Digasster üzemanyag számlázási módosítás a frakciók felé!

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Esteban Velasco ~ Marc

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:625
Esteban Velasco

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Esteban Velasco«

Ötleted leírása

» Az ötlet már a címben is sejthető, hogy szeretnénk kérvényezni, hogy a frakciók fizessenek az üzemanyagért! Elég jelentős összeg veszik el tőlünk egy-egy pd vs illegál üldözésnél pl. Így nekünk azt valahonan vissza kell termelnünk. Erre van több megoldás is, de egyik se a legjobb. Így ezért született meg ez-az ötlet. «

Csatolmányok

» --- «

Egyéb megjegyzések

» Köszönöm előre is! «

Esteban Velasco ~ Marc

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:625
Esteban Velasco
@Anubis30 megkérlek Hector hagyd abba a személyes sérelmeid, nem Te vagy már a leader, több bizonyos okokból amiért így döntött a Vezetőség! Személyes sérelmeid, mint mondtam várom továbbiakban is Discordon! Nem rám kell haragudni, hanem saját magadra, amiért elvették!
Egyfolytában a pénzről beszélsz, hogy nem számít az Olajtársaságnak az, hogy mennyi üzemanyagot add ingyen!
Nem a frakció fenttartásáról szól ez az ötlet, mert nem azzal van a baj, ezt többször is elmondtam! Egyszerűen az elvről van szó!

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:792
-
A Digasster véleményem szerint nem egy állami szervezet. Önfenntartónak kell lennie. Ne mi (szerelőtelepek illetve Digasster) futkozzunk az államhoz pénzt kérni, hanem az állami szervezetek. BCSO, PD, LSFMD. Ezzel a hárommal le is van tudva.

Támogatom ezt az ötletet. Nem nagy bevétel, de aki a kicsit nem becsüli...

Peter

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:76
Kelly Walsh
Ideje volna belépnem a táncparkettára, mert eléggé nagy feszültséget érzek a topic-ban lévő levegőben. Bár ki tudja, lehet most futottam sáncba.
Személyeskedéseket félretéve...
Tisztázzuk, hogy a Digasster-nek van vezetett könyvelése jelenleg, mint ami volt Sunrise idejében. Visszakövethető onnantól, amikor új vezetősége lett.

Amit támogatást kapna a Digasster a kormánytól, nagyobb segítség lenne az L.S.P.D.-nek vagy az L.S.F.M.D.-nek. Miért kellene elvenni egy olyan lehetőséget egy frakciótól, hogy teljesen és stabilan önellátó legyen és ne kelljen külső segítséghez fordulnia.
Továbbá most egy példát felhozzak, szerintem a Philips66 vállalat sem úgy van, hogy ingyen adja az üzemanyagot, majd az állam/kormány finanszírozza a különbözetet, amit kiadtak ennek a feldolgozására és kiszállítására meg tárolására stb...

Támogatom az ötletet, hisz így nem csak adott alkalmanként lenne a frakciónak bevétele az alkatrészekből, hanem folyamatos, de kisebb mennyiségben az üzemanyagból is.

UI:
@Anubis30, ha bármi problémád van esetleg a frakcióval vagy annak a vezetésével, keress fel bizalommal Discord-on, hogy a problémáddal tudja foglalkozni. Számomra úgy érződik az írásodban, hogy kicsit bosszút szeretnél állni Digasster-nek.
Discord - 𝐏𝐞𝐭𝐞𝐫#0855

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó