Darius ellátását követően a Kamar megjelent a semmiből az autópályán déli irányba haladt( Feldolgozó üzem irányából Davis Quartz iránáyba, ha jól láttam kötelező haladási iránnyal ellentétes irányban, azaz szembe. Majd felment aránylag távolabb tőlünk keletre a domboldalra quaddal, nem sokkal ezután kezdődött a dara.
Az állítás, hogy ő végig követett bennünket és figyelt minket erősen hihetetlen történetet ad(ha jól tudom még látták is akciózni máshol néhány percel az érkezése előtt) hisz az egész üldözésnél 1 quados volt jelen, egészen a Darius ellátásának befelyeztéig, kb egy jármű hangját nem hallottam..
Ha meg csak oda akart menni segíteni... Az autópályáról nem látahatta a szituációt csak azt, hogy néhány rendőrautó (2) és egy mentőhelikopter van a sínek mellett egy domboldal alatt, ha így történt.. Körözött járművel ismételten miért megy az SO közelébe szándékosan? Egész délután kergettük elképzelhetetlen, hogy ne tudta volna hogy keressük, ezentúl még OC is kérdeztem Reapert, hogy mi a helyzet egy adott quaddal ( ha jól emlékszem pont Kamarral intézkedett reaper) mert éppen most jelentették be a rendszámát, ezt Kamar is olvashatta, itt bukik a " nem tudhattam " történet is.
[22:03:12] Kamar Johnson: (( hi ))
[22:03:15] Gerald Alba: (( Hali ))
[22:03:25] Derek Moore: (( Sziasztok, miújság reaper? ))
[22:03:39] Derek Moore: (( Quadnak a rendszámát most jelentették be, azért kérdezem. ))
[22:03:49] Reaper: (( Várj kicsit és utána RPzhetsz vele. ))
[22:09:30] PM: Reaper [ID: 63]: Végeztem, mehetsz a sráchoz
Az utolsó kivetnivaló.
Második alkalommal történt 2 órán belül, hogy visszajön/jönnek és elkezdik darálni az SO-t, beleérve a saját tagjukat is aki mit ad isten valamiért elhalálozik a találatok miatt (első alkalom!)..
Jelen esetben Darius több lövést kapott mint az SO oldaláról jelenlévők.
[23:07:20] Kajiwara Yuichi: (( Mi legyen Claude ))
[23:07:33] *** Larissa Coelho Luz Egy vénakül kitet kikap a táskából és kibontja.
[23:07:37] *** Anthony Colvorado elővesz egy fegyvert. (Taurus PT92AF)
[23:07:42] *** enyhén vérzik az exacil illetve a nyomókötésnek hála [Kajiwara Yuichi]
[23:07:48] Darius Hayes: (( Nem halok meg ))
[23:07:56] *** Larissa Coelho Luz 25 fokos szögbe beilleszti a vénakült és csatlakoztatja a zacskót és a vénakült egy szilikoncsővel.
[23:08:08] Kajiwara Yuichi: (( Ennek viszont 1 műtétnek kell lennie ))
[23:08:14] Darius Hayes: (( .-. ))
[23:08:25] Kajiwara Yuichi: (( 10 golyóval nem tudlak elengedni. ))
[23:08:27] Anthony Colvorado: (( XD ))
[23:08:32] Anthony Colvorado: (( Meglőtt? ))
[23:08:36] Darius Hayes: (( Szerintem ))
[23:08:41] Darius Hayes: (( Én kaptam a legtöbb töltényt ))
[23:08:47] *** Larissa Coelho Luz Megnyitja csapokat.
[23:08:48] Anthony Colvorado: (( Ez már a második ilyen eset ))
Érdekes módja a szabadításnak, hogy szándékosan kilyuggatom a társamat. (TK?)