Üzenetek:22
Lucia Whitney
[AdminSegéd Jelentkezés]
Dino
Lóránt, de jobban szeretem ha Dinonak szólítanak.
Életkor:
Jelenleg 17 éves vagyok.
Pár szóban rólam:
Magyarországon élek, kicsit pontosabban Tolna megyében. Jelenleg még 11. osztályos tanuló vagyok és "Gépjármű Mehatronikai Technikus"-ként tanulok. Hamarosan (április közepén) fogok kimenni szakmai gyakorlatra ahol reményeim szerint sok tapasztalatot tudok szerezni magamnak, amit majd a jövőben feltudok használni. Amint elvégzem az iskolát ezt a szakmát szeretném folytatni. Körülbelül 2018 óta játszom rp szervereken (SeeMTA, FlyMTA) ahol elég jó eredményeket sikerült elérnem. 2020 elején kezdtem el a pályafutásom Fly-on, ahol nem sokkal később frakció leader(Először Taxi, majd Rendőrség főleaderig jutottam) és admin is lettem.(Ahol 5-ös adminig jutottam el) 2021 áprilisában adminsegéd lettem Seemta V3-on, májusban admin(4-es adminig sikerül eljutnom.) 2021 Augusztusában frakció leader lettem(OMSZ-ben)és sikerült igen sokáig vezetnem a frakciót. (Körülbelül 1.5 évig.) 2023. 03. 30.-ai napon sikerült megszereznem a "B" kategóriás jogosítványom, aminek kifejezetten örülök, mivel minden részét sikerült elsőre megcsinálnom. Jelenleg ez volt a célom, most pedig az, hogy sikerüljön bekerülnöm a OneRP admin csapatába. In-Game büszke vagyok arra, hogy sikerült bejutnom a "Cortez Crime Family" nevezetű maffiába, ahol igen csak jó Rp szálakat tudunk húzni.
Napi átlagos aktivitás:
Naponta átlagban 6-7 órát tudok aktív lenni a szerveren, mivel a napom délelőtti részét még az iskolában töltöm, de szerintem így is nevezthető az aktivitásom kiemelkedőnek.
Hogyan ismerted meg a szervert:
Több éve Rp-zem, ahogyan ezt már feljebb le is írtam, és 2020 közepén mutatták nekem ezt a szervert, csak egyéb okok miatt nem volt időm folytatni és később már mással játszottam, mivel nem volt meg a közösség aki miatt a szerverre kerültem. Nemrégiben (Körülbelül 3-4 hete) tértem vissza a szerverre egy kisebb csapattal és azóta sikerült megismernem jópár remek embert a szerveren, aminek nagyon örülök. Most, hogy bekerült az 1.2-es update nagyon megjött a kedvem a szerveren játszani és szeretnék további eredményeket elérni ezen a szerveren is.
Adminisztrátori tapasztalatok:
Fentebb is említettem, hogy voltam admin a SeeMTA v3 szerveren, illetve a FlyMTA szerverén is, pár hónapig.
Mi a főbb oka a jelentkezésednek:
A legfőbb oka, hogy itt is kipróbáljam magam adminként. Mindig is segítőkész és rendes voltam más emberekkel, remélem ezt a jövőben az itteni Vezetőségi csapatnak is betudom bizonyítani.
Miért téged válasszunk?
Leginkább azzal tudnék érvelni, a kérdés mellett, hogy már többször is voltam más szervereken Adminisztrátor, illetve kisebb FiveM szerveren is voltam admin. Rendelkezem rengeteg Rp tapasztattal. Az aktivitásom a szerveren elég jó, illetve a koromhoz képest érettebbnek tartom magam. Amit el szeretnék érni, azt általában el is értem. A kommunikációs készségem rendkívül jó, ami úgy gondolom nem árt egy ilyen szerepkör betöltéséhez.
Mi a csapatmunkához való hozzáállásod?
Már elég sok frakciót jártam meg és vezettem is, számos más Rp szerveren, ami szerintem bizonyítja is azt, hogy jól állok a csapathoz. Amit szeretek egy csapatban, hogy összetartó tud lenni és ha szükséges akkor segítenek a másik csapattársuknak. Csapatmunka nélkül egyetlen frakció sem tud olyan teljesítményt nyújtani, mint együttes erővel csapatban dolgozva, véleményem szerint. Mindig nagy szerepet játszik a csapatmunka, ahol úgy éreztem, hogy nincs meg a megfelelő csapatmunka sosem tudtam megmaradni túlságosan sokáig, szerintem érthető okok miatt. Részletekben így tudnám leírni a csapatmunkához való hozzáállásomat.
Véleményem szerint a következő sorokban leírt dolgok igazak rám:
Erősségeim közé tudnám sorolni:
-Jó kommunikációs készség
-Csapatmunka megtartása
-Szeretem a maximális teljesítmény nyújtatni mindenhol
-Határozott vagyok és magasbiztos
-Türelmes vagyok egy bizonyos ideig
Gyengeségeim közé tudnám sorolni:
-Túlságosan kiakarok maxolni egy dolgot, ami egy idő után fáradtságot okoz nekem, ami miatt nem úgy tudom tenni az adott dolgot
-Kíváncsi vagyok sok mindenre, ez néha rossz dolgokhoz vezet.
-Sok mindent túlgondolok egy kicsit.
-Sosem hagytam magam, egy adott szituációban mindig nyerni szeretek. (Viszont, elismerem ha nincs igazam.)
Megjegyzés:
Köszönöm, hogy elolvastad, építő jellegű kritikát elfogadok.
Utoljára szerkesztve: