Üzenetek:27
Doge jelentkezése adminsegédnek
I. Magamról
Sziasztok! Martinnak hívnak, 14 éves vagyok, Tokaj mellett egy faluban élek családommal. Fórumokon általában Doge néven vagyok regisztrálva, ezt a becenevet régebben az osztálytársaim ragasztották rám. A hobbiaimat szabadidőmben űzöm, ezek közé sorolnám a motorozást, horgászást, szerelést, számítógépezést és a sportolást. Több RP szerveren is megfordultam már a karrierem alatt. Komolyabban az AVRP szerverén játszottam, 1000 óra játékidőm volt a szerveren. Ez idő alatt tapasztalatokat szereztem, mint friss szerepjátékos, egyre komolyabban vettem, kezdtem ráérezni a roleplayre. A szerveren volt egy NS frakcióm, ami a Red Cross nevet képviselte, tartós ideig az LSPD tagja is voltam, rendőri karrierem alatt viszonylag nagyobb rangig jutottam, az adatbázist Én kezeltem. A szerveren voltam adminsegéd, viszont az a tulajdonos váltás után. (A későbbiekben ezt nem is említem, mivel ez már nem veletek volt.) Ez után áttértem a GTA:Hungary RP szerverre, a szerveren eltöltött idő alatt sikerült körülbelül egy fél évig egy bandát vezetnem.
II. RP tapasztalat
Legtöbbet az AVRP-n játszottam, viszont megfordultam a FineMTA-n, SeeMTA-n, GTA:Hungary RP-n. Ezek mellett több voiceRP szervert is kipróbáltam, viszont tartósan nem játszottam egyiken sem.
III. Motivációm
A szerver látszik, hogy a csúcson lesz, már tavaly, lassan egy éve elhatároztam, hogy szeretnék játszani az oneRP-n és az adminsegédi feladat is viszonylag közel áll hozzám, így ezt a feladatot teljes mértékben el tudnám látni. Tegnap sikerült is kipróbálnom a szervert, szóval eléggé elszánt vagyok.
IV. Az aktivitás
Előreláthatóan 2 óra felett teljesítenék naponta, viszont többet tervezek a szerveren játszani, hogy minden részét megismerjem a rendszereknek.
V. Miben nyújtanék többet bárki másnál?
Nos, ezt a kérdést pontosan nem tudnám megválaszolni, inkább összedolgoznánk, megpróbálnánk egymást kiegészítve a legtöbbet nyújtani.
VI. Erősségeim és gyengeségeim
Erősségeim közzé sorolnám, hogy hamar megjegyzek dolgokat, megértő és tisztelettudó vagyok. Megpróbálom magamból kihozni a legtöbbet, legtöbbször sikeresen és ezek mellett a helyesírás sem okoz gondot.
Gyengeségeim közé tenném, azt, hogy hamar feltudnak idegesíteni, nem tűröm ha tiszteletlenek velem az emberek és a hazudgálást sem nagyon prefelálom.
VII. Milyen tulajdonságok fontosak egy jó adminsegédnek
Egy adminsegédnek muszáj a szerver rendereinek működésével tisztában lennie, a segítőkészség, türelmesség és az aktivitás kiemelkedő szerepet játszik abban, hogy Ő normálisan el tudja végezni az adminsegédi feladatot.
VIII. Végszó
Köszönöm mindenkinek, hogy elolvasta a jelentkezési lapomat, építő jellegű kritikákat nagyon szívesen elfogadok a lapom alatt, hogy az esetleges hibákat, melyek becsúszhattak javítani tudjam, illetve, ha tetszik a lap írd le azt is.