Dewon "Star Gazer" Gray

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

grazzoka

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:182
Dawg.png

Gyors ismertető

Dewon egy húszas éveiben járó afro-amerikai srác, aki Los Santosban és körzetében nevelkedett és jelenleg is itt él. Kinézetre olyan mint bármilyen néger srác a kétezres évekből. Enyhén szálkás, kissé kidolgozott testtel rendelkezik, ápolt és 'normális'. Főként egyedül lehet látni és saját barátaival szokott beszélgetni, jómagával. Rendelkezik pár problémával, mint bárki. Szenvedélyekkel és társaival. Személyisége eléggé kiismerhetetlen, alkalmazkodó, szereti állarcait váltogatni, hogy minél több emberrel vegye körül magát. Persze csak ha felkeltették az érdeklődését. Tanult illető, de kevésszer hangoztatja tanulmányait különböző okok végett. Utcai neve, beceneve a Csillagleső (Star Gazer), hobbija végett.

Személyiségi vonásai

Pozitív​
Csöndes​
Beszédes​
Álarc viselő​
Alkalmazkodó​
Kezdeményező
Tanult​
Vicces​
Egyetértő​
Csillagkép imádó​

Szenvedélyei
M
arihuána fogyasztás, dohányzás, nők, csillagok, a naprendszer, nyelvtanulás, pénz.

Kezdetek - [Bottom of the Hills we came from.]
Minden nigga elkezdi valahol, érted. Nekem a kezdetek, hogy megformálódjak, reformálódjak a mostani énemhez, az-az iskolában kezdődött. Minden nigga a környékemen rakta fel a jeleket, hovatartozásait ismertette meg a többi kis pöcsössel, mint én. Strawberry szar hely volt, most is az. Gengszterek, luvnyák, drogosok, minden szar egy utcán, körzetben. Ezek az emberek nem is fognak mást nevelni, mint a saját képmásukat, amiből és kaptam is rendesen egész életem alatt. Strawberry "gengszter iskolája" volt a II. Shane Dartmel Elem. School. Tisztára olyan volt, mintha az Amerikai História X-et bámulnád. A nyolc, tíz és társai éves kis pöcsösök-csöcsösök már akkor nyomták az igazi gengszter formát. Klikkesedtek sajátjaikkal, verekedtek a rivális banda tagjaival. Minden ilyen szar. Ezt éltem át nap mint nap. Mások verekedni, menőzni, foglalni jártak a suliba. De ez a nigga tanulni, érted. Persze ragadt rám is ez-az, de én nem adtam át magam eme életstílusnak. Tanultam, érdeklődtem, de nagyrészt én voltam a minta példánya a "School Bullying" nevezetű tévéműsornak. Tisztára olyan volt az életem. Én voltam a kis "Dewy" aki sosem üt vissza. Sosem csatlakozik sehova, csak egyedül nyomja a dolgát a sarokban. Sosem voltak barátaim, mivel mindenki a környékemen egy fasz volt. Egyszerűen anyámék mindig kérdezték "Van valami barátod, homeboy?" mindig válaszoltam "Kell a fasznak barát, muter. Ők a sitten végzik két éven belül én meg nyugodtan fogom élni az életemet. Gazdag leszek, érted. Kihozlak titeket ebből a ribanc negyedből." Persze mindig is hülyének néztek ezét a szüleim, meg furának is, hogy nincsenek barátaim. Aztán még tíz se voltam, de arról hadováltam, hogy én leszek a nigga megváltó, mint a Jézus Krisztus. Közben meg a suliban elnyomtak, megvertek, kupáltak rendesen. Talán ezért is utálom az ilyen niggereket. Talán ezért van az, hogy én nem kötöttem magam semmilyen ilyen bagázshoz. Ahogy apám is mondta "A férfi az akár elverik, akár nem, nem fog tíz másik golyót maga mellé, hogy bevédjék a seggét."

Ez egy elég nehéz korszakom volt. Teljesen átéltem, milyen a magány, milyen a "fekete báránynak" lenni. Még ha az összes körzeti ugyan úgy fekete volt. Tanultam, kiakartam törni ebből a szar körzetből. Nem érdekelt más, csak hogy elhúzzak azokból a sulikból. Ezért tanultam kemény nyolc évig, hogy felvegyenek valami értelmes környékre. Inkább buszozok vagy bicózok, minthogy szopjak továbbra is ezekkel a niggákkal. Az agyamat lehúzta a tudás amit időm belefektetésével értem el. Végre eljöttek a felvételi időszakok. A lehetőség, hogy elhúzzak innét a picsába egy jobb helyre. Végre tizennégy évesen. Láncaimat ledobhatom, mehetek másfelé.​

Vajon sikerül? - [Feels like flying!]
Végre vége a felvételi időszaknak. A sulinak is... Beadtam vagy három helyre a felvételimet, hogy végre elhúzhassak innét. Minden egyes reggel, mire hétkor jött a postás a levelekkel, újságokkal stb-stb. Én már ott voltam a kapuban és vártam. Vártam a levelet... De nem jött. Lehangolódtam. Úgy éreztem mégsem vagyok olyan jó. Most éreztem csak igazán meg, hogy az álmoknak súlyai vannak. Aztán mikor ez nem sikerül, akkor ez olyan, mintha egész héten a niggák verték volna a fejedet. Megtörtem... Egész nap csak feküdtem otthon, a sötét szobámban. Alig ettem. Minden ilyen kúrvára szar volt. Tudod. Vége a nyárnak, levél nincsen... Szeptember harmadika, hétfő. Én meg otthon vagyok minden nélkül. A táskám a különböző tanszerekkel felpakolva... van vagy harminc kiló. De felesleges pénzkidobás volt. Inkább vettem volna ruhákat abból a pénzből vagy gumicukrot vagy bármit.

Egyszerűen nem értettem. Forgott a fejem... Elmélkedtem, olyan volt, mint egy ilyen "brainstorm"... nem bírtam leállni. Miért nem vagyok jó? A körzetiben én voltam az aduász. Az első... tanulás szempontjából. Miért nem jó a nigga seggem a jobb körzetekbe? Talán mert fekete vagyok? Vagy mert Strawberryn élek? Nemértem...

Aztán olyan délután háromkor zabálok a családdal. Megszólal anyám telefonja... felveszi. "Szép napot, Ms. Gray? A Malchinky Gimnáziumból hívom. A kisfia Dewon nem jött ma be, minden rendben vele?" Mondom mivan? Nem is jött meg a levél, meg semmi... A kúrva életbe de fasza érzés volt ez. Eddig olyan voltam, mint aki az óceán mélyén hánykolódik. Most meg olyan érzés töltött fel, mintha szívtam volna egy jót. Konkrétan, ez a legközelebbi élményem, az érzelmi kielégüléshez, bármiféle tudatmódosító szerek nélkül. Imádtam. Repültem. szaladgáltam a házban, mint egy idióta, ordítozva "FELVETTEK! FEEEEL BASSZAMEG!" Egyből vasalni is kezdtem a holnapi ruháimat, amivel az iskolába megyek. Sajnos ez volt a legtávolabbi gimnázium, de jobb mint a semmi. Fültől, fülig érő mosollyal felszálltam reggel a buszra, ami pont a gimi előtt rakott le. Voltam vagy 150 centi ekkor. Egy akkora táskával, mint én magam. Ez olyan volt, mintha egy tök másik világba érkeznél. Bementem, megkezdődött az első nap. Aztán akkor jöttem rá, hogy itt csak is én vagyok nigga. Mindenki vagy hófehér, vagy sárga mint a vanília... vagy napbarnított. Na nembaj, csak túlélem...
A gimnáziumi évek - [The 1000 masked man]
Ugye mondtam, hogy csakis én voltam fekete. Na ez természetesen az jelentette, hogy itt a túlélésért megy a harc. Ekkor kezdődött meg az állarcok felvétele az életemben, ami később teljesen rám ragadt... Nigga-ként a hófehérek között csak akkor leszel jó, ha betudsz vágódni. Figyelgettem őket, nézegettem, sasoltam, füleltem, minden szar. Olyan voltam, mint a 007-es, érted. Próbáltam rájönni mit kedvelnek. Mi a hobbijuk, mit szeretnek. Aztán később, hogy megbarátkozzak az emberekkel, ezeket a kisebb dolgokat használtam fel. Volt egy csaj, aki szerette az ilyen izéket... fülbevaló figurákat. Vele például azokról dumáltunk. Tök jól is összejöttünk... összebarátkoztunk. Ő bemutatott pár másik srácnak, náluk a foci volt a téma és így szép lassan annyira belemerültem az állarcok viselésébe, hogy néha még most is meg ijedek magamtól, hogy most ez az állarcom, vagy az igazi mivoltom. Egyszerűen nem tudom, hogy alakult ez ki. Egyszer csak rám olvadt ez az egész, mint Pókemberre, Venom. Elhíresültem, sok ismerőst szereztem, ezek mellett sokat is tanultam, hogy bent tudjak maradni a gimiben és jobb jövő elé nézzek. Főként érdekeltek a természettudományi tárgyak, idegen nyelv és ezek mellett még a színjátszás és ilyen kis plusz órák. Leginkább a természettudományok fogtak meg, egy planetárium meglátogatása után, ahol kivetítettek egy kisfilmet az univerzumról. Csillagok, egyebek. Például tudtad, hogy a nap az nem vörös vagy sárga? A nap az minden színben pompázik, attól függ, hogyan tekintjük meg. Például különböző lencsékkel, más színben láthatjuk meg azt az égő, égi testet. Ezek mellett a nyelveket azért tanulmányoztam, tanultam, mivel egyszerűen vonzottak. Ez nem a hobbi része végett érdekelt annyira, hanem, hogy ez tényleg egy olyan dolog, amit ha megtanulsz, előrébb visz az életben. A matek, ének, meg ilyen szarok nem fognak. Bár azokat is tanultam a jó jegyek végett, de sose érdekeltek. Mivel volt lehetőség a gimiben ugye több nyelvi szak felvételére, ezért én felvettem a Spanyol, Japán, Olasz és Orosz nyelveket. Ekkor kezdtem meg ezek fejlesztését. Egyszerűen jónak véltem, mivel az olasz és a spanyol egyszerűen szexi és 'forró'. A japánok és oroszok pedig kevésbé beszélik az angolt, ezáltal így könnyebb velük kommunikálni, ha egyszer bármikor szükségem lesz rá. nehéz volt, mert rohadt nehéz volt egyszerre négy nyelv tanulása, de sikerült az évek során kipolírozni eme tudásomat. Amennyire csak egy gimis tudja.

Összegzése a giminek, hogy egész jól eltöltöttem az időmet. Sok embert megismertem az állarcaim végett és a végére, közép fokozaton megtanultam az előző négy nyelvet. A Spanyolt kicsit jobban, mivel volt pár spanyol nyelvű az iskolában. Nehéz volt, de Strawberryvel szemben ez egy menyország volt. Folytatni szerettem volna a tanulmányaimat...
Következő mérföldkő - [Achievement: Pre Life Workout]
Hogyha jók a tanulmányi eredményeid, a pontszámaid megfelelőek, meg minden ilyen tököm, akkor jelentkezel ugye egy egyetemre vagy főiskolára. Na hát ehhez pénz is kell, amit vagy bead állam bácsi és te szépen vissza perkálod az ötszörösét, vagy vért hugyozva küzdessz a pénzért, tanulás közben, meg minden ilyen, hogy kifizesd tanulmányaidat. Na nekem ehhez a poklot kellett bejárnom. Felvettek a Los Santos-i főiskolára, aminek a díja félévente... ismétlem FÉLÉVENTE! $12.500 volt. Aztán ekkor még nem ettél, nem fűtöttél, semmi. Csak tanultál. Én ezért végeztem két munkát is. Az órarendemet úgy hoztam össze, hogy napi 7 órám legyen, elég jó felosztásban. Minden nap keltem hajnali háromkor. Indultam a kisboltba ami az utcánk sarkán volt. Ott melóztam napi négy és fél órát. Utána be a főiskolára ott voltam hét órát. Tehát 8:00-tól 15:00-ig utánna mentem a vidámparkba különböző standoknál melózni, ahova aznap raktak. Ezt egészen este tízig. Utána haza és alvás. Minden áldott nap. Hogy tudjam fizetni ezt a szart. Meg tanultam, meg minden ilyen... Nehéz volt... Rohadt nehéz, de összehoztam. Lediplomáztam. A suli vége után még két évig tanultam a nyelveket, a hobbimnak éltem, tök jó volt. Leraktam felsőfokú szinten mind a négy érdekelt nyelvet. Aztán most kezdődik végre az élet... Szurkolj nekem nigger!​

grazzoka

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:182
Első hónap az élők sorában - [Good, Evil or a Nigga]
Mit tudna kezdeni valaki, aki most kezdte az életet?
Sokan megkérdezik maguktól ugyan ezt a részt, mikor eléggé érettek és befejezték a szarjaikat, vágod. Na, hát én mint a nagy nigga aki érti a dolgát és jobban beolvadok, mint japán gyerek a naplementébe, feldobtam az ötletet, úgyis felvétel volt, legyünk "hidden"-ek (Ügynökök) az FBI befolyása alatt. Be is adtam a jelentkezésemet, le se szartak, mert nigga vagyok, feel me? Így mentünk lefelé a topról. Elutasítottak, biztos azért mert néger vagyok, vagy mert fiatal, vagy mert érted, fasszopók aztán oda csak úgy mehetsz, ha stripper(Gazdag köcsög/idióta/buzi) vagy. Ezt a témát el is vetettem egyből. Sima mezei rendőr meg a fasz se lesz. Vagy a mélyére dobjatok, vagy hagyjatok lógni, feel me? Nem fogok még akadémiára menni, meg ilyen szarok.

Idegességemben el is mentem a Városházára, csak simán csövelni, mint minden fiatal mostanság. Na akkor találkoztam a jelenlegi legjobb spanommal, Jeffryvel. A nigga olyan arc volt, mint én magam, csak felkaptam egy teljesen igazi nigger stílust, aztán ment minden, mint luvnyákkal baszni, you know.
A sráccal tök faszán ment minden, dumáltunk, egyéb hülyeségek, érted. Csajoztunk, cigiztünk, basztuk a rezet. Teljesen élveztem. Már dumálgattunk meg faszkodtunk vagy három órája, ekkor megjelent valami vegyesvágott gang, nigger, sárgák, ilyen szarok, érted. Elfolyt a szar, miután anyámat is megbaszták már lassan, aztán berendezték Jeffry orrát. Dang... Ezek ki akarnak nyúlni, nem is kellett 2 perc, a Johhnyk kint is voltak. Kamerák vannak ott, nem vágom mit vártak ezek a stripper gengszterek. A spanomnak beverték a képét, mentő, minden szar. Én ott voltam, sértetlenül, de tüzeltem. Lett volna nállam egy pole, a köcsögök nem bringáznak haza, érted ha érted.

Talán ekkor kezdődött meg, mikor átfordultam a ló másik oldalára. Mivel megbízható voltam, meg jó arc, Jeffry bele vitt a szőlő utcába. Los Santos egyik leginkább nigga, niggái közé, ha érted amit mondok. Megakartuk bangelni a szarosokat, de végül elmaradt... Befogadtak a körzetbe, a sajátjukként tiszteltek, dumáltak velem. Nem volt ilyen faszság, hogy a kutyám vagy, meg hasonlók. Igazi niggaként tartottak a számokban.
Teltek a napok, egyre inkább ismert voltam a körzetbe, bangeltük Rancho és Strawberry szettjeit. Felfújtunk mindent, minden szart. Képeket toltunk, meg hasonlók.

Egy nap két srác az utcából feltolta, hogy a tavaszi tekercs gecik egyre jobban tolják az utcát és az embereit. Na fel is basztuk magunkat. Hárman leugrottunk. Nem slippeltünk, keményen mint azok a rohadékok. Az egyikük amint megérkeztünk, előszedte a getto smackert, a kis köcsög azt hitte, hogy labdába rúg a szarjával, egyből kiraktam a kocsiból a sajátomat, meg a többiek is villantották. Beszartak, kiszálltunk, hogy leverjük őket erre a sajátom a levegőbe lőtt egy tárat a getto blasterből... annyira beszartak a Textile szarjai, hogy az egyikük lőni kezdett. Megölte a spanomat... Úgy rohantam le, mint a filmekben... Meghalt a faszkalap. Vért-vérért. Blood fo' Blood on god! Megbasztuk őket... vagyis azt hittük amíg a tetőkről nem kezdtek el lövöldözni a szarrágók. SMG-kkel, feel me? Kibaszott SMG-kkel! A haveromat meglőtték, aki még életben volt, többször is... engem is eltaláltak, de még bírtam a véremmel... visszarohantunk a kocsihoz, elhúztuk a csíkot amíg éltünk... én két helyen kaptam lövést, ő vagy négy... leraktuk a szarjainkat, hívtam a mentősöket...Mire kiértek ott voltak már a japán gecik is, pull upoltak a gecik... én annyira emlékszem, hogy takarásban összeesek, a haveromat meg szarrá lőtték, két mentős között... A következő emlékem, hogy a kórházban vagyok, ápolókkal, rendőrökkel, Ügynökökkel, egyebekkel... Darng... Jól ellátták a bajomat... Ez volt az a menet, amit ha tehetném, visszaforgatnám... Kettőt eggyért, de legalább túléltem... Később elmentem a kuzinjaim sírjaihoz, két rózsával... leróttam a tiszteletemet előttük... Sajnos nem tudtam a temetésen is ott lenni. Talán ekkor kezdődött az elfajzásom igazán. Ekkor már a braidjeimet nem villantottam, eldugtam mindenemet. Elfeketedtem, ha érted mit dumálok.​

The gangsta.jpg

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó