Üzenetek:154
Járművekkel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Angel Ascaso / Bálint#1019 «
Ötleted leírása
» Lehessen a céges járműveket is ponyvázni, hamár az illegál feltörheti azokat. «
Csatolmányok
» - «
Ennyi erővel miért csak a tulaj és a rendőrök tudják leszedni a ponyvát? Miért nem mindenki?@boldogdani11 Ez a való életben ugyan igy simán megtörténhet, csak admin nélkül, tehát véleményem szerint ezzel nincsen probléma. A te felelősséged az, hogy hova rakod a dolgaidat, és hogy oldod meg a szituációt.
Már ne is haragudj, de ellopni mástól mindent egy két perces minigame-ért cserébe minden, csak nem korrekt dolog, esetleg emeljék meg a ponyva árát 100.000 dollárra hogy az vegye aki meg szeretné védeni a cuccait. Igy nem lessz minden autó leponyvázva, tehát marad bőven feltörni való. Mondom ezeket a dolgokat úgy, hogy nincs fakitermelő cégem és valószinüleg nem is lessz, de ami nem korrekt az nem korrekt kicsit sem és kész. Lehet itt a való élettel dobálózni, csak mig ez egy városban megtörténik egy évbe ötször, addig az sem korrekt hogy egy 120 fős szerveren megtörténik napi 5x.Ennyi erővel miért csak a tulaj és a rendőrök tudják leszedni a ponyvát? Miért nem mindenki?
Nem hiába lett úgy megirva a rendszer ahogy szerintem.
Szóval vagy letudja mindneki szedni vagy akkor ne szedjék le az adminok más autójáról.
Azért ez nem teljesen igaz. Ha a kaliforniai államnál maradunk (mint amit a GTA is mintázna), San Franciscoban az utóbbi 30 napban több, mint 1400 darab feltört járművet jelentettek. Ezek nagyrésze fényes nappal, a nyílt utcán.Lehet itt a való élettel dobálózni, csak mig ez egy városban megtörténik egy évbe ötször, addig az sem korrekt hogy egy 120 fős szerveren megtörténik napi 5x.
Azt is letudod irni hogy San Franciscoban hány ember él, valamint mennyi jármű van forgalomban? Szerintem utána lehetne számokkal dobalozni, ha össze hasonlítanánk az arányokat.Azért ez nem teljesen igaz. Ha a kaliforniai államnál maradunk (mint amit a GTA is mintázna), San Franciscoban az utóbbi 30 napban több, mint 1400 darab feltört járművet jelentettek. Ezek nagyrésze fényes nappal, a nyílt utcán.
Melléklet megtekintése (forrás: https://www.sfchronicle.com/projects/sf-car-breakins/ )
Az, hogy ne lehessen feltörni céges járműveket pedig eléggé unfair az illegális frakciókkal szemben. Számtalan megoldás van rá, hogy ne törjék fel az autóitok, nem szükséges erre script.
Mondanál kérlek egy megoldást, hogy a céges kocsikban lévő tárgyakat mivel lehetne megvédeni?Azért ez nem teljesen igaz. Ha a kaliforniai államnál maradunk (mint amit a GTA is mintázna), San Franciscoban az utóbbi 30 napban több, mint 1400 darab feltört járművet jelentettek. Ezek nagyrésze fényes nappal, a nyílt utcán.
Melléklet megtekintése (forrás: https://www.sfchronicle.com/projects/sf-car-breakins/ )
Az, hogy ne lehessen feltörni céges járműveket pedig eléggé unfair az illegális frakciókkal szemben. Számtalan megoldás van rá, hogy ne törjék fel az autóitok, nem szükséges erre script.
valószinüleg félreértetted amit irtam én pont azt akarom megvédeni aki leponyvázza az autót hiába vagyok illegális frakiba az a lényeg ha valaki ráteszi ne vegye le az admin mert nem hiába lett úgy megirva a script hogy csak a tulajdonos vagy rendőr tudja leszedni.Már ne is haragudj, de ellopni mástól mindent egy két perces minigame-ért cserébe minden, csak nem korrekt dolog, esetleg emeljék meg a ponyva árát 100.000 dollárra hogy az vegye aki meg szeretné védeni a cuccait. Igy nem lessz minden autó leponyvázva, tehát marad bőven feltörni való. Mondom ezeket a dolgokat úgy, hogy nincs fakitermelő cégem és valószinüleg nem is lessz, de ami nem korrekt az nem korrekt kicsit sem és kész. Lehet itt a való élettel dobálózni, csak mig ez egy városban megtörténik egy évbe ötször, addig az sem korrekt hogy egy 120 fős szerveren megtörténik napi 5x.
Igen, már látom, elnézést.valószinüleg félreértetted amit irtam én pont azt akarom megvédeni aki leponyvázza az autót hiába vagyok illegális frakiba az a lényeg ha valaki ráteszi ne vegye le az admin mert nem hiába lett úgy megirva a script hogy csak a tulajdonos vagy rendőr tudja leszedni.
Erre szoktak olyat mondani, hogy amit a script nem enged azt nem lehet.valószinüleg félreértetted amit irtam én pont azt akarom megvédeni aki leponyvázza az autót hiába vagyok illegális frakiba az a lényeg ha valaki ráteszi ne vegye le az admin mert nem hiába lett úgy megirva a script hogy csak a tulajdonos vagy rendőr tudja leszedni.
igen igy lenne korrektErre szoktak olyat mondani, hogy amit a script nem enged azt nem lehet.
Nagyon egyszerű megoldás, nem kötelező semmit sem a céges kocsikban tárolni. Erre vannak a széfek, egyéb tárolók.Erre szoktak olyat mondani, hogy amit a script nem enged azt nem lehet.
Vagy elzárod a kocsit.Nagyon egyszerű megoldás, nem kötelező semmit sem a céges kocsikban tárolni. Erre vannak a széfek, egyéb tárolók.
Trailert nem tudod bevinni a garázsba. A széfből pedig brutálisan sok kéne, hogy akármilyen termelő cégnek az ellátását el tudd tartani véleményem szerint.Vagy elzárod a kocsit.