Üzenetek:69
Julian Jorovonich
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Julian Jorovonich / KBence#8202 «
Ötleted leírása
» Sok rablást láttam a szerveren de úgyhiszem kellene valami új ami életszerű és egyben jobban megérő lenne mint egy boltrablás, de új rp szálakat szőhetne (és tudom, első írás az öteletem alatt valószínüleg az lesz hogy nem pénzt farmolni vagy a szerveren.....stb. , kérem aki ilyet szerete írni az az admin részlegre tegye meg. Köszönöm ) . A rablás nem lenne túl összetett folyamat igazából egyszerűbb kategóriás rablások közé tartozna, a rablásnak két fázisa lenne. Az első fázisba egy fúrógép segítségével kellene az ATM-ről leszedni a stabil burkolatot hogy a kazettákhoz hozzá lehessen jutni, erre egy olyan script lenne a leg célszerűbb mint az Online-ban a Flecca Job-nál a széf fúrásos jelenet, aki nem tudja melyik ez a Heist annak ajánlanám megtekinteni a videót a rablásról amit be fogok szúrni az alsóbb ponthoz. Ha a fúrás sikeres hozzáférne a karakter a kazettákhoz amelyet el kellene bújtatni a rendvédelmi szervek elől ameddig hatástalanná válik a nyomkövető. A nyomkövető hatástalanítása után jönne a rablás második fázisa ahol a kazetták kinyitása kezdődne , amelyhez el kellene menni egy speciális helyre ahol egy minigame segítségével ki lehetne nyitni a kazettát és hozzá lehetne jutni a pénzhez a kezetta random pénzt adna 1 000$ - 35 000$ dollár között mozogna az abból kapott pénz, ezzel szemben ha nem sikerülne a kinyitás akkor a festékpatron felrobban a kazettában és elveszne a benne lévő pénz, ennyiből állna az ATM rablás. «
Csatolmányok
» https://youtu.be/T_YNSgJEp_0«
Egyéb megjegyzések
» Köszönöm a megtekintést , a videót pedig nem promo céljából töltöttem fel csak egyfajta tájékoztató jellegű hogy el lehessen képzelni. «