Üzenetek:241
Sirius Zachary Osborne

one RolePlay
Panaszkönyv - Játékos(ok) ellen
Neved: Branimir Bogovic.
Panaszra tett játékos(ok) neve: Yamazaki Ren.
Panasz oka: DM.
Panasz kifejtése: Tegnap este Jessica Darc-al elmentünk mágneshorgászni.Jessica Darc előrébb ment,én meg lemaradtam és egyszer kapok egy SMS-t Jessica Darc-tól hogy zaklatják,mire oda értem 2 csaj volt vele,kiszálltam és rájuk fogtam a P2000-et.Akkor már történt egy admin ügy és az illetékes személy meg is kapta a szankcióját,utána folytatásra került az RP csak 1 személlyel Ashley Williams-el.IC tudtam hogy Ashely az önkormányzatnál dolgozik és ezért levetkőztetem mivel nem tudtam hogy IC van nála gyors hívó vagy sem.Amikor tovább ment az RP jött Yamazaki Ren és Alina Kylashenko,rájuk tartottam a P2000,őket is levetkőztetem,majd Jessica Darc tőlük is elvete a pénzt,illetve Yamazaki Ren-tól egy kést.Utána mivel IC mondták hogy ismerik Mikhailékat,gondoltam akkor megbeszélhetjük bent Ashley házában a történteket és fátylat az egészre.Egy ideig úgy is volt,megbeszéltük hogy az egész egy félreértés volt,vissza is adtuk nekik a cuccaikat,illetve Jessica Darc a kést nem adta vissza RP szerint Yamazaki Ren-ek,csak OOC.Szóval a kés RP szerint Jessica Darc-nál volt és csak OOC volt Yamazaki Ren-él a kés.Folytatódtak a beszélgetések IC és egyszer arra kapjuk fel magunkat hogy Ashley Williams és Alice Liddle nincs a házban illetve a ház ajtaja is zárva van,majd Yamazaki Ren elkezd a késének a történetéről beszélni hogy hogyan szerezte azt a kést és a végén csak azt látjuk hogy /me-be leírja hogy nekem ugrik és elvágja a torkom és Jessicát is megöli.A kés RP szerint Jessicánál volt és nem Yamazaki Ren-él és szerintem nem volt elég nyomós indoka arra hogy megöljön minket ha már mindent megbeszéltünk IC.
Bizonyíték(Kép, log, videó): Nálunk nincs bizonyíték,de Yamazaki Ren az egészet le videózta és ezt Szigor is látta.
Megjegyzés: Nincs.