Üzenetek:88
-
one RolePlay
Panaszkönyv - Játékos(ok) ellen
Neved: Corey Collins
Panaszra tett játékos(ok) neve: Sebastiano Rossi, Sochiro Yamamoto, Bodean Huckleberry
Panasz oka: ForceRP,HanyagRP,MG,NonRP
Panasz kifejtése: A mai nap bebontottam az autómat, mivel kellett egy kis kereslet. Így leadtam és az út szélén elkezdtem sétálni egyedül majd egy férfi egy Hellion nevezetű járművel megállt, kiszállt és megkérdezte mit csinálok, majd rádión szólt a barátjának aki megérkezett egy quaddal. Beszállítottak a kocsiba, majd Bodean Huckleberry leRPzte hogy a KÉT személyes jármű hátsó ülésére beül, majd fejemhez szegezi a fegyverét. Majd pedig utánunk jött egy quaddal és "RP" szerint hátul ült végig, miután felvittek egy hegyre rám szegezték a fegyverüket. Majd elkezdték kipakolni a zsebeimet, azzal még nem lett volna semmi baj HA normálisan és nem HanyagRP-vel és ForceRP-vel teszik meg. A MetaGaming pedig abból következtethető le, hogy a DO kérdezésében 820 dollárt rpztem, nem fejtette ki hogy nálam hanem a pénztárcámba van-e a pénz, majd megkérdőjelezte vagyis mondta hogy ne hazudjak DO-ban (OOC chaten) mivel a kérdezés pontossága miatt tudtam ezt rpzni hiszen, egy okos ember nem csak a pénztárcájában tárolja a vagyonát, az ingzsebében a nadrágjában esetleg belső zsebben. Majd úgy akarták elvenni az összes ruhámat, hogy RP szerint nem lehet nálam a ruha mivel a karakter nem tudja hova elrakni, és mivel nincs lehetőség szekrényre a házakban ezért voltak nálam. Majd a kirablás után két ütéssel lelöktek a hegyről és meghaltam.
Bizonyíték(Kép, log, videó): https://imgur.com/a/ADrPMYu Első kép: Hanyag RP, Force RP Második kép: MG, miután megtudták az inventorymból hogy több pénz van nálam egyből levetkőztettek ezzel arra kényszerítettek hogy adjam át a többi pénzem is.
Megjegyzés: Szerintem kellene egy olyan szabály hogy ha kirabolnak valakit akkor ne lehessen megölni az illetőt, csak ha nyomós oka van rá.