék.

Borzalmasan elszomorít, hogy MEGINT ezt kell nézni, hogy egymásnak ugranak az emberek mindenféle valós ok nélkül. IGEN, szeretnénk RP orientált dolgokat az olyanok !MELLETT!, mint a nemzeti, fegyóraktár, fegyóhajó, stb stb stb stb TDM zónák.
!MI! elfogadjuk és MINDIG elfogadtuk azokat, akik szeretik az ilyen jellegű dolgokat, egészen addig, amíg ez nem a !MI! kárunkra történt.
(Utóbbira példa: Békésen eltengődő RPző banda egy olyan időben, amikor 1 fraki korlátlan területet szerezhetett azzal kellett szembesüljünk, hogy az ÖSSZES terület egy KARTELLÉ volt., igen, volt ilyen, üdv a való világban, de már nincs így.)

Ahelyett, hogy egymással beefel a két oldal, mi volna, ha közös nevezőre próbálnánk jutni a témát illetően?
Ha ezekről a témákról akartok értekezni, javaslom nyissatok egy topicot rá, vagy pörögjön az a topic, ami már ezzel foglalkozik.

Na hogy a témánál maradjunk, a legegyszerűbb az lenne, ha azzal a mókával változtatnák meg a rendszert, hogy maffia és bandascriptű embereket külön szedje a drogfelvásárló és CSAK olyanokat kérjen tőlük, amik hozzájuk tartoznak, amiket az adott frakitípus tud elkészíteni.
 

Loco

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:144
Destiny "Bleach" McCharm
de tehetnétek néha egy egy bejelentést
kezdeményezzetek felénk, mert a PD akkor megy, ha megtörtént valahol valami

De ki? Nem hogy aktív, inaktív illegál sincs. A civilek közül meg nincs "illegális utat" követő játékos, az átlag lakos masszív legál.

Elkeserítő az ilyen elképesztő egymásnak ugrásokat látni fórumon, mintha óvodában lennénk komolyan.
Tényleg elkeserítő, nem tudom, hogy rám gondoltál-e, kicsit magamra vettem az inget.
Viszont csak azért, mert valamelyest talán eltért egy-két hozzászólásban a stílusom az eddigitől, mellettem szóljék azonban hogy baromira unalmassá vált az, hogy az emberek nem bírják megérteni, hogy általában véve semmit nem kivenni szeretnénk, hanem plusszba adni a szerverhez, esetleg megváltoztatni egy jelenleg bentlévő scriptet. Akárhogyan is fogalmazod meg, akármilyen nyelven, egyszerűen nem jut el hozzájuk.

Valahogy megelégednek a kihült hugytócsával, valamiért jó lehet benne ücsörögni. Látjuk hogy nem megy, de azért változtatásra nincs szükség, mert elvileg tökéletes minden.

Továbbá, hiába teszek/teszünk fel az ötlettel kapcsolatban kérdést akár itt is, érvelek/érvelünk ellene vagy mellette, valahogy válasz vagy kontra sosem érkezik, hanem egy tök más irányba megy el mindegyik topic.
 

Domi.

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:49
Gwen Brooks
Ne haragudj, nem rád akartam hogy menjen az egész. A HSZ stílusa pont olyan ami ellen kikeltem, ezért leszedtem, ✌️.
 

Tiiskid94

Kritikus
Játékos
Üzenetek:278
Sorry for drips
Ezt hogy érted? Mit állítasz be magadnak? Vagy mit állít be egy admin személyenkén
Igazából arra gondoltam, hogy frakción belül személyenként lenne megadva a limit nem frakciókra.
Pontosan ezért töltöttünk nem kevés időt ötleteléssel. Ha néha kicsit belenéznél más szemszögébe is.
Nézem is és van amit támogatok, mert vannak jó ötletek és valamit nem. Illetve tisztelet amiatt mert ilyen sokat foglalkoztatok velük.

Nem akarok többet írni igazából, szerintem semmihez, mert felesleges, aztán csak felém megy az utálat, bármennyire többen gondolják másként a szervert. Egyetértek azzal is, hogy a szerveren az alapból roleplayre fókuszált embereknek nem sok lehetőség van és remélem jönnek be hasonló ötletek, mert én is rpzni járok fel nem grindolni és egy percet nem töltenék hasonló bizniszek én, viszont értem azt is aki igen, ha pedig nem az a cél, hogy a másik réteget ellehetetlenítsük akkor úgy érzem félre értettem a nézeteket, mert úgy jött le néhány posztból, hogy erre megy ki az egész.
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,558
-
Head of Staff hozzászólás
Az illegál scriptek nagyobb része rework-öt kap.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó