Céges jármű – Olajszint rendellenes csökkenése

ArmyOfHardcore

Újonc
Játékos
Üzenetek:3

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» johnparker/armyofhardcore «

Hiba megnevezése

» Olajszint rendellenes csökkenése «

Hiba bővebb leírása

» Kamion ID: 11831
Tegnap a szerelőtelepen javítás történt a céges kamionon, beleértve az olajcserét is, mivel a műszerfalon a piros motor ikon aktív volt.
A javítást követően elindultam az első fuvar felvételére. Még a szállítás megkezdése előtt a piros motor ikon ismét megjelent.
A járművet visszavittem a szerelőtelepre, ahol ismét átvizsgálták. Hibát nem találtak, az olaj utántöltésre került, és a hibakód törlésre került.
A hiba kizárása érdekében az Otto autós shopban új olajat és szűrőt vásároltam, majd elvégeztem az olaj- és szűrőcserét.
Ezt követően újra munkába álltam, azonban még az országút feléig sem jutottam el, amikor a piros motor ikon ismét megjelent.
A nívópálcán rendszeresen ellenőriztem az olajszintet. Képeket is készítettem:

• Feltöltés utáni állapot
  • A hibajelzés újbóli megjelenésekor
  • Visszafelé úton, amikor az olajszint már teljesen nullára csökkent

Az olajszint rövid idő alatt teljesen nullára csökken, annak ellenére, hogy friss olaj- és szűrőcsere történt.
Véleményem szerint ez nem IC szerelési hiányosság, hanem rendszerhiba lehet.
A járművet jelenleg nem merem használni, mivel nem tudom, hogy a hiba végleges motorkárosodást okozhat-e.
«

Hibaüzenet

» Nem néztem «

Csatolmányok

» 3x olajcsere de 0.0 Liter olaj seperc alatt.png«

Egyéb megjegyzések

»
Korábbi tájékoztatás alapján a törött járművek olajszintje gyorsabban csökkenhet. A jármű karosszériája javításra került, jelenleg is sérülésmentes állapotban van, minden lámpa működik, külső sérülés nem látható. ( Kamion ID: 11831 )

(Jelenleg 4771.5 km van benne, tehát amennyiben 5000 km a határ, még nem esedékes a motorgenerál.)
Ennek ellenére az olajszint továbbra is rendkívül gyorsan nullára csökken.

«

Utoljára szerkesztve:

𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:126
-
Általában, motorsérülés okozza az olaj gyors csökkenését, mint minden járműben.. bár néha tényleg érdekes szituk szoktak előjönni.

Greg89

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:31
Chandice Crooks ||| Jared Kamau Crooks
Amikor a járműben ülsz, nyomj "R"-t menj tovább a menübe, azon belül a "Trip computer"-be. Ott a "Legutóbbi motorgenerál" résznél hány kilométered van?
Csak mert kétezer kilométerenként kellene motorgenerálozás. Ha ez elmarad, akkor is nő az olajfogyasztás és rongálódik a motor is, ha így mászkálsz vele. Onnan is észrevehető, hogy lényegesebben több, sötétebb füstöt ereget.

Utoljára szerkesztve:

Allen-Jakson

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:117
Allen Jakson
Amikor a járműben ülsz, nyomj "R"-t menj tovább a menübe, azon belül a "Trip computer"-be. Ott a "Legutóbbi motorgenerál" résznél hány kilométered van?
Csak mert kétezer kilométerenként kellene motorgenerálozás. Ha ez elmarad, akkor is nő az olajfogyasztás és rongálódik a motor is, ha így mászkálsz vele. Onnan is észrevehető, hogy lényegesebben több, sötétebb füstöt ereget.
5 ezrenkènt kell

ArmyOfHardcore

Újonc
Játékos
Üzenetek:3
Köszönöm az információkat, megnéztem a Trip Computerben a „Legutóbbi motorgenerál” adatot.

Jelenleg 4771.5 km van benne, tehát amennyiben 5000 km a határ, még nem esedékes a motorgenerál.

Ennek ellenére az olajszint rendkívül gyorsan nullára csökken, friss olaj- és szűrőcsere után is, ezért továbbra is kérdéses számomra, hogy ez normál működésnek számít-e, vagy esetleg rendszerhiba áll fenn.

1772377904136.png

Allen-Jakson

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:117
Allen Jakson
Melléklet megtekintése
Készítsd a pénztárcádat főni! 😅😅😅 Csak azt furcsállom, hogy eddig semmi baja nem volt..... remélem neked van igazad, mert ennyi kilómétert lehetetlen hiba nélkül levezetni, márpedig itt 1 óra alatt kifogyott mind! FONTOS észrevétel ez is!
biztos hogy 5 ezer majd mutatok olyat ami generálos ha generálos fekete korom jön folyamatosan belőle ezekből nem jön

Kinézet személyre szabása

Top Alsó