T
[Törölt fiók] Fanatic
Vendég
Vendég

Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» L.M. «
Ötleted leírása
» Digasster Cooldown, ismét. Mint tudjátok, egyszer már bedobtam a posztot, ide kattintva elérhető. A kérésem továbbra is ez lenne, hogy csökkenjen le a Cooldown minimálisan (nem azt kérem, hogy 0 legyen! Nem azt kérem, hogy 15 másodperc legyen! Bőven elég a 45 másodperc is. Lasssult a kamion is (ezt majd másik topicban), "nincs" már hálistennek tempomatbugoltatás, így a korábban felvázolt kb. 100 perces kör jóval nagyobbat csökkenhetne, az embereimnek is végre lenne idejük a frakción kívül mással is foglalkozni (van aki csak azzal foglalkozik). A csatolt kép a korábbi posztból származik, mivel semmi nem változott, így továbbra is, sőt még aktuálisabbak a dátumok. «
Csatolmányok
» https://cdn.discordapp.com/attachments/1004641011265450014/1004718262367559780/IMG_0551.png «
Egyéb megjegyzések
» Tudom, hogy elegetek van abból, hogy állandóan szeretnék valamit variálni a frakcióval kapcsolatban. Tudom azt is, hogy korábban már volt egy "marad így, ahogy van." téma. Változott annyit a rendszer már, hogy érjen erre is a fenti kérés. Hálásan köszönöm, ha megvalósulhat és nem csak egy lezárást kap ismét. ❤️ «