Üzenetek:3
Szerverrel kapcsolatos hibák
In Game Neved/Discord Neved
» johnparker/armyofhardcore «
Hiba megnevezése
» Olajszint rendellenes csökkenése «
Hiba bővebb leírása
» Kamion ID: 11831
Tegnap a szerelőtelepen javítás történt a céges kamionon, beleértve az olajcserét is, mivel a műszerfalon a piros motor ikon aktív volt.
A javítást követően elindultam az első fuvar felvételére. Még a szállítás megkezdése előtt a piros motor ikon ismét megjelent.
A járművet visszavittem a szerelőtelepre, ahol ismét átvizsgálták. Hibát nem találtak, az olaj utántöltésre került, és a hibakód törlésre került.
A hiba kizárása érdekében az Otto autós shopban új olajat és szűrőt vásároltam, majd elvégeztem az olaj- és szűrőcserét.
Ezt követően újra munkába álltam, azonban még az országút feléig sem jutottam el, amikor a piros motor ikon ismét megjelent.
A nívópálcán rendszeresen ellenőriztem az olajszintet. Képeket is készítettem:
- Feltöltés utáni állapot
- A hibajelzés újbóli megjelenésekor
- Visszafelé úton, amikor az olajszint már teljesen nullára csökkent
Az olajszint rövid idő alatt teljesen nullára csökken, annak ellenére, hogy friss olaj- és szűrőcsere történt.
Véleményem szerint ez nem IC szerelési hiányosság, hanem rendszerhiba lehet.
A járművet jelenleg nem merem használni, mivel nem tudom, hogy a hiba végleges motorkárosodást okozhat-e.
«
Hibaüzenet
» Nem néztem «
Csatolmányok
»
«Egyéb megjegyzések
»
Korábbi tájékoztatás alapján a törött járművek olajszintje gyorsabban csökkenhet. A jármű karosszériája javításra került, jelenleg is sérülésmentes állapotban van, minden lámpa működik, külső sérülés nem látható. ( Kamion ID: 11831 )
(Jelenleg 4771.5 km van benne, tehát amennyiben 5000 km a határ, még nem esedékes a motorgenerál.)
Ennek ellenére az olajszint továbbra is rendkívül gyorsan nullára csökken.
«
Utoljára szerkesztve: