A téma kicsit összetettebb, mint gondolná az ember.. 60k körül lehet ki hozni egy-egy boltrablásból pénzt, de az is kérdéses, hogy ez egyáltalán mire elegendő és mire nem? Tudnék mesélni, hogy mire elegendő és akkor rövidebb is lenne az iromány. De ez a téma nem erről szól, tehát nézzük az időt. Sokat számít az elhelyezkedés, a legközelebbi egység helye, az útvonal, a nyitás nehézsége, a gyakorlottság. Mi is mentünk egy boltrablásra, igazából ti ott arra vártatok pár percet, hogy ki nyissuk egyáltalán a széfet és megkapjuk a pénzt.. Első alkalom, nulla tapasztalat volt mindenki számára, meg is látszott. Azonban aki tapasztaltabb, az úgy is gyorsan ki nyitja a széfet és ha ügyes, akkor még meg is lóg. Ez így van irl is, ügyesség kérdése. Bár az is egy kérdés, hogy irl be szalad, át dobja neki a kasszából a pénzt az emberünk és már megy is.. Csak úgy mint online-ban.
Én az ügyesség kérdése miatt azt mondom, hogy nem igazán tudom támogatni ezt az ötletet.
De megoldás előtt lehet tartani kellene egy tesztet, ahol pontos számok mellett tudjuk azt nézni, hogy mennyi idő is lenne a jó a megfelelő a tényleges értesítésig. Egy kábé értékkel csak egy kábé időt tudnánk belőni, ami csak oda vezetne, hogy mini patch a javítás miatt, ha az nem lenne megfelelő. Illetve pedig szerintem az illegál oldal is reagáljon valamit, hogy az ő tapasztalataik mik.. Eddig nem igazán láttam a reagálást túl aktívan az ő részükről.