Üzenetek:456
Lack Elek
Név: Marquise Callahan
Születési hely, idő: Los Santos, 1999. 02. 10.
Nem: Férfi
Súly: 90kg
Testalkat: átlagos
Szeme színe: kék
Külső megjelenés: 24 éves afro-amerikai férfi. Testét 924 Almond Hustlers tetoválások borítják.
Pozitív tulajdonságok: Nyugodt, Komoly
Negatív tulajdonságok: Makacs, Lusta
*A csengő felcsendül, a vastag fémajtó vezérlésre nyílik ki. *
*Marquise belép a helységbe, leül a számára fenntartott székbe, a kagylót füléhez emelve szemez édesapjával*
-Meghoztad a csomagom?
-Igen! Leadtam, minden rendben lesz vele!
-Rendben van! *Kendrick biccent egyet, körbe pillant, az őröket keresi* -Mi van kint?
-Szar se. Száraz minden. *Pop sóhajt egyet, megdörzsöli orrát*
-Száraz minden? Fiam, tudod, hogy ennyivel nem érem be! Ennél több kell!
-Mit mondjak neked? Minden rendben van kint. Mindenki rendben van vágod?
-Az jó! Az jó! *sóhajt fel Kendrick* -Többiek?
-Megvannak. Vágod az utca másik végéből Watkinsékat, ha? *Popcorn felpillant, felveszi a szemkontaktust apjával*
-Ja, dereng valami! Miért?
-A fiuk Naeem! Most tapossa a tizenhatot, vágod? A kis kölyök lent bangel a nagyokkal, fogod? Lent van a dologgal, látszik rajta.
-A kölyök, mi? *Kendrick felhorkant* -Hagyod neki?
-Miért ne hagynám, ha? *löki fel állát Pop* -Te talán tiltottad nekem? Ne legyél ilyen álszent!
-Hogy tiltottam volna fiam? Ott sem voltam melletted. Nem tehettem, nem volt választásom!
-Ja vágom... *Marquise lesüti szemét, az asztalt bámulja* -Mondtam neked ezen ne törd magad. Ez van.
*Az őrök folyamatosan járkálnak a háttérben, melyet Marquise akaratlan figyelemmel kísér*
-Nem keveredsz semmi szarba, igaz? Maradj kint fiam, maradj távol ezektől a kurva rácsoktól!
-Ne idegeskedj már ezen, OK? *horkant fel Popcorn* -Mondtam már neked, hogy nem keveredek semmi szarba. On momma!
-Anyádat ne vedd a szádra te büdös kölyök! Számtalanszor elpofáztam már! *förmed rá Kendrick fiára* -Ohh anyád!... Rendben van? Nincs híján semminek sem?
-Nem, dehogy! Figyelek rá mindene meglegyen! Ott lakik a szomszéd utcában. Mint eddig.
-Figyelj anyádra Marquise! Most miért nem jött?
-Dolgozik. Mondtam neki hagyja és jöjjön... De nem akar engedni... Nehezen viseli, hogy támogatom. Vágod...
-Huszonnégy éves vagy fiam! Viseld is gondját! Kötelességed!
*Popcorn nagyokat biccent. *
*Egy őr jelenik meg Marquise háta mögött, a lejárt idő végett felszólítja a srácot, hogy zárja rövidre a párbeszédet*
*Popcorn felsóhajt, feltolja magát, a kagylót még nem teszi le, beleszól apjának: *
-Lépek! A csomagodat majd vedd át! Be safe Dad!
*Kendrick biccent egyet fiának. *
*Marquise feldobja a 924 Hustlers jeleit apjának, ki viszonozza azt*
*Marquise elhagyja a társalgót, kocsiba ülve tér haza.*
Születési hely, idő: Los Santos, 1999. 02. 10.
Nem: Férfi
Súly: 90kg
Testalkat: átlagos
Szeme színe: kék
Külső megjelenés: 24 éves afro-amerikai férfi. Testét 924 Almond Hustlers tetoválások borítják.
Pozitív tulajdonságok: Nyugodt, Komoly
Negatív tulajdonságok: Makacs, Lusta
*A csengő felcsendül, a vastag fémajtó vezérlésre nyílik ki. *
*Marquise belép a helységbe, leül a számára fenntartott székbe, a kagylót füléhez emelve szemez édesapjával*
Marquise Kendrick
-Meghoztad a csomagom?
-Igen! Leadtam, minden rendben lesz vele!
-Rendben van! *Kendrick biccent egyet, körbe pillant, az őröket keresi* -Mi van kint?
-Szar se. Száraz minden. *Pop sóhajt egyet, megdörzsöli orrát*
-Száraz minden? Fiam, tudod, hogy ennyivel nem érem be! Ennél több kell!
-Mit mondjak neked? Minden rendben van kint. Mindenki rendben van vágod?
-Az jó! Az jó! *sóhajt fel Kendrick* -Többiek?
-Megvannak. Vágod az utca másik végéből Watkinsékat, ha? *Popcorn felpillant, felveszi a szemkontaktust apjával*
-Ja, dereng valami! Miért?
-A fiuk Naeem! Most tapossa a tizenhatot, vágod? A kis kölyök lent bangel a nagyokkal, fogod? Lent van a dologgal, látszik rajta.
-A kölyök, mi? *Kendrick felhorkant* -Hagyod neki?
-Miért ne hagynám, ha? *löki fel állát Pop* -Te talán tiltottad nekem? Ne legyél ilyen álszent!
-Hogy tiltottam volna fiam? Ott sem voltam melletted. Nem tehettem, nem volt választásom!
-Ja vágom... *Marquise lesüti szemét, az asztalt bámulja* -Mondtam neked ezen ne törd magad. Ez van.
*Az őrök folyamatosan járkálnak a háttérben, melyet Marquise akaratlan figyelemmel kísér*
-Nem keveredsz semmi szarba, igaz? Maradj kint fiam, maradj távol ezektől a kurva rácsoktól!
-Ne idegeskedj már ezen, OK? *horkant fel Popcorn* -Mondtam már neked, hogy nem keveredek semmi szarba. On momma!
-Anyádat ne vedd a szádra te büdös kölyök! Számtalanszor elpofáztam már! *förmed rá Kendrick fiára* -Ohh anyád!... Rendben van? Nincs híján semminek sem?
-Nem, dehogy! Figyelek rá mindene meglegyen! Ott lakik a szomszéd utcában. Mint eddig.
-Figyelj anyádra Marquise! Most miért nem jött?
-Dolgozik. Mondtam neki hagyja és jöjjön... De nem akar engedni... Nehezen viseli, hogy támogatom. Vágod...
-Huszonnégy éves vagy fiam! Viseld is gondját! Kötelességed!
*Popcorn nagyokat biccent. *
*Egy őr jelenik meg Marquise háta mögött, a lejárt idő végett felszólítja a srácot, hogy zárja rövidre a párbeszédet*
*Popcorn felsóhajt, feltolja magát, a kagylót még nem teszi le, beleszól apjának: *
-Lépek! A csomagodat majd vedd át! Be safe Dad!
*Kendrick biccent egyet fiának. *
*Marquise feldobja a 924 Hustlers jeleit apjának, ki viszonozza azt*
*Marquise elhagyja a társalgót, kocsiba ülve tér haza.*
Kendrick az egyik Marquise által megkent őrön keresztül cigarettát, valamint egy apró telefont csempészik be apjának. Hősünk tisztában van az őrök mellékkeresetével, így egyiküket civilben felkeresve kent meg. Bízik benne, hogy az apró készüléken keresztül szülei sűrűbben beszékhetnek.
Utoljára szerkesztve: