Idézet tőle: Azi:
Amennyiben valaki nemtetszését fejezné ki, azt higgadtan és kultúrált módon, az érveinek teljes mondatokba foglalásával teheti meg, és az ezekre adott választ is hasonló módon kell megírni.
Úgy gondolom, hogy bármiféle trágár, és nem idevaló szóhasználat mellőzve lett a témából. Igen, valóban kinyilvánítottam a véleményem a szerepjátékukkal kapcsolatban, de úgy, hogy megőriztem a higgadtságom, és "érveimet teljes mondatokba foglalva" tettem meg. Hajlandó vagyok nyilván változtatni, ha ez bárkinek is szúrja a szemét, de ameddig erre egy adminisztrátor nem kér, addig én tartom magam ahhoz, amit leírtam. A minősítésre visszatérve, az szerverszabályzatba
nem ütközik.
Másodsorban, mivel Illegál frakcióba tartoznak mindketten, így nem hiszem, hogy ha valakit kirabolnak az egetverő problémának minősül. "három, vagy több napja 24/7 rabolászásból állnak"- ne essünk feltételezésekbe, ha nem tudod, hogy így van e vagy sem. Ha unatkoznak, akkor meglett engedve, hogy menjenek. Az mégse legyen elvárva, hogy nem csinálhatnak semmit + legalább ti se unatkoztok.
Senki nem panaszolta azt a tényt, hogy kirabolnak valakit. Örülünk neki, hogy van mivel foglalkozni. A probléma azzal van, mint látod, és a mai esetből száz százalékban kiderül, hogy ezek a rablások folyamatosak, megállás nélkül történnek. Ez még szintén a kisebb probléma, sokkal inkább probléma, hogy ez karakterfejlődés szinten sem a frakcióban, sem pedig egy egyéni lapban nem jelenik meg, hogy ők ilyen nagy gengszterek. A "szerinted miért követnek?" "úgyis tudják hogy ez lesz" véleményem szerint nem megfelelő szerepjáték egy ilyen szituációban. Ott van a bizonyítékok között rá az élő példa, hogy nem telik el egész
KILENC perc egy rendőrgyilkosság, és a következő ember lelövése között. Ez, amit ők csinálnak, ez nem arra megy ki, hogy bármiféle RP legyen belőle, hisz ha arra menne, akkor már rég egy túsz-szituációt generáltak volna. Ez a saját szórakoztatásra, vagyonszerzésre, és a rendőrökkel való tűzharcra megy ki. Szerintem pont én nem estem feltételezésbe, aki az elmúlt kettő napban folyamatosan bennevolt az üldözésekben, illetve aki a szerver
JÁTÉKOSAITÓL kap visszajelzést arról, hogy normálatlanul viselkednek.
Mielőtt kifejteném a véleményem le szeretném szögezni, hogy Pl. a tegnapi üldözést (és még jópár rablást is) végigkövettem megosztáson keresztül, illetve a tegnapi üldözést Szigor is végig tv-zte. Se ő, se más admin nem látott szabálytalanságot mind az üldözés, mind a rablások alatt. (ha az történt volna, akkor rég AJ-ban ülnének)
Engem nem igazán érdekel, hogy ki látta, vagy ki nem látta a szituációt, már csak azért sem, mert - ahogy azt már többször hangsúlyoztam - 24/7, számtalan eset volt amikor üldözést láthattak. És igen, volt olyan eset, ami után felkerestem én is személyszerint Jacob Bakert, és rákérdeztem, hogy egy adott dolog miért történt úgy. Az én megkeresésemre ő PM-ben válaszolt, és letudtuk a témát,
mert ott nem volt semmi, ami panaszolható. A probléma az itt látható eseményekkel van, mind abban amit én csatoltam, mind pedig abban, amit Rafi csatolt. Azt, hogy ezeken a bizonyítékokon látottak megállják-e a helyüket, az majd kiderül, amikor az ügyet kezelő adminisztrátor döntést hozott.
Ha unatkoznak, akkor meglett engedve, hogy menjenek.
Ezt a részt pedig csak nagyon nagyon merem remélni, hogy azért ennél egy picit jobban legalább magatok között átbeszéltétek, mert ha frakcióvezetőként Te küldted azt csinálni őket, amikről itt szó esett, akkor valójában kiderült, hogy a szervezésben kell keresni a hibát, nem pedig az ő cselekedeteikben. Én úgy gondolom, hogy ameddig a panaszkönyvben nem szerepel olyan eset, ahol arról kell vitázni, hogy unatkozásból a BCSO tagjai jailelgettek, vagy netán lelövöldöztek valamit - próbáltam hasonlítani a gta onlineba illő rabolgatás, gyilkolászást -, addig úgy gondolom, hogy sem nektek, sem pedig bármelyik másik illegálnak alkalmazni a
"
unatkozol? nincs semmi gáz, lelőhetsz pár so-st, nem lesz gond belőle, ez így megfelelő !!!" stílust.