Üzenetek:92
Elsősorban köszöntöm a kedves olvasókat!
Beszeretnék mutatkozni, Szabó Patrik a becsületes nevem. Barátaim és ismerőseim "PuFFy" néven ismernek idestova 12-13 éve. 22 éves vagyok, de pár nap múlva a 23-at fogom taposni. Szakácsként végeztem a fősuliban, és jelenleg Németországban élek, s dolgozok egy elég neves étteremben. Van pár hobbim, de igazából a "Gamer" világot tekintem számomra a legkedvesebbnek.
Tulajdonságaim:
Jó tulajdonságaim:
Megbízható
Odaadó
Barátságos
Csapatjátékos
Odaadó
Barátságos
Csapatjátékos
Rossz tulajdonságaim:
Szókimondó
Igazságtudatosság
Ingerlékenység
Kissé önfejűnek tartom magam
Igazságtudatosság
Ingerlékenység
Kissé önfejűnek tartom magam
A szerverrel való kapcsolatom:
Első körben a szerverrel úgy találkoztam, hogy egy számomra kedves ember megmutatta azt, még a nyitás elötti időkben. Iszonyatosan megtetszett, és kapva az alkalmon "Béta tesztelői" státuszba kerültem. Napról napra, percről percre vártam a nyitás napját. Annyira ki akartam próbálni mit is rejt magában egy viszonylag jól össze rakott szerver. Persze mivel még text alapú Gta V szerverrel még nem találkoztam, csak a Hungary Rp-vel, ezért kiváncsian vártam, mit is alkot a OneRP, és csapata. Megtapasztaltam a szerveren szinte minden változást, és változtatást. Büszkén kijelenthetem, jól érzem magam ebben a környezetben, és szeretettel mondhatom, hogy le a kalappal mind a vezetőség, mind az adminok miatt. Nem könnyű egy admin élete. Gyorsan növekszik a szerver, és szeretnék én is azoknak a táborába kerülni, akik kijelenthetik azt magukról, hogy "én is tettem valamit a jó közösségért". Munkámból adódóan mindössze közel 40.000percet sikerült a szerveren töltenem, de ezen a "Covid" segítséget nyújt, így napról napra többet, s többet tudok foglalkozni a szerverrel.
Tapasztalataim:
Kezdetek kezdetén még 2008 környékén kezdtem el az akkori "SAMP" verzíót nyüstölni, és a SeeRPG volt a kedvenc szerver ahol még gyerekként igazából csak ismerkedtem a dolgokkal.
2012-2013 volt a válaszvonal nálam, mikor megismerkedtem a SeeMTA tulajával személyesen is, és segítséget nyújtott nekem mit, és hogyan kellene csinálni, hogy jobban élvezhessem az adott "RP" szituációkat. Egészen 2018 teléig, játszottam a szerveren, ami igazából csak amiatt volt, mert nem tudtam mással elfoglalni magam, és a baráti társaságomat. Rólam tudni illik, hogy közösségi ember vagyok, azaz, szeretek a középpontban lenni, és mivel a "SeeMTA" volt az akkori kedvenc a barátaim körében, akkor nekem is annak kellett lennie. Admin még "GTA V" szerveren soha nem voltam, ámbár a "SAMP" verzióban egészen főadminig meneteltem. 2019 Január elején találkoztam a "Hungary GTA V RP" szerverrel. nyüstöltem pár hétig, hónapig, és ráuntam. Admin barátok, ismerősökkel vesztünk össze a "munkájuk" miatt. Nem volt rendes csapatmunka az ottani admin team és a játékosok között. Ezért hatalmas megnyugvást jelentett az, hogy a OneRP megnyitja kapuit.
Aktivitás:
Napi szinten a 4-5 óra az átlagos szerveren töltött időm. Ez "IRL" dolgok függvényében változhat, de igyekszem a legtöbb, és a legjobb időt eltölteni eme szerveren.
Motiváció:
Szeretek segíteni az embereknek. Jártam én is a kezdő cipőben, és ahogy akkor nekem is sok dolog fura volt, és nem értettem, jól esett az, hogy valaki tudott nekem segíteni, és ez által fejlődtem a jó irányba.
Napról-napra több, és több az új játékos. Ami jó dolog, de sok terhet ró rá az adminokra, és az adminsegédekre. Szeretném én is kivenni a magam részét a segítségből.
Egy kis szösszenet:
Köszönöm mindazoknak akik végigolvasták. Remélem sikerült lyukat beszélnem a szívetekig! Minden jót továbbá!