Üzenetek:182
Név: Busta Caleb | Súly: 213.3 lb (97kg) | Vallás: Kandomblé |
Rassz: Negrid | Magasság: 6'7" (205cm) | Beceneve(i): A fekete törvény |
Állampolgárság: Amerikai | Született: 29/03/1998 Los Santos | Tanulmánya(i): Bachelor's Degree |
Busta Caleb egy húszas éveiben járó néger férfi, kinézetre enyhén apatestű, pocakos, ezen felül pedig igazi felhőkarcoló. Személyisége átlagos, vicceskedő, odafigyelő, odaadó viszont időközönként hírtelenharagú, lobbanékony és bosszúálló. Az LSPD állományát erősíti és színesíti.
Életkép
Hogy is jutottam oda, ahol tartok?Mocskosul egyszerű. Kitartással, célokkal, álmokkal és a két kezemmel.
Én, kinek nevét a bűnözők félik hangosan kimondani, akit rettegve zengenek harsonák és balladák, Busta Caleb, a fekete törvény ugyan ott kezdtem a pályafutásomat, ahol bárki jobb esetben, az anyjában. Normálmódú családba születtem, otthonom nem más volt, mint Los Santos. Vespuccin élek és éltem amióta az eszemet tudom. Én voltam a legkisebb gyerek a háznál, a két báttyám sokkalta idősebbek voltak mindig is... a rohadékok megelőztek öt és négy évvel... De ez engem nem félemlített meg. Ugyan olyan voltam mint bármilyen kölyök. Bolond. De azért tanultam is keményen, mivel ismerjük a fekete anyukákat, az ég áldja meg őket. Bla.. bla... bla... iskolák, tanulmányok...
Aztán jelenleg a Los Santos Police Department csapatát acélozom a tudásommal, profizmusommal és a hajammal.