Üzenetek:130
töckföld és cégmágnás
((a teljes képsor hamarosan érkezik a frakció topicba))
((a teljes képsor hamarosan érkezik a frakció topicba))
new beginnings*** Kim és Gekko megbeszélik, hogy összefutnak a helyi bmx pályánál.
Kim Yeong mondja: Mondtam, hogy mesélnem kell! *elmosolyodik*
*** Gekkō Koike bólogat hevesen. Gyere akkor, üljünk le.
Gekkō Koike mondja: Na! Mesélj csak.
*** Kim Yeong telefonját kapja elő, galériáját nyitja meg. Kikeres egy képet, mutatja a kijelzőt a fiú felé nagy mosollyal arcán.
*** A képen egy láthatóan kezdő álltal készített tetoválás látható, műbőrön. Egy pillangót ábrázol.
*** Gekkō Koike közelebb ül Kim-hez, úgy tekinti meg a képet.
Gekkō Koike mondja: Aah! *bólogat közben* Aranyos minta, cho. Tetszik.
Kim Yeong mondja: Én csináltam, Gekko! Én! *izgatottá vállik*
*** Gekkō Koike széles mosolyt húz maszkja alatt, szemeiből látszódik a mimika.
*** Gekkō Koike elismerő bólogatás közepette szólal meg. Ügyes vagy, Tsuki!
Kim Yeong mondja: Pár srác vitt rá a dologra, látták néhány rajzom FN-en. Az egyik még egy kezdő tetkós szettet is beszerzett nekem!
Gekkō Koike mondja: Huh, akkor van miből dolgoznod, anoo? Van tehetséged hozzá.
Kim Yeong mondja: Aha, de még tanulom az egészet. De többen is mondták, ha szeretnék, ha én varrnék rájuk valamit! Csak... - Nem dolgozhatok otthon. Nem szeretném, hogy anyuék tudjanak róla. *húzza száját*
*** Gekkō Koike megrántja a vállait, közben letolja a maszkot állára.
Kim Yeong mondja: Láttam hogy van egy szalon Little Seoul-on, de nem mertem még írni a tulajnak.
Gekkō Koike mondja: Egy próbát mindenképp megérne, hm? Gyakorolni meg tudsz akár nálam is.
Kim Yeong mondja: Hm, írok is most a lánynak, hátha szüksége lenne rám. *telefonjáért kap, rákeres a "blossom leaf" szalonra*
*** Kim Yeong Akame DM-jeibe csusszan, pötyög telefonján. *** Kim Yeong hirtelen kap telefonjáért, csekkolja az üzenetet. Gekko képébe nyomja azt.
*** Gekkō Koike közelebb hajol, csekkolja az üzenetet. Látod, ennyi az egész. Holnap megcsinálhatsz egy tetkót nekem, aztán bemegyek vele villogni.
*** A fiatalok beszélgetnek még egy ideig, mindketten otthonukba töltik éjszakájukat.
i became a butterfly
Melléklet megtekintése
Minden gondolatomat ő köti le. Repülök, lebegek, szárnyalok, akár egy pillangó. Olyan, mintha mindig is ismertem volna őt.
Melléklet megtekintése
...
*** Gekkō Koike a spotot kihasználva, feltekint a felhőkarcolókra.
Gekkō Koike mondja: Egyszer onnan is szívesen nézelődnék.
Kim Yeong mondja: Az azért már nagyon magas! *vezeti ő is felfelé tekintetét*
Gekkō Koike mondja: Akkor érezném magamat a világ urának. *álmodozó hangszínnel beszélve*
Kim Yeong mondja: Nem is szeretném úgy érezni magam.
Gekkō Koike mondja: Nem kell feltétlen szó-szerint érteni. Mindenki másképp és más miatt érzi azt hogy Övé a világ... Magas helyek meghódítása, célok elérése...vagy épp pont más valaki miatt.
...
Gekkō Koike mondja: Elég unalmas volt az utca. *mosolyog a semmibe* - Hiányoztál.
Kim Yeong mondja: Hiányoztam?
Gekkō Koike mondja: Aah, tudod...Te vagy az egyik legközelebbi...*nagyobb szünet, nem tudja hogy szólítsa Kim-et*
*** Kim Yeong akaratlanul is elmosolyodik. Barátod?
Gekkō Koike mondja: A-azt hiszem...*ránézve Kim-re* Mondatjuk úgy is.
*** Kim Yeong csak szótlanul odabújik Gekko-hoz.
*** Gekkō Koike óvatosan átkarolja Kim-et, kissé bizonytalanul.
Kim Yeong mondja: Gekko. *felszólal halkan*
Gekkō Koike mondja: Kim...*utánozza le a hangszínt*
Kim Yeong mondja: Te... Voltál már szerelmes?
Gekkō Koike mondja: Tudod...volt egy lány régebben. Még otthon.
Gekkō Koike mondja: A neve...Cho volt.
Kim Yeong mondja: Mhhm.. *kissé jobban bújik oda*
Gekkō Koike mondja: Azt hiszem teljesen ellentétesek voltunk. Megfogott a misztikussága. Az az aura, ami körülvette. Hajtott hogy megismerjem, hogy Én legyek az a hősszerelmes aki fele majd megnyílik és segíthessem minden álmának elérésében. De..mégis. Azt hiszem vágytam arra hogy kiegészíthessem, ahogy Ő is engem. Nem csak azért mert gyönyörű volt vagy mert Ő volt az egyetlen aki nem csak egy túlpörgött, néha teljesen szituációkban elveszett kölyköt látott bennem. Hanem mert, tudtam hogy ugyanúgy szüksége van arra hogy ne egyedül nézzen szembe a jövővel mint nekem. Hogy valaki ott legyen mellette.
*** Kim Yeong hümmög egyet.
Gekkō Koike mondja: Én akartam lenni az a valaki.
*** Gekkō Koike Kim fejére hajtja sajátját, nem is kérdez vissza.
Kim Yeong mondja: Ugyanezt a kérdést feltettem a nővéremnek is. Hasonló dolgokat mondott ő is, hogy ilyen az, ha szeretsz valakit. De úgy igazán. - Nem értettem. Aztán csak annyit kérdezett, gondoltam-e valakire közben.
*** Kim Yeong nyel egy nagyobbat.
Gekkō Koike mondja: Sok mindenre rá tud venni, ha szeretsz valakit. Sok mindent megtennél érte....
*** Gekkō Koike megsimítja Kim hátát ahogy karolja.
Gekkō Koike mondja: Na és gondoltál valakire?
*** Kim Yeong válaszképp szorosan átöleli a fiút.
*** Gekkō Koike belesóhajt kellemesen az ölelésbe, dob egy puszit Kim fejének búbjára.
*** Kim Yeong mosolyog egy hatalmasat.
*** Gekkō Koike talán kettejük kémiája miatt érzi a mosolyt, Ő maga is elejt egy szép kereket. A kérdést nem firtatja tovább, ha nem kap választ.
and...what happened?Melléklet megtekintése
they kissed.
*** Kim könnyek között olvassa el a Gekko által továbbított docx fájlt.
((A teljes fájl Gekko karaktertörténetében tekinthető meg,
"Gekkō Koike Inszomniás merengései" címek alatt.)))
Kim Yeong mondja: Mi a öh, helyzet?
Gekkō Koike mondja: Aah...*megvakarja a tarkóját* S-semmi...*rázza meg végül a fejét*
Kim Yeong mondja: T-többiek?
*** Gekkō Koike megvonja a vállát. .
Gekkō Koike mondja: Fogalmam sincs. *hümmög párat*
Kim Yeong mondja: Mhm.
Gekkō Koike mondja: Mh. *bólogatva áll fel a helyről, nem bírja ezt a szinte fogható feszültséget*
*** Kim Yeong csendben bámészkodik.
Gekkō Koike mondja: Izé...kimegyek kicsit a helyemre. *viharzik el biciklivel végül*
*** Kim kisebb gondolkodás után bmx-re pattan, Gekko után indul. Felmászik az épületre.
*** Gekko az épület tetején üldögél.
Kim Yeong mondja: Tudtam, hogy itt leszel. *lecsüccsen a fiú mellé*
>>> A srác teljesen kifókuszálva, zenét hallgat, míg telefonján jegyzettömbe pötyögtet.
Kim Yeong mondja: Gekkoo.. *kirántja füléből a fülhallgatót*
Gekkō Koike mondja: Ah? *egy lassú pislogás után tekint rá Kim-re, telefonját maga mellé teszi*
*** Kim Yeong közelebb csusszan Gekko-hoz, fejét vállára dönti, bámul a távolba.
Gekkō Koike mondja: Szar estém volt. *nem tekint Kim-re közben*
Kim Yeong mondja: Mesélj.
*** Gekkō Koike felkacag egy halkat, legbelül próbál minél távolabbi tájakra fókuszálni.
Gekkō Koike mondja: Sok gondolat, sok hibával. Sok kimondatlan szó, annál is több elfojtott érzéssel.
*** Kim Yeong semmivel nem foglalkozva elemeli fejét, kap a fiú arcára, csókkal próbálja pecsételni ajkait válaszképp a hallottakra.
*** Gekko nem utasítja el a csókot, az árral evezve viszonozza azt.
*** Kim Yeong ahogy kilép a csókból, arcán óriási mosoly tör ki, fejét ismét a fiú vállára dönti.
*** Gekkō Koike végül ráhajtja fejét Kim kobakjára, úgy nézelődik tovább, igyekszik szóra ostorozni nyelvét.
Gekkō Koike mondja: Leírni sokkal egyszerűbb volt...
Kim Yeong mondja: É-én.. Én még ilyen szavakat nem kaptam senkitől.
Gekkō Koike mondja: Tudom hogy őrültnek nézel. *sóhajtva egyet*
Kim Yeong mondja: Nem vagy őrült, Gekko. Csak sok volt egyszerre, tudod?
Gekkō Koike mondja: Mh. *bólintva egyet* Megértem ha ezután nem akarsz majd beszélgetni. Én sem tenném.
*** Gekkō Koike lelógatja lábait a szirtről, úgy tekintget lefelé.
*** Kim Yeong követi Gekko-t, szintén lelógatja lábait.
Gekkō Koike mondja: Figyelj...nyugodtan hazamehetsz. *nem néz Kim-re, továbbra is csak lefele bámul* Nem muszáj itt lenned ha nem akarsz.
Kim Yeong mondja: Ha nem akarnék itt lenni, nem jöttem volna ide. És... akarok beszélgetni. Akarok.. időt tölteni veled. Jobban megismerni.
*** Gekkō Koike meglóbálja cipőfűzőit a szélben, saját magán gondolkozik.
Kim Yeong mondja: Én.. öhm.
Gekkō Koike mondja: Hm? Mi a baj?
Kim Yeong mondja: Semmi, csak.. Hangosan gondolkodom.
*** Gekkō Koike Kim felé fordulva keresi a tekintetét.
Gekkō Koike mondja: Sokat gondolkozol. De keveset mondasz ki... Ebben egyezünk.
Kim Yeong mondja: Ja.. Mindenben, Gekko. Mindenben.
*** Gekkō Koike átkarolja Kim-et, nézelődik az éjszakában.
Gekkō Koike mondja: Tudod, azért jöttem ide hogy megkeressem apámat. Valahol az államokban él. De helyette... megtaláltalak téged.
Kim Yeong mondja: Szóval megérte?
Gekkō Koike mondja: Szeretlek, Kim. *közben végig az utcát sasolva*
Kim Yeong mondja: Én is szeretlek, Gekko.