one RolePlay
Panaszkönyv - Adminisztrátor(ok) ellen
Neved: Donut Faraon.
Adminisztrátor(ok) neve: ShotX.
Panasz oka: Eggyoldalú bírálás, Játékos ignorálása, Helytelen szankció osztás.
Panasz kifejtése: Történt egy IC konfliktus, ahol az illető videóval bizonyította, hogy én ütöttem először, ezzel nem is volt gond, megkaptam érte a 60 perces AJ-t, mert ShotX szerint, hogyha valaki oda jön hozzám baltával fenyegetőzve, pénzt kér, nem üthetem meg, rendben.A gond azzal van, hogy ShotX jóformán végig se hallgatott minket TS-en, írtam neki PM-ben TS-en nem érkezett válasz, ignorált, továbbá a szankciót olyan indokkal osztotta ki, hogy DM, NONRP.Az az érdekes benne, hogy NEM öltem meg senkit, mégis DM indokkal kaptam Jailt, nem értem, ha valakit megütök és az illető meg sem hal, akkor miért oszt DM indokkal szankciót?Kérdeztem tőle, azt mondta nézzem át a szabályzatot.Nos én át néztem, sehol se írja, hogyha valakit megütök az DM. Szabályzat szerint= Ökölharc és egyébb nem lőfegyverrel történő verekedés minimális indokkal is ki alakulhat.Én nem öltem meg senkit, 1x ütöttem meg, és ezért kaptam DM indokkal szankciót.
Bizonyíték(Kép, log, videó):

Megjegyzés: Várom a bírálást és ShotX magyarázatát, hogy miért ignorált, miért nem hallgatott végig (érme két oldala) továbbá miért osztott DM indokkal szankciót amikor senkit nem öltem meg.