Üzenetek:52
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Thomas Teller / Bounty #3041 «
Ötleted leírása
»
Sziasztok kedves oneRP közösség!
ATM feltöltés script ötlet:
Az ötletem az úgy nézne ki hogy át lehetne alakítani az ATM-t olyan formában hogy egy bizonyos fix összeg lehessen csak benne (például 1 millió maximum ,de ezt a vezetőség úgy is eldöntené) és ez ugye kifogyna ahogy a playerek használnák. Itt jönne képbe az hogy akkor egy frakció (itt gondolok az LLS-re most) ezeket az ATM-t tölthetnék amikor azok kifogynak. (Járműre egy Stockade-re gondolok). Szerintem valamivel reálisabb lenne ez a módszer mivel ha nagyobb összegre lenne szüksége a playernek akkor nem az ATM-ből vesz ki 10 milliót hanem bemegy szépen a bankba és ott.
ATM rablás:
Szeretném az érme másik oldalát is vázolni , mivel ennek a rendszernek is lenne egy másik része: még pedig az ATM rablás amit személy szerint hiányolok a szerverről. Itt úgy gondoltam hogy két féleképpen lehetne ezt megcsinálni, vagy egy pénzzel teli ATM-t rabolnak ki az illegális frakciók az adott szerszámmal vagy pedig feltöltés közben a Stockade-t.
«
Csatolmányok
» - «
Egyéb megjegyzések
» Ui: Igen nem a leghosszabb ötlet a topicban mert nem az erősségem a fogalmazás és a hosszú regény írás viszont köszönöm ha végig olvastad. Jöhet hideg és meleg vélemény erre egyaránt. Szép napot mindenkinek! «
Utoljára szerkesztve: