Üzenetek:86
Felipe Contreras
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Felipe Contreras / botosjeti «
Ötleted leírása
» A mai nap folyamán sikerült kipróbálnom a bolti eladói munkát, amely nagyon jó kezdeményezés, hiszen olyan emberekkel sikerült interakcióba kerülnöm, akikkel ezelőtt még sohasem. Szerintem ez egy hatalmas löket a kapcsolatépítésekre, illetve jó RPket lehet ebből hozni. Azonban azt vettem észre, hogy két óra után, 8000+ dollárt sikerült összeszednem. (A rendszer 1 betűért, 1 dollárt ad). Szerintem a közösség nem fogja ezt a lehetőséget kihasználni, hanem inkább maradnak a kamionozásnál, illetve a tökfarmozásnál, hisz egy kamionos húsz perc alatt simán össze szed 40.000 dollárt. Ebben a két órában elég aktívan ütöttem a billentyűzetet. Véleményem szerint a közösséget arra kéne késztetni, hogy olyan dolgokat csináljanak, amellyel a közösség felé tudnak nyitni, és nem csak kamionnal száguldoznak oda-vissza. Ötletem szerint ha már 1 dolláról, esetleg 3-4 dollárra emelnénk, az már bőven jó. Számolások alapján 8000 billentyű ütés 3 dollárral szorozva az 24 000 dollár, ha 4 dollárral szorozzuk akkor 32 000 dollár.«
Csatolmányok
» Nem készítettem róla képet. «
Egyéb megjegyzések
» Válasz «
Utoljára szerkesztve: