Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Peter Fuegos / Szabii «
Ötleted leírása
» Véleményem szerint a jelenlegi autótörlési policy nem a legkedvezőbb az emberek számára. Nyilván egy RP szerverről beszélünk, tehát az embereknek már így is elég kötelezettségeik vannak a szerveren történő dolgok felé (frakció, bérlések, stb) és az autók törlésére vonatkozó szabály talán a legkényelmetlenebb, ha elfelejted. Személyes tapasztalatom volt az, hogy pár hónap kihagyás után visszajöttem és minden autóm elveszett - ekkor még fogalmam sem volt erről a szabályról, de szerintem nem az egyetlen vagyok, aki így járt vagy járni fog. Erre egy új rendszert találnék ki, amivel a játékos nem a több száz óráját kukázza ki, hanem szerveroptimalizálás szempontjából mondjuk az 1 hónapnál régebbi inaktív autókat nem töltetni be a szerverre, amíg a tulajdonos nem jön fel és talán év/évek után törölni véglegesen. Személy szerint ez az egyetlen dolog, ami visszatart attól, hogy visszajöjjek a szerverre, mert ha nem állítok emlékeztetőt meg miegymást és elcsúszok egy nappal, akkor az egész vagyonom oda, hiába játszottam és güriztem mondjuk egy évet folyamatosan ezekért... Azért ez szerintem nem reális és nem is fair. A kivitelezési ötletem az, amit fentebb is említettem, hogy az inaktív játékosok autóját ne töltse be a szerver és x év után törölni véglegesen (de akkor is legalább egy figyelmeztetés fórumon vagy bármi), amikor már biztosan nem akar visszajönni. Szerintem az a pár tíz/száz sor az adatbázisban elenyésző. A jelenlegi kivitelezés több szempontból sem jó, én csak egyet említettem, ami szerintem a legkritikusabb. «
Csatolmányok
» - «