Busta Caleb - [Better call Busta]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

grazzoka

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:182
A fekete törvény.png
Név: Busta CalebSúly: 213.3 lb (97kg)Vallás: Kandomblé
Rassz: NegridMagasság: 6'7" (205cm)Beceneve(i): A fekete törvény
Állampolgárság: AmerikaiSzületett: 29/03/1998 Los SantosTanulmánya(i): Bachelor's Degree

Busta Caleb egy húszas éveiben járó néger férfi, kinézetre enyhén apatestű, pocakos, ezen felül pedig igazi felhőkarcoló. Személyisége átlagos, vicceskedő, odafigyelő, odaadó viszont időközönként hírtelenharagú, lobbanékony és bosszúálló. Az LSPD állományát erősíti és színesíti.​

Életkép
Hogy is jutottam oda, ahol tartok?
Mocskosul egyszerű. Kitartással, célokkal, álmokkal és a két kezemmel.

Én, kinek nevét a bűnözők félik hangosan kimondani, akit rettegve zengenek harsonák és balladák, Busta Caleb, a fekete törvény ugyan ott kezdtem a pályafutásomat, ahol bárki jobb esetben, az anyjában. Normálmódú családba születtem, otthonom nem más volt, mint Los Santos. Vespuccin élek és éltem amióta az eszemet tudom. Én voltam a legkisebb gyerek a háznál, a két báttyám sokkalta idősebbek voltak mindig is... a rohadékok megelőztek öt és négy évvel... De ez engem nem félemlített meg. Ugyan olyan voltam mint bármilyen kölyök. Bolond. De azért tanultam is keményen, mivel ismerjük a fekete anyukákat, az ég áldja meg őket. Bla.. bla... bla... iskolák, tanulmányok...​

Aztán jelenleg a Los Santos Police Department csapatát acélozom a tudásommal, profizmusommal és a hajammal.
 

krekor

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:1,304
[HC]Kedves @grazzoka!

Figyelemmel kísérjük a karakterlapodat. Úgy gondoljuk, hogy a bemutatott élményképek közlési módja megfelel az általunk elvárt eszmei értékeknek így, ha élsz vele, akkor elfogadott státuszt nyert a karaktered.

Őszintén gratulálok és folytasd tovább azt, amit elkezdtél![/HC]
 

grazzoka

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:182
Busta a héten sikeresen vizsgázott a Highway Patrol Divison-be. Ezen felül pedig eljátszotta a néger kupidó személyét, Ben C., Mae S. és Kimiko S. között. Egész héten azon dolgozott, hogy közelebb kerüljön a fiatalokhoz, jobban a körükbe fogadják, megbízzanak benne. Természetesen ez eléggé jól sikerült. Átbeszélték Maéval és Bennel a fentebb látható verés indítékát, miértjét. Kimikonak sokat segített a gyógyszerfüggőségével és a későbbi szerelmi háromszög egészének a vitájával, amiből egy nap Kimiko húzta a rövidebbet és "leesett" Mae lakása előtt a lépcsőn. Természetesen ki lett volna ott, ha nem a rend éber őre, a fekete Jézus, az élő mikrofon, Busta Caleb?!
Be good.png
(Ehhez most nem tudtam valami frappáns achievementet kitalálni, sorry Laca!)​
 

PuFFy

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:90
Szia kedves Grazzo! Nem régiben találkoztak a karaktereink. Nem volt a legjobb első benyomás, de örömmel jelenthetem ki, élvezet végig olvasni a "gangsta" officer történetét. Remélem kevesebb lövöldözés közepette, több, és jobb rp-t tudunk kialakítani! Csak így tovább!
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó